Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изоставена кола пред входа?

Featured Replies

Здравейте.

Живея на сравнително тясна улица,на която да си намериш място за паркиране е ад!Точно пред моя вход има една кола дето ми боде в очите.Съдейки по външния вид,автомобилът не е в движение и по-дразнищото не е собственост на никой от съседите!С две думи някой е дошъл от м@йн@т@си и си е з@еб@л трошката тук където и без това е пренаселено.Днес 3-ма души се карахме за едно парк-място и реших вече да взема мерки за споменатата по-горе щайга.Цял ден се ровя из Гугъл да открия имали няк'ва клауза по която биха я вдигнали от Паркинги и гаражи но без успех...Дайте няк'ви идеи как да я разкараме oт тук,моля! :clap::)

Редактирано от Lil Trillville (преглед на промените)

Здравейте.

Живея на сравнително тясна улица,на която да си намериш място за паркиране е ад!Точно пред моя вход има една кола дето ми боде в очите.Съдейки по външния вид,автомобилът не е в движение и по-дразнищото не е собственост на никой от съседите!С две думи някой е дошъл от м@йн@т@си и си е з@еб@л трошката тук където и без това е пренаселено.Днес 3-ма души се карахме за едно парк-място и реших вече да взема мерки за споменатата по-горе щайга.Цял ден се ровя из Гугъл да открия имали няк'ва клауза по която биха я вдигнали от Паркинги и гаражи но без успех...Дайте няк'ви идеи как да я разкараме oт тук,моля! :P:yanim:

Първи начин - обаждате се на "Паркинги и гаражи", плащате си някаква сума и те я извозват на техен паркинг. А след 1-2-3 месеца ако чорбаджията се сети че има кола и я потърси, то за да си плати глобата ще трябва да продаде трошката, а и да доплати.

Втори начин - с един мощен автомобил я издърпвате някъде, където ще пречи на движението. Тогава се повтаря горния сценарии, но няма да се наложи да плащате.

• Автор
...Първи начин - обаждате се на "Паркинги и гаражи", плащате си някаква сума...

За законна процедура ли става въпрос или "рушвет" за услугата?

За законна процедура ли става въпрос или "рушвет" за услугата?

Тук не мога да ти кажа,но преди 2-3 години пред нашата входна врата беше паркирала някаква трошка и идваха 10 пъти от общината или каквито са там и все казват,че за да я вдигнат колата трябва да е седяла над 1 година.А ставаше въпрос,че ми беше пред двора точно пред вратата и не можеше да се излиза или влиза.Така че според мен вариант 2 звучи по-добре :offtopic_s:

Премествате колата някъде,където непречи.Ако след известно време се появи собственика,се правите на луди че не знаете кой е преместил колата. biggrin.gif

Това ми напомня за една случка:

Мой познат КАТаджия ми раказва ,как една вечер гонят Лада с патрулката,когато я пресрещат с друга патрулка,гледат на предните седалки няма никой,а на задната седалка седят трима циагани.

На въпроса"кой кара колата ?"(имайки предвид че не са видяли никой да слиза от колата) -отговорът от задната седалка е:"...незнам бе барчед"

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Здравейте.

Живея на сравнително тясна улица,на която да си намериш място за паркиране е ад!Точно пред моя вход има една кола дето ми боде в очите.Съдейки по външния вид,автомобилът не е в движение и по-дразнищото не е собственост на никой от съседите!С две думи някой е дошъл от м@йн@т@си и си е з@еб@л трошката тук където и без това е пренаселено.Днес 3-ма души се карахме за едно парк-място и реших вече да взема мерки за споменатата по-горе щайга.Цял ден се ровя из Гугъл да открия имали няк'ва клауза по която биха я вдигнали от Паркинги и гаражи но без успех...Дайте няк'ви идеи как да я разкараме oт тук,моля! :):angry:

Първо разпитваш всички съседи и ако наистина не е на никого намираш един колесар кола с теглич и караш на най-близкия пункт за скрап, вземаш някой лев и си "топаш топката". Преди време разкарахме по този начин един москвич от паркинга беше със старите жълти номера. И до сега никой не го е търсил. Не е много законно но всички са доволни.

• Автор

Все интересни предложения ама как да кажа...не обичам да си цапам ръцете!Утре един приятел ще ме среща с друг негов приятел (ченге),да видим дали може да свърши тая работа! cool.gif

• Автор
Утре един приятел ще ме среща с друг негов приятел (ченге),да видим дали може да свърши тая работа! cool.gif

...и нищо не свършихме...

...и нищо не свършихме...

намираш един циганин -от тия дето ровят из кофите за боклук и му казваш "Слушай братчед, тук имам една кола за скрап - колко даваш за нея ? "

Правите пазарлъка (обаче не дей да вдигаш много цената - колкото даде -даде.Ти при всички положения си на двойна печалба - хем се оттърваваш от колата, хем и пари ще изкараш) - на другия ден идват циганите и вдигат колата.

trabi1.jpg

Ако някой дойде да я търси - отговаряте му че циганите са я вдигнал и да ходи да ги търси

А с парите можете да си направите нещо ил и да си се почерпите с комшиите :)

За добро за лошо все циганите , а.....

ohmy.gif Нещо против тях ли имаш ?

Съветът , който дадох по-горе работи без грешка - който иска - да пробва и сам ще се увери.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Сапуна им е хубав...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.