Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се прави сайт

Featured Replies

Здравейте, наскоро си купих една книга за html и css ,четох ама нищо не смогнах ;dd.. Ако може някой да ми обесни в темата или по скайпа как да си направа форум , ама по добре по скайпа , да ми обесните , от каде да зема хтмл и цсс каде се слагат , в коя програмка , и после как трябва да сложа сайта в интернет,и други неща .. или да ми помогнете да направа сайт или да ми направите , а аз да ви платя колкото е нужно! .. моляви се помогнете ! 10x предварително! :) =]

Здравейте, наскоро си купих една книга за html и css ,четох ама нищо не смогнах ;dd.. Ако може някой да ми обесни в темата или по скайпа как да си направа форум , ама по добре по скайпа , да ми обесните , от каде да зема хтмл и цсс каде се слагат , в коя програмка , и после как трябва да сложа сайта в интернет,и други неща .. или да ми помогнете да направа сайт или да ми направите , а аз да ви платя колкото е нужно! .. моляви се помогнете ! 10x предварително! :) =]

Здравей, просто огледай форумите за нужната ти информация, всичко за което питаш го има обяснено. За твое щастие, сайт може да се създаде и без да имаш особени познания, нито желание да се научиш.

• Автор

Еми гледах по разделите ама открих само хора които имат проблеми и питат..а уроци не sad.gif .. който разбира ако може да ми обясни по скайп!

Еми гледах по разделите ама открих само хора които имат проблеми и питат..а уроци не sad.gif .. който разбира ако може да ми обясни по скайп!

Уроци можеш да намериш из мрежата, но щом с книгата се се справил(а), надали и те ще са ти от помощ. Ти искаш някой да ти направи всичко вместо теб.

• Автор

Емиии добре..сега остава само да ми отговориш biggrin.gif .. друг някой да хелпне?

Емиии добре..сега остава само да ми отговориш biggrin.gif .. друг някой да хелпне?

Инсталираш си програмата Macromedia Dreamweaver 8 ,може и по нова версия.

В интернет има достатъчно уроци за нея.

Успех!

• Автор

аабе пич :) , написал съм че незнам кво се прави..и да се уча аз искам помощ..ти ме питаш как се прави сайт, емии в интернет има уроци..!

Човече ако се загледаш по всеки проблем който е обсъждан ще намериш доста добри решения за създаването на сайта ти. А иначе има много голямо количество готови направени форуми и други уеб решения, само трябва да знаеш какво ти трябва.

А за твоя форум има инфо ето тук!

Редактирано от spas666 (преглед на промените)

• Автор

Еми много мерси за пояснението! .. можели да ми дадеш примерно готов сайт за цс?и да ми кажеш как да го сложа ?

Еми много мерси за пояснението! .. можели да ми дадеш примерно готов сайт за цс?и да ми кажеш как да го сложа ?

Питай google.com :P

Както казах и преди има изключително голямо количество направени уеб приложния, само трябва знаеш какво ти трябва. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.