Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

губя пространство на харда си

Featured Replies

губя пространство на харда си. и преди да форматирам беше така. давам десен бутон на пропъртиис на цето и ми казва че имам 38,7 гб използувано пространство и 35,7 гб свободно, а когато маркирам всички обекти в це и на тях дам пропъртиис ми казва че имам 33,9 гб и ми се губят бая към 5 гб. казаха ми че това били скрити файлове от хибернитация или от систем рестор ама като дам на фолдър опшънс да ми показва скритите файлове не ми покзва нищо в це а в директория уиндоус ми показва няколко скрити фолдъра /към 20/ с име ънинстал информейшър ама те заемат само към 50 мб. редовно почиствам със систем механик про 5 мисля че нямам вирус от скоро съм с бит дефендър и той не ми откирава нищо незнамкъде ми е проблема. скоро форматирах точно по тази причина да мога да видя дали не е някаква скирта настройка на уина, която да съм объркал ама не беше. в началото нямаше никаква разлика между стойностите които ми показваха пропъртиис на май компютър и тези на всички маркирани фолъри ама после лека по лека почнаха да се различават. моля помогнете ми ако можете!

благодаря на всички, които ще ми помогна предварително!

Просто Трябва Да Кликнеш На Иконката Моя Компютър и Там Да Намериш Къде е Възтановяване на системата и на Всеки Хард Диск По Отделно Да Намалиш Първо Размера На Възтановяването в Най-Ляво Положение На Минимум Да Кликнеш на Приложи След Това Да Изчистиш Това Което Виндовса Си е Заделил За Възтановяване На Системата След Което Да Изключиш Напълно Възтановяването На Системата За Всеки Дял От Хардовете Но Преди Това Като Ги Почистиш Изключи Напълно Цялото Възтановяване Дай Рефреш И Ще Видиш Колко Место си Освободил. cool.gif

Отвори Explorer на С отиди на Tools, избери след това Folder Options, след това View (след като преди това си маркирал да ти показва скритите файлове), сега махни отметката пред Hide protected operating files

дай Apply и после погледни в директорията на С къде се губи въпросното място (най-вече в System Volume Information където се прави System restor и управляващите файлове на ХР: hiberfil.sys и pagefile.sys)

Към Crazylover "След Това Да Изчистиш Това Което Виндовса Си е Заделил За Възтановяване" не те разбирам аз като дадох APPLY . Свободното пространство на харда ми се увеличи с 2 ГБ но къде да търся това място, за да го изчистя . Като видях Папката System Volume Information пишеше folder empty и не можех да го отворя?!?!? Нормално ли е това? Благодаря!

Да нормално е да не можеш да влезеш в тази папка (System Volume Information), за да влезеш трябвада промениш нивата за достъп и Permissions към папката, тъй като е защитена от достъп с акаунта на потребител, поради възможност за инфектиране на файловете в резервното копие при заразяване с вируси.

• Автор
Просто Трябва Да Кликнеш На Иконката Моя Компютър и Там Да Намериш Къде е Възтановяване на системата и на Всеки Хард Диск По Отделно Да Намалиш Първо Размера На Възтановяването в Най-Ляво Положение На Минимум Да Кликнеш на Приложи След Това Да Изчистиш Това Което Виндовса Си е Заделил За Възтановяване На Системата След Което Да Изключиш Напълно Възтановяването На Системата За Всеки Дял От Хардовете Но Преди Това Като Ги Почистиш Изключи Напълно Цялото Възтановяване Дай Рефреш И Ще Видиш Колко Место си Освободил.  cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

всичко е точно засега има разлика все още ама не е толкова драстична

в май компютър като дам пропъртиис на цето ми дава че съм използувал 34,9 гб

а всички обекти в цето са общо заемат 34,3 гб

благодаря ви за съветите наистина ми помогнха :clap:

Редактирано от d_n_g (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.