Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

memtest 2.11 питане

Featured Replies

Здравейте!

Компютъра почна да се рестартира. произволно време. пуснах теста - 1300 грешки за първия 1/2 час

рамта е тази - http://www.reset.bg/catalog/product_info.p...roducts_id=5360

вчера пуснах повторно теста, но смених слотовете. 44 пъти го мина без грешка.

много проблеми с тази рам - рестарти, грешни данни, дефекти всевъзможни. още не съм преинсталирал, но имам множество повредени и неработещи файлове.

Интересува ме вашето мнение за цялата тази история.

Явно дъното и паметта ти имат различно мнение за перформанс. cool.gif Виж в спецификациите на дъното,дали поддържа тази памет.Ако поддържа,допитай се до други собственици на същата марка дъно,дали имат подобни проблеми с тази памет.

BTW,аз имах подобни "изпълнения" с подържана от дъното ми асус памет .След смяната и с друга марка(никаква реклама,нали biggrin.gif )със същите параметри-никакви проблеми.

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

• Автор

бях готов да я нося да ми я сменят. т.е. не да ми я сменят, а щях да искам нещо друго за тези пари и да взема една друга, ама за късмет или не, явно е с дъното проблема...

както говорех, че никога не преинсталирам и т.н., явно предизвиках съдбата. една част от програмите изобщо не стартират. множество проблеми и дефекти. много ме е яд... Сега ще го оставя да поработи още ден-два така и явно ще трябва да възстановвявам нещата.

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Е,съжалявам да чуя това.Ако мога да помогна с някоя програма-свиркай.

• Автор
Да беше казал на какво дъно е поставена тая памет, на каква честота работи и при какво напрежение.

наистина трябваше да го напиша. 2.1v 1066 5-5-5-15. дъно - GB EP43-S3L

Отново проблеми... След няколко дена безпроблемна работа вчера го заварих забил на началния екран, предполагам след множество рестарти. Пуснах мемтест и целия екран се напълни с червено още в първите секунди. Махнах едната плочка рам и няма грешки, успях да стартирам и т.н. Дали е в дъното проблема? Не знам кое да сменям - дъно или рам.

Пробваш с другата плочка, сменяш напреженията, тая я дават 2.1-2.3 волта. Виж я и на 2.0. Ресет на биоса, такива работи.

За да имаш грешки при тестове на паметта има много причини и чак последните две са дефектни памети или дъно.

• Автор
Пробваш с другата плочка, сменяш напреженията, тая я дават 2.1-2.3 волта. Виж я и на 2.0. Ресет на биоса, такива работи.

За да имаш грешки при тестове на паметта има много причини и чак последните две са дефектни памети или дъно.

Не знам дали преди да махма плочката рам или след като я върнах, но в БИОС напрежения и други се бяха върнали на ауто... Много грее тази рам. Сега пак ги сложих на 2.1 и ще видя колко време ще работи нормално. Ако почне пак да прави проблеми, ще я сложа на 2.2

Не знам дали преди да махма плочката рам или след като я върнах, но в БИОС напрежения и други се бяха върнали на ауто... Много грее тази рам. Сега пак ги сложих на 2.1 и ще видя колко време ще работи нормално. Ако почне пак да прави проблеми, ще я сложа на 2.2

Грее, грее... оня ден изпуших един кит, няма да казвам на колко го държах... И едно дъно че исках да съм сигурен че грешките дето ги дава мемтеста са от паметта, не от дъното. А то другото взе че не устиска ;)

Големи печки са и да не съм пълен офффф, сложи им нещо да им духа.

В hardwarebg имаше една обширна тема със същите памети, но с другите охладители (dominator). Та тя правеше същите проблеми. Доколкото си спомням последно се установи, че проблемът е във версията на плочките - 2.1. С по-стари няма проблеми. Предполагам, е възможно и Ресет да са внесли няк'ви неизвестни бройки от някъде, каквато е практиката и при други БГ вносители.

• Автор
... версията на плочките - 2.1. ...

Версията е 1.2, но явно за същата става дума ... sad.gif Сега се питам дали ще мога да им я върна и да взема D2 4G Kit, 1066MHz, A-Data G Series, например... Как да им опиша проблема?...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.