Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изчезнаха ми 2 диска от My Computer

Featured Replies

Преди малко ми изчезнаха 2 диска от My Computer

Моля помогнете ми ! sad.gif

Благодаря предварително

post-237429-1247385586_thumb.jpg

• Автор
Аз виждам, че двата ти диска са си налице.

Ти за какви дискове говориш ?

За другите ми 2 Е и още 1 . Сега ако вкарам в компа диск няма да мога да го отворя , преди малко вкарах и не можах да го отворя.. Или сега ако с DAEMON Tools опитам да напрая игра пак няма да стане....

Редактирано от creat23 (преглед на промените)

За другите ми 2 Е и още 1 . Сега ако вкарам в компа диск няма да мога да го отворя , преди малко вкарах и не можах да го отворя.. Или сега ако с DAEMON Tools опитам да напрая игра пак няма да стане....

Всички включени дискове са налице. Ако ти липсва някой търси изваден кабел (или просто вече е дал фира). ЦД-РОМа е малко вероятно така да се повреди, че да не се вижда в БИОС, така че ако имаш такъв му провери кабелите (ако е САТА, пробвай директно с друг кабел). Daemon Tools няма общо с физическите устройства в конфигурацията. "Изчезването" на виртуални устройства от въпросната програма, е до настройки (десен щрак > Virtual CD/DVD > Set number of devices).

Ако и това с недобре поставения кабел не стане - намери си Hiren's boot cd, и с Acronis disc director пробвай, ако имаш делнати дяло да ги ънделнеш.

Като гледам , и харда ,който ти е останал е доста стар , така че не се чуди , най-вероятно другия е заминал.

Колко gb е бил ?

P.S. Ата дисковете не спират от кабел , изключително рядко , то да го изкараш е трудно , камо ли сам да излезе

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

• Автор

Нямам си идея за какви кабели ми говорехте.. Мале немога да повярвам как така ми изчезна нещо без да искам съм натиснал. А и вижте сега : Ако искам да заредя някоя игра с DAEMON TOOLS няма да стане защото този диск го няма , пробвах да вкарам USB за телефон ама не става тия 2 диска нещо изчезнаха ... Мале мале.. sad.gif сега направо нищо немога да правя.. Ако вкарам диск не се показва с daem tools не става USB мале мале sad.gif а и без тва тия дни мислих да му бия преинстал ако го преинсталирам коеф незнам може да не стане заради дисковете ама ако стане би трябвало всичко да е ОК нали.. МОЛЯ ВИ помогнете ми да си върна 2та диска :@ мале направо sad.gifsad.gif

Ето..

странно.... ако беше само СД-то да ама и тоя виртуалния ме притеснява :speak:

Едит: я цъкни 2 пъти върху СД-то пак в девайс мениджъра и снимай

Редактирано от daniel1995 (преглед на промените)

• Автор

Един приятел ми каза , че е от View в My Computer и каза че само съм ги скрил да не се показват ама аз там си играх в тва View и пак не можах да го направя.. мале sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

Ето..

Нищо не ми идва на ум sad.gif ся ша порова и щи кажа ако намера нещо cool.gif

Там пише че уиндоус еди к'во си неможе да го намери девайса цъкни му на Troubleshoot и да видим :speak:

• Автор

Нещо не става като дам на Troubleshoot и вече друго ми се появява..

post-237429-1247428565_thumb.jpg

To fix your issue try this:

Locate and delete the UpperFilters and or LowerFilters value in in the registry:

0. Start Registry Editor (Regedt32.exe).

1. Navigate to:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

2. Delete UPPERFILTERS and LOWERFILTERS.

3. Exit Regedt32.

4. Shutdown and restart.

#off-topic:

защо хората от първите постове се изпокрихте като мишки? :angry:

вижте само каква дискусия (надявам се че схващате и никой няма да се обиди)

off-topc#

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Нямам си идея за какви кабели ми говорехте.. Мале немога да повярвам как така ми изчезна нещо без да искам съм натиснал. А и вижте сега : Ако искам да заредя някоя игра с DAEMON TOOLS няма да стане защото този диск го няма , пробвах да вкарам USB за телефон ама не става тия 2 диска нещо изчезнаха ... Мале мале.. sad.gif сега направо нищо немога да правя.. Ако вкарам диск не се показва с daem tools не става USB мале мале sad.gif а и без тва тия дни мислих да му бия преинстал ако го преинсталирам коеф незнам може да не стане заради дисковете ама ако стане би трябвало всичко да е ОК нали.. МОЛЯ ВИ помогнете ми да си върна 2та диска :@ мале направо sad.gifsad.gif

Спри компютъра и го изключи от мрежата. Отвори го и изключи всички кабели от CD и DVD устройствата, който имаш.

След това го включи, стартирай и виж какво ще е положението в Device manager.

Ако не можеш да направиш това, потърси някой, който да дойде на място и да го прегледа.

Може би последната зелена стрелкичка :)

Вземи се стегни и престани с безсмислени постове. Тук за бройки не се става нито модератор, нито се печели уважение!

Считай го за предупреждение!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.