Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем ли е голямото разстояние за една връзка?

Featured Replies

Аз ли съм неподготвен или ти-Опита ми е доста сериозен-Каква простащина видя?

Голяма част от жените са кучки-дори и най-скритите и ако е решила да е далеко -то или е кариеристка,обичаща само паричките или не и пука за този който го оставя, както и при другия пол...но ти сам си решаваш дали половинката да е до теб или виртуална,някъде в пространството.

А на теб нещо да ти прещраква, че освен ебане има и една непозната думичка, която се казва "любов" ? И тъй като имаш наглостта да покажеш пред всички ни колко непросветен си по темата, ще те образовам малко на версия : Та значи в такова състояние изпада човек, когато намери сродната душа (знам какво си мислиш, но не означава оная ти работа да пасва точно на нейната, за друго сродство се говори...). Та като стане това чудо и двамата одухотворяват половинката като единственият човек с който искат да са. Независимо от времето и разстоянието, ако и двамата споделят еднакви ценности и се допълват до образа на съвършената любов, която се храни само от взаимни чувства, то тогава всички неморални и материални стойности които си изброил, нямат никакво значение. Ае сега бягай да спиш, че сънчо мина...

Поздрави, FEarBG...

Темата я четох и ми е ясна-заставам зад думите си и ще се повторя-не очаквам да приемете думите ми за верни и да се съгласите с мнението ви...но Тия ми ги разправяйте на 18-25 годишните келеши-И моля без лични нападки-колко си велик го доказвай другаде-ако можеш-кат си много отворен не значи ,че си прав или нещо не ти щрака.

Виртуална връзка и такава от разстояние губи всякакъв досег чувствата намаляват и както казах преди започва да се търси дори и несъзнателно заместител-дори и да е била най-невероятната и романтична връзка...щом тялото го желае...малко ще успеят да устоят.

Така,че вие се заблуждавайте-илюзията е интересна наука.Но човека до вас ще започне да се отдалечава, а вие оставате резервата

Много е трудно да се поддържа една връзка стабилна от разстояние...

Това може да стане при условие, че и двете страни ужасно много държат един на друг и тази разделеност е за разумен срок и е продикутвана от някоя важна цел (било то работа, образование, специализация и т.н.).

В противен случай ще има изневери, изневери... :angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.