Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Противо бомбени убежища

Featured Replies

Привет, след случая в Пазарджик, решихме от училище да направим проект, свързан с противо бомбените убежища на територията на град Бургас. Оказа се, че в интернет напрактика няма никаква информация (!?!) и не само за Бургас. Поскахме информация от различни институции, но даданета информация е много оскъдна. Надявам се да можете да ни повече сведения ... Благодарим ви предварително...

• Автор

Както казах информацията е нищожна...

Питах предварително чичо Google, но той не помогна :/

И да има такива убежища - ще са мизерни , пък и според мен след като сме в НАТО няма кой знай каква опасност някой да ни нападне... но все пак е хубаво тези убежища да се подновят и освежат , както и да се обзаведат с маски,съдове за вода - но РОМИТЕ си знаят работата :line dance:

• Автор

Накратко - трябва ми местонахложденията им, допълнителна информация като цяло за тях ,какво предсавляват, как се действа в ситуации когато се наложи... Разбрах само, че в морската градина има

Накратко - трябва ми местонахложденията им, допълнителна информация като цяло за тях ,какво предсавляват, как се действа в ситуации когато се наложи... Разбрах само, че в морската градина има

В Морската градина е огромно ... но се разпада вече ... има още в 3 училища в Бургас ... Ще видя какво мога да направя !

• Автор
В Морската градина е огромно ... но се разпада вече ... има още в 3 училища в Бургас ... Ще видя какво мога да направя !

Говори се, че в ПМГ има. Уча там и не знам такова нещо biggrin.gif . Другото е АЕГ ... Оказа се, че много хора в Бургас не знаят какво се прави в ситуации на нападение, нито къде има убежища :/

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Говори се, че в ПМГ има. Уча там и не знам такова нещо biggrin.gif . Другото е АЕГ ... Оказа се, че много хора в Бургас не знаят какво се прави в ситуации на нападение, нито къде има убежища :/

И в СОУ "Димитър Полянов " / сегашният " Константин Преславски " / има със сигурност ... от личен опит го знам ... учил съм там ... в ХЕИ също има ... другаде в " Славейков " ... изчакай до утре да попитам / и за другите части на Бс / !

Къде е това бомбено убежище в ПМГ? ohmy.gif

Иначе в морската градина има, както и до Транспортна болница. До колкото знам са направени през 1944г.

Да в морката градина има.Но закакво са ти да не бомбандират някаде ohmy.gif

• Автор
Да в морката градина има.Но закакво са ти да не бомбандират някаде ohmy.gif

Никога не се знае... Накратко един от преподавателите иска да се направи постер и да се събере информация по тази тема. Дал го е на 11 клас, но и те не са намерили информация. Стана ми интересно, днес говорих с него и така...

Ще съм благодарен на всеки, които даде инфармация...

Я да ви пиам нещо- какво разбирате под БОМБОУБЕЖИЩЕ???

ако разбирате - място под партера- тоест в мазето - в БГ такива има много.

иначе казано - БОМБОУБЕЖИЩа в БГ няма.

тва не са бомбите от Бтората световна.

сегат.нар. бомби пробиват 3-4 метра стомано бетон.

в този смисъл БОМБОУБЕЖИЩа в БГ няма :P

• Автор
Я да ви пиам нещо- какво разбирате под БОМБОУБЕЖИЩЕ???

ако разбирате - място под партера- тоест в мазето - в БГ такива има много.

иначе казано - БОМБОУБЕЖИЩа в БГ няма.

тва не са бомбите от Бтората световна.

сегат.нар. бомби пробиват 3-4 метра стомано бетон.

в този смисъл БОМБОУБЕЖИЩа в БГ няма :P

Та... с това съм донякъде съгласен. Ако искаш го разбери като по-голямо мазе biggrin.gif Но на мен ми трябва информация...

Досега слава богу не се е налагало да се ползват, дано и да не се налага. Трябва обаче да знаем как да се защитаваме по време на нападение и това е начина - като се информираме.

Та... с това съм донякъде съгласен. Ако искаш го разбери като по-голямо мазе biggrin.gif Но на мен ми трябва информация...

Досега слава богу не се е налагало да се ползват, дано и да не се налага. Трябва обаче да знаем как да се защитаваме по време на нападение и това е начина - като се информираме.

потърси сайтове на Гражданска защита.

там трябва да има указания някакви.

Редактирано от жоро щангата (преглед на промените)

Баща ми каза, че в мазетата на някои от панелните блокове в Меден рудник има "бомбоубежища". Става въпрос за част от мазето с по-дебели стени и една здрава врата. Друг е въпроса колко вършат работа... :angry:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.