Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

samsung U600-забива, и се самоизключва

Featured Replies

Здравейте, от известно време телефона ми започна да забива, както си работя с него, и ми изписва"мемори карта поставена", и забива...това беше в началото..изваждах батерията, поставям я, и тел си тръгва нормално.това го правеше през 3-4 дни...След това започна да го прави почти всеки ден, и то само когато ползвам скайп...от 2 дни вече си забива почти по всяко време, без значение дали съм в скайп, или правя нещо друго с него, а започна и да се самоизключва...днес вече не мога и смс да напиша дори..Знам че е за техник, утре ще го нося на ремонт, понеже е в гаранция все още, но все пак, може ли да ми кажете дали пък скайпа нещо не е причина да стане така, защото забелязах че започна да прави така по времето когато си инсталирах скайп.Днес го изтрих, но....телефона тотално се скапа, мога само да говоря през него...кошмар.. sad.gif:)

Редактирано от gami (преглед на промените)

виж си мемори картата, пробвай без нея дали забива, почисти я...

...или пробвай с друга дали прави проблеми

Здравейте, от известно време телефона ми започна да забива, както си работя с него, и ми изписва"мемори карта поставена", и забива

това е отговора,проблема май се крие в мемори картата ,но не казваш каква е,колко е голяма и т.н.

другия проблем е че изобщо използваш самсунг..хаххах

• Автор

Това за Samsung-а и аз го знам, по принцип използвам такава марка телефони от доста години, и досега не съм имала проблеми, но точно този модел ми създаде доста..както и да е..ще го сменяяям, но..все пак докато стане това, ще си кретам с него, и ще си се мъча...Картата е 2Gb, Memorex

Пробвах да я извадя, почистих я, и докато не беше в телефона не е забивал..А защо досега, вече цяла година не съм имала такъв проблем, а от както инсталирах скайпа започна да ми върти номера ;)

Това за Samsung-а и аз го знам, по принцип използвам такава марка телефони от доста години, и досега не съм имала проблеми, но точно този модел ми създаде доста..както и да е..ще го сменяяям, но..все пак докато стане това, ще си кретам с него, и ще си се мъча...Картата е 2Gb, Memorex

Пробвах да я извадя, почистих я, и докато не беше в телефона не е забивал..А защо досега, вече цяла година не съм имала такъв проблем, а от както инсталирах скайпа започна да ми върти номера :whist:

Може да е случайност с инсталацията на скайпа...Пробвай да изкараш два дена без карта памет,като междувременно инсталирай скайпа отново и виж дали ще има проблем...Жена ми ползваше такъв телефон и ми правеше впечатление че с 1 GB карта зацикляше,ама може да си е било от телефона(разкарахме го бързо),чувал съм че работят добре с карти Nokia....Успех.

• Автор
Може да е случайност с инсталацията на скайпа...Пробвай да изкараш два дена без карта памет,като междувременно инсталирай скайпа отново и виж дали ще има проблем...Жена ми ползваше такъв телефон и ми правеше впечатление че с 1 GB карта зацикляше,ама може да си е било от телефона(разкарахме го бързо),чувал съм че работят добре с карти Nokia....Успех.

Благодаря много за съвета :rolleyes: , точно в картата се оказа проблема, снощи още я махнах, само я почистих, сложих я пак, междувременно си инсталирах скайпа отново, и днес, слава богу няма проблеми, нито веднъж не е забил, нито се е самоизключил.Спестихте ми разходката до магазина от който го купих, може би и дни без телефон....благодаря ви наистина много.Поне разбрах от къде идва проблема, ако пак започне да го прави, ще знам какво да правя.Явно наистина този модел точно на самсунг е кофти,е, следващия телефон няма да е тази марка.Сега трябва по-бързичко да се отърва от него, докато не ми е направил пак някой номер

Спестихте ми разходката до магазина от който го купих, може би и дни без телефон....благодаря ви наистина много.

за нищо. просто извлечи данните от тази си мемори карта и, ако не ти трябва толкова голяма, си купи нова, по-малка по размер и от добра марка. иначе телефонът не е лош, не ги слушай :]

Благодаря много за съвета :rolleyes: , точно в картата се оказа проблема, снощи още я махнах, само я почистих, сложих я пак, междувременно си инсталирах скайпа отново, и днес, слава богу няма проблеми, нито веднъж не е забил, нито се е самоизключил.Спестихте ми разходката до магазина от който го купих, може би и дни без телефон....благодаря ви наистина много.Поне разбрах от къде идва проблема, ако пак започне да го прави, ще знам какво да правя.Явно наистина този модел точно на самсунг е кофти,е, следващия телефон няма да е тази марка.Сега трябва по-бързичко да се отърва от него, докато не ми е направил пак някой номер

Радвам се за теб...Не ме слушай за Samsung,това си е мое мнение,ползвай си телефона и не се притеснявай...и по добре сложи карта 1 GB,но за марка не знам какво да те посъветвам - май си е до късмет...Успех.

Мини през някой сервиз да ти ресетират картата/телефона. Имал съм го проблема с НОВА карта, телефона с нея не тръгваше и постоянно рестартираше. На друг телефон същата карта без проблеми. Оттогава почти година без проблеми. Кодовете няма да ги пиша, 8 цифри+3 знака са смесено.

• Автор

Ще ви послушам, и ще изпълня съветите ви, все пак вие бяхте хората които ми спестихте доста ядове, и ви се доверявам напълно...Пожелавам успех във всичко и на трима ви cool.gif

Съжалявам само за едно, че не писах по-рано за този си проблем, а се поизмъчих известно време, но...по-добре късно, отколкото никога

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.