Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нощен бар "Илюзии" - работно време: /00:00ч. - 07:00ч./

Featured Replies

Каня всички на по чашка..... :) Тази вечер аз черпя!

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 111,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Охо, щом ще ни доставяте удоволствие, то хубаво да го четете тогава. Официално одобрявам Утре ще взема един брой на Надя

• Е ти ме върна у първи клас Шегата настрана, аз обичам всичко да е естествено, непринудено и да го направиш така, както го почувстваш. Тия които ми четат разните му там списания и си мислят че това по

• Не, ама и неговият ред ще дойде Опа, ще ме извинявате. Аз съм виновен с моите игри Поздрав за дамата : http://www.youtube.com/watch?v=CZ4fkyX_Fs0

Ще се възползвам от предложението Илианка ... само че искам топло прясно мляко , защото ще лягам :) !

Опаа... :);)

Много барове изникнаха, какво става тука ohmy.gif Ще взема да отворя и аз моя за "Гюбека", да видите тогава :)

И в почти всички е празно почти всяка вечер .. biggrin.gifbiggrin.gif

• Автор
Ще се възползвам от предложението Илианка ... само че искам топло прясно мляко , защото ще лягам ;) !

Ето мляко за първия стъпил в бара ми....и който знам ,че ще ми е редовен посетител :help:

13f45be560.jpg

Много барове изникнаха, какво става тука ohmy.gif Ще взема да отворя и аз моя за "Гюбека", да видите тогава :)

Тука сватбата ще ти правя..... :help:

Сватба ли казахте? biggrin.gifbiggrin.gif

оня бар няма ли да го бастардисвате,че ше мине конна полиция и ше стане лошо

• Автор
И в почти всички е празно почти всяка вечер .. biggrin.gifbiggrin.gif

Не,не е така има определена група хора,които всяка вечер (почти ) са в бара....а стария просто го затвориха.... :)

Нинче ... ние с кака ти Илианка да не сме никой :help: !

Неее.... вие сте всичко, ама по принцип говоря чичо Митко! (:

Не,не е така има определена група хора,които всяка вечер (почти ) са в бара....а стария просто го затвориха.... :)

Еееее да.... те готините хора редовно бяха там ;)

Новият бар :

Нощен Бар "Гюбек" cool.gif

Тичайте и Митак, да не го изтриеш, че всеки ден ще ти пращам мазни маанета на лични biggrin.gif

готов си за сбора

• Автор
Новият бар :

Нощен Бар "Гюбек" cool.gif

Тичайте и Митак, да не го изтриеш, че всеки ден ще ти пращам мазни маанета на лични biggrin.gif

Ама не сме се разбрали да рекламираш твоя бар...в моя biggrin.gif

Хахаxaxax biggrin.gif Няма страшно како, ти знаеш, че на мен ще ми е по-добре тука ... biggrin.gifbiggrin.gif

Аз няма да изневеря biggrin.gif

"ilein78" за сватбата сме се разбрали ... Грабвай Митака и идвайте :) Ае аз отивам да къртя...

Сори за рекламата. Специален поздрав за теб!!!

Хахаxaxax biggrin.gif Няма страшно како, ти знаеш, че на мен ще ми е по-добре тука ... biggrin.gifbiggrin.gif

Трябва още от ония сайтиве за азбуката да ти пратя, да цъкаш там ... biggrin.gif

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

FEarBG му се сърдя дет ми прати оноваа гадното ... развалих си мишката от щтракане!! biggrin.gifbiggrin.gif

Ах ти biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

колко сватби се очертават?

• Автор
"ilein78" за сватбата сме се разбрали ... Грабвай Митака и идвайте :) Ае аз отивам да къртя...

Сори за рекламата. Специален поздрав за теб!!!

Уби ме с музика....на сватбата ще ти го извикам... ;)

Мислиш, че ще го видя? Втори път не се хващам на твоите линкове biggrin.gifbiggrin.gif

• Автор

Благодаря ти малка-сладка...много ясно че в на кака бара,ще ти е най-добре....пък и ще си правиш каквото поискаш :)kiss.gif

колко сватби се очертават?

Хаха...ще видим,ще видим...има и скрити лимонки...

Благодаря ти малка-сладка...много ясно че в на кака бара,ще ти е най-добре....пък и ще си правиш каквото поискаш :)kiss.gif

Ми как ... всичко ли може? А гръцко парти... какво ще кажеш? biggrin.gif Разполагаш ли с много стъкло? biggrin.gif

Мислиш, че ще го видя? Втори път не се хващам на твоите линкове biggrin.gifbiggrin.gif

Няма да се плашиш, аз пак ще намеря начин да те извозя :) Ае лека, че така здраво ми се приспа, та чак искам да се изрежа в леглото, като търнокоп в градина с магнолии...

верно са скрити,немат намиране

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.