Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация до 3000 лв.

Featured Replies

Голяма глупост каза,че нВидия са с интелска кръв.Нищо лично,ама не е така и ,ако беше така нвидия нямаше да правят дъна за АМД,както и високия клас дъна на Интел да имат Crоssfire,аз лично съм слагал 8800 гтс на 5200Х2 и на Е2180 ,процесори който са равни що годе ,разбира се 2180 с клок ,и мога да кажа ,че при АМД-то се справи при-игрите по-добре.За инфо дъната бяха за интела,ASUS P5QL P43-ICH10,за AMD-то GA ma770-ds3l.

Тествах на бенчове процесорите,докато горе-долу се изравнят

Искам да кажа,че видео картите сработват добре и с АМД,и с интел.

2гб памет са ненужни,особено за днешните игри и за тези в близкото бъдеще,а по-силно видео от 285 е 4870X2 и това,че nvidia-та е много бигове също не значи много.

За драйверите до-някъде си прав,но нвидия основно предлагат глезотийки който са ненужни,от сорта на PhysX,който са ненужни.

Може и да съм в грешка. Сега не се наемам да споря. Но лично за мен понеже работя по Слак 12 аз предпочитам Нвидиата като графична карта заради по добратата подръжка на хардуер. Драйверите на Ати са нестабилни и под Windows и под линукс. Това аз лично съм го обсъждал с човек, който ми е съсед и по образование е програмист.

MB ASUS Rampage II Extreme/LGA1366

CPU I7-920 /2.66GHZ/8M/BOX/LGA1366

VC PALIT GTX285 2GB DDR3

RAM D3 6G Kit, 1600MHz,TR3X6G1600C8D, DHX+, XMS3, 2G Kit, 1600MHz,TR3X6G1600C8D

HDD WD 1TB 7200 32MB SATA II Black Edition

PSU FORTRON EVEREST 800/ 800W

Охладители за:

VGA - Thermalright HR-03 GTX Rev.A - nVidia GTX 260-285

CPU - Xigmatek Thor's Hammer S126384

Case - CM HAF 922

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Може и да съм в грешка. Сега не се наемам да споря. Но лично за мен понеже работя по Слак 12 аз предпочитам Нвидиата като графична карта заради по добратата подръжка на хардуер. Драйверите на Ати са нестабилни и под Windows и под линукс. Това аз лично съм го обсъждал с човек, който ми е съсед и по образование е програмист.

Градски легенди. Нестабилни били - вярно, имат трески за дялане, но и на nVidia са същата работа. За Linux нямам представа - никога не съм го харесвал като ОС и не съм се занимавал с него - там може и да имат проблем AMD картите, но за Windows са един дол дренки и тия и ония. И стига си предлагал тоя Еверест. Това, че ще издържи машината не го прави добро захранване - такава конфигурация харчи не повече от 500W при 100% товар на всички компоненти, реално не повече от 380-400W и за това си доволен, а и е прекалено скъпо за качеството което предлага. Не че е лошо, но има много по-добри захранвания за тия пари. Coolermaster Silent Pro M700 е много по-добро. PC Power & Coolein Silencer 750W e oще по-добро.

Понеже темата започва да се пълни със спам и офтопик, ще я заключа, и ще чакам автора и ако е сериозен, и има намерение наистина да купува компютър да е обърне на ЛС към мен или някой от колегите да му отключим темата и да продължи дискусията/спама.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.