Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

изпитни листовки

Featured Replies

здр някой може ли да ми даде линк към актуални листовки 2009, а искам да ви питам защо в повечето сайтове с листовки те са само 35 а би трябвало да са общо А и Б 46

В момента няма актуални листовки онлайн и не ти препоръчвам да ги решаваш!Има едни в сайта на "Светофар", които са бъкани с грешки!

Тичаш в най-близката книжарница и си поръчваш най-новите на издателство "Труд"!Струват 10.00лева.Разполагаш с 23 листовки А и 23 листовки В.

Приятно четене!

• Автор

Аз имам листовки 2008 от труд за 10 лв обаче искам и в интернет да решавам щото е по лесно и отнема по-малко време, а голяма ли е разликата между листовки 2008 и 2009, има ли нови въпроси или мога да си решавам старите

Последните и най-нови са от 2008 година.Аз също започнах първо да решавам на компа но инструктора ми каза, че това е много грешен подход (в последствие се убедих и сама).Вярно, че на хартия става по-бавно, губиш време и при проверкана но пък ги запомняш правилно!

Ако те интерисува моята тактика (която се оказа много добра) за учене пиши!

За 2009 година няма до момента издадени нови листовки.Решавай тези от 2008-ма или от интернет,или от книжните листовки.

Вече по 23 въпроса ли са от всяка листовка? Аз, като се явявах бяха по 30. А колко грешки е допустимо да направиш, че ми стана любопитно?

Вече по 23 въпроса ли са от всяка листовка? Аз, като се явявах бяха по 30. А колко грешки е допустимо да направиш, че ми стана любопитно?

Не, листовките са по 23 броя от А и В.Всяка листовка има 30 въпроса!Решаваш 2 листовки (демек 60 въпроса) с допустими 5 грешки!

Ох, че съм задръстен..чета, ама не загрявам въобще..нищо не се е променило, значи. Благодаря за разяснението!

нищо не се е променило,

...е, не са минали 100 години от твоето явяване...

Същия ден ли научаваш, че си "минал"?

Същия ден ли научаваш, че си "минал"?

След, като свърши изпита ни изкарваха вън, докато проверят листовките. Проверяването става много бързо. Една листовка се проверява за половин минута, че и по-малко даже. След, като бъдат проверени листовките, ни викаха вътре отново и съобщават резултатите. 40мин. е изпита.

Ох, веднъж да мине ще ми олекне!Отиде ми ваканцийката със Закона...

Последен въпрос...как става избора на листовките...от комисията или от нас?

Ох, веднъж да мине ще ми олекне!Отиде ми ваканцийката със Закона...

Последен въпрос...как става избора на листовките...от комисията или от нас?

Всеки си избира сам листовките. Преди да започне изпита четат имената ви по списък както сте и всеки отива при изпитващия с лична карта и бележката за внесена такса. След, като проверят самоличността ти и дали таксата е внесена ти дават да си изтеглиш една листовка от А и една от Б. Оставяш ги при тях и те ги раздават след, като всички се изредят.

Много мерси за инфото! :) Остава да стискате палци!

• 1 месец по-късно...

листовките са 26 общо А и Б.

въпросите са по 30 на листовка.

решават се 1 А и 1 Б общо 60 въпроса.

макс 5 грешки включително за 60 въпроса.

В замунда имаше едни които бяха актуални с много малки изключения или по-скоро грешки на авторите.

Сестра ми ги решава тях и преди седмица ги взе без грешка.

По-добре не се скръндзи, а си купи актуални листовки.

Да учиш от тук от там не е добра стратегия- казвам ти го от собствен опит. Много е важен източникът, от който учиш.

Здравейте, ето Тук има онлайн листовки. Преди една година решавах от тях и повечето се паднаха на изпита. Успех!

Здравейте, ето Тук има онлайн листовки. Преди една година решавах от тях и повечето се паднаха на изпита. Успех!

Тези за които пиша в замунда са точно на същата фирма biggrin.gif

Редактирано от astankov (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.