Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ с overclock на Sempron 3000+, am2, Manila

Featured Replies

Вижте сега хора, извинявам ви се предварително, защото най- вероятно този проблем сте го срещали сигурно 12973412034 пъти, но АЗ НЕ РАЗБИРАМ МНОГО ОТ OVERCLOCK Та проблема ми е, че изчетох навсякъде всичко за този процесор, във всички форуми и така и не мога да разбера какво трябва да направя стъпка по стъпка, не разбирам от Биос, незнам дори дали моя Биос ще даде тази възможност за клокване и ми е нужно някой да ми обясни как да го направя стъпка по стъпка, ако ви се занимава разбира се... Някой да ми даде пример нещо или просто да ми обясни решил съм рано или късно просто да си сменя процесора но дотогава искам да пробвам дали мога да клокна и през това време да си го използвам максимално. Бачка на 1.6, искам поне на 2 ще стане ли?! Благодаря ви :angry:

Хубаво си изчел вече всичко, а прочете ли това? Ако си го прочел и все още "НЕ РАЗБИРАМ МНОГО ОТ OVERCLOCK" и "не разбирам от Биос, незнам дори дали моя Биос ще даде тази възможност за клокване", то по-добре не се захващай.

Ако все пак някой от колегите реши да повтаря неща, дъвкани многократно, дай малко повече информация относно конфигурацията си!

• Автор

Хубаво си изчел вече всичко, а прочете ли това? Ако си го прочел и все още "НЕ РАЗБИРАМ МНОГО ОТ OVERCLOCK" и "не разбирам от Биос, незнам дори дали моя Биос ще даде тази възможност за клокване", то по-добре не се захващай.

Ако все пак някой от колегите реши да повтаря неща, дъвкани многократно, дай малко повече информация относно конфигурацията си!

MB: Gigabyte, M61SME-S2

CHIPSET: nVIDIA GEFORCE 6100/nFORCE 405

CPU: Sempron 3000+, am2, Manila, 1.6

RAM: A-data- 2gb- 667mhz ddr2

Pow-x 1gb 667 mhz ddr2

Pow-x 1gb 667 mhz ddr2

Прочети наистина внимателно , но и се помъчи да го разбереш, доколкото можеш разбира се , а иначе са прави колегите ако не разбираш за какво става въпрос просто не се захващай последстията могат дабъдат необратими за хардуера и за джоба ти най-вече!!

Pow-x 1gb 667 mhz ddr2

Абе виждал съм 5 компа с това дъно и на всичките е сложен този процесор sempron3000+
  • 5 седмици по-късно...

Абе виждал съм 5 компа с това дъно и на всичките е сложен този процесор sempron3000+

Аз съм със същия проц и с бокса съм го клокнал на 2.2 стабилни при температури 38 градуса и към 45-48 при 100% натоварване.

ПС: Скала много рам имаш незнаеш че вече се продават плочки от 1024гб рам Публикувано изображение .

• 1 година по-късно...

Аз съм със същия проц и с бокса съм го клокнал на 2.2 стабилни при температури 38 градуса и към 45-48 при 100% натоварване.

ПС: Скала много рам имаш незнаеш че вече се продават плочки от 1024гб рам Публикувано изображение .

A как го направи, на мен в биоса ми излизат две неща който са за клока

FSI - 200

PCIE - 100

кое на колко трябва да е?

A как го направи, на мен в биоса ми излизат две неща който са за клока

FSI - 200

PCIE - 100

кое на колко трябва да е?

Човече,предишния коментар е от Юли месец миналата година.

Голямо старание полагаш за да го клокнеш тозипроцесор. :wors::):P:)

По-добре го остави да си изживее останалото време без мъки. :baby:

Редактирано от c-xooper (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.