Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Видеокарта, артефакти!

Featured Replies

едно здравейте на всички първо...значи искам да споделя за един проблем.....ще бъда изчерпателен за да може да ме разберете максимално добре...значи когато си купих PC-то карах значително дълго време със драйвърите които ми бяха в пакета на дискове цъках си сякакви игрички и нямаше проблем.мина време и нормлано един ден реших да си сваля от нета нови драйвъри и да ги инсталирам.направих го и сичко мина нормално не е кой знае каква философия дет се вика...от там почнаха проблемите-влизам във игра която съм играл без проблеми със старите драйвъри и сега с новите който бях инсталирал ми дава вътре във самата игра (няма значение коя-всяка една игра) едни черни точки и петна които мигат и след 1 мин престой в играта компа ми забива и иска рестарт...пробвах като истрих новите драйвъри и си инсталирах тези от диска,старите т.е и интересното беше че пак по същия начин....а преди да инстална новите със старите нямах никакви проблеми....преинсталирах си уиндоуса вчера с надежата че така ще се оправи но уви пак същия проблем и на нов уиндоус....момчета някакви идеи ако има някой ще съм наистина много благодарен да сподеили

Редактирано от pit
2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. се из (преглед на промените)

едно здравейте на всички първо...значи искам да споделя за един проблем.....ще бъда изчерпателен за да може да ме разберете максимално добре...значи когато си купих PC-то карах значително дълго време със драйвърите които ми бяха в пакета на дискове цъках си сякакви игрички и нямаше проблем.мина време и нормлано един ден реших да си сваля от нета нови драйвъри и да ги инсталирам.направих го и сичко мина нормално не е кой знае каква философия дет се вика...от там почнаха проблемите-влизам във игра която съм играл без проблеми със старите драйвъри и сега с новите който бях инсталирал ми дава вътре във самата игра (няма значение коя-всяка една игра) едни черни точки и петна които мигат и след 1 мин престой в играта компа ми забива и иска рестарт...пробвах като истрих новите драйвъри и си инсталирах тези от диска,старите т.е и интересното беше че пак по същия начин....а преди да инстална новите със старите нямах никакви проблеми....преинсталирах си уиндоуса вчера с надежата че така ще се оправи но уви пак същия проблем и на нов уиндоус....момчета някакви идеи ако има някой ще съм наистина много благодарен да сподеили

Черните точки може да са от замърсена видеокарта и задръстен с прах вентилатор. Отвори компютъра извади картата и я почисти внимателно и виж дали ще решиш проблема си :help wanted3:

• Автор
Черните точки може да са от замърсена видеокарта и задръстен с прах вентилатор. Отвори компютъра извади картата и я почисти внимателно и виж дали ще решиш проблема си :huh:

благодаря ти за отговора сега ще го отворя да го почистя...а ако проблема остане предполагам е за сервиз :?

• 3 седмици по-късно...

Ако исъс старите драйвери забива може да има нужда от нов вентилатор ,а ако е без вентилатор и след почистването и не се оправят нещата сигурно иска нова видеокарта.

Ако исъс старите драйвери забива може да има нужда от нов вентилатор ,а ако е без вентилатор и след почистването и не се оправят нещата сигурно иска нова видеокарта.

благодаря ти за отговора сега ще го отворя да го почистя...а ако проблема остане предполагам е за сервиз :?

Все пак каква е видео картата? Какви са температурите и? Според мен драйвърите нямат вина в случая. По-скоро нещастно съвпадение. Най-честите причини за артифакти са проблем с паметта на графичната карта, проблем с ядрото и или прегряване.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.