Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

web дизайн изработка на сайтове по желание на клиента

Featured Replies

Предлагам: web дизайн и изграждане на представителен личен, фирмен или корпоративен web сайт - в зависимост от Вашите нужди. Сайта може да бъде само информативен!Първо правя сайта,ако го харестате - плащате.

http://venomwebstyle.hit.bg/

Цена: от 150лв до 400лв в зависимост от сайта

за контакт: емаил : [email protected] :)

Редактирано от biker_radi (преглед на промените)

Сайтовете повече отговарят на такива, правени преди 6-7 години.

Предполагам това са ти били първите опити. Рано е да предлагаш платени услуги, развивай се и предложи нещо на по-високо ниво. :)

Градивна критика. Това не е "Портфолио", а Портолио.

Вторият сайт ме порази. При зареждане с опера - ми извеждаше директно кода. При цена от 400лв и подобни фокуси biggrin.gif, но има де и всеки търси ... араби блондини с обръснати вежди, баламурници на нашенски.

успех

post-3366-1247831281_thumb.png

• Автор

точно портфолио си е ! а отностно сайтовете аз не зимам цени 1000, 2000 лв че да са от най-нова мода ...

точно портфолио си е ! а отностно сайтовете аз не зимам цени 1000, 2000 лв че да са от най-нова мода ...

Казах ти, че моето е градивна критика, но ти се изсипа обратно с голямото си его. Предсказуем си. Твоите понятия са твои. Предлагаш: "web дизайн"?! Толкова ли е трудно да напишеш ключова дума portfolio templates или портфолио шаблон и да видиш с очите си, че твоето понятие е в каменната ера. Предсказуем си, защото си разпърдял какви "корпоративен web сайт" на килограм правиш.

Погледни какво предлагаш? Някакъв сайт от 4 странички и още два изкалечени в venom8888.hit.bg. Ползваш поддомейн! Свидят ти се 14 лв за домейн портфолиото и по кутия цигари за хост на месец? Граф Дракула чувал ли си как се смее?

Вземи си валидирай сайтченцетата. Показах ти грешки, в операта единия гърми. Къде ти са контактните форми? Къде са RSS-те? Да си чувал за WEB 2.0?

Нивото ти на българския ти език ми подсказва, че ако клиент поръча при теб многоезичен сайт (на руски и английски, например) ще до доведеш до упомрачение.

Това, че си кракнал Xara Webstyle 4 не те прави автоматично сайто-строител. Погледни галерията с дивани. Пълна аматьорщина. Ни име, ни идентификация, ни цени, ни търговска количка, на всичко отгоре се местят от дъжд на вятър. Ако реша да купя диван ще ме караш да пиша мейли ли?

По отношение на оптимизация си направих труда да погледна с ключова дума "мека мебел"? На втора страница Коритаров се мъдри в каталог. Твоят се появява на 4-ра. Като не владееш php и photoshop има Joomla!, Drupal, Wordpress. С тях стават чудеса. Фантазията няма да ти стигне, за да осъзнаеш каква сила имат.

лека нощ

Май точно ти си тоя който не е разгледал по интернет какво се предлага че да си изказваш безмислените коментари тука! Толко и разбираш щом казваш че единия сайт гърми,той не "гърми" а просто не е довършен! Нормалните хора ползват firefox за браузър тая опера ... няма какво въобще да я коментирам - куца работа. Ето ти и малко примери за това какво се предлага в нета:

http://www.fx-bg.net/web_design.html или

http://www.realweb-bg.com/images/projects/...v-portfolio.jpg А и отностно контактните форми не ми е проблем да направя, за галерията каде видя че нямат имена май на теб очите ти ги няма!? Що нямало колички , ми тва да не е онлаин магазин че да има + тва клиента искаше така да изглежда и да няма цени ... Що се отняся до нивото ми на БГ език незнам за мoето , но по твоето съдя че си някаф смахнат особняг (нищто лично) Много приказваш, а нищо не казваш само си чешеш езика тука, ти си май от тия които само приказват пак нищо не могат да свършат и за нищо не стават и никой не харесва...

Няма нищо лошо, дори е похвално човек да иска труда му да бъде оценен и заплащан, но вместо да се дърпаш и да обиждаш, хвани се първо да отстраниш грешките и проблемите, които колегата Profruit ти посочи. Не може да се оправдаваш, че сайтът не бил завършен, а всъщност си го започнал с грешка - на първите два нямаш дори отварящия таг <html>.

Хората ползват, каквито браузъри си искат, и не те, а разработчика е длъжен да се съобразява с тях.

Нормалните хора ползват firefox за браузър тая опера ... няма какво въобще да я коментирам - куца работа

е, след това ти изказване определено съм убеден, че за нищо не ставаш, момче.

ПЪРВИ ЗАКОН: "Няма лоши браузъри, има некадърнонаписан код."

• Автор
Няма нищо лошо, дори е похвално човек да иска труда му да бъде оценен и заплащан, но вместо да се дърпаш и да обиждаш, хвани се първо да отстраниш грешките и проблемите, които колегата Profruit ти посочи. Не може да се оправдаваш, че сайтът не бил завършен, а всъщност си го започнал с грешка - на първите два нямаш дори отварящия таг <html>.

Хората ползват, каквито браузъри си искат, и не те, а разработчика е длъжен да се съобразява с тях.

колега за каква грешка точно става въпрос ?

отговори ми какво ще напишеш в договора на клиента? "Гарантирам безпроблемно отваряне на сайта само в 47% от случаите" (колкото са хората, ползващи FF)?

• 1 месец по-късно...

Казах ти, че моето е градивна критика, но ти се изсипа обратно с голямото си его. Предсказуем си. Твоите понятия са твои. Предлагаш: "web дизайн"?! Толкова ли е трудно да напишеш ключова дума portfolio templates или портфолио шаблон и да видиш с очите си, че твоето понятие е в каменната ера. Предсказуем си, защото си разпърдял какви "корпоративен web сайт" на килограм правиш.

Погледни какво предлагаш? Някакъв сайт от 4 странички и още два изкалечени в venom8888.hit.bg. Ползваш поддомейн! Свидят ти се 14 лв за домейн портфолиото и по кутия цигари за хост на месец? Граф Дракула чувал ли си как се смее?

Вземи си валидирай сайтченцетата. Показах ти грешки, в операта единия гърми. Къде ти са контактните форми? Къде са RSS-те? Да си чувал за WEB 2.0?

Нивото ти на българския ти език ми подсказва, че ако клиент поръча при теб многоезичен сайт (на руски и английски, например) ще до доведеш до упомрачение.

Това, че си кракнал Xara Webstyle 4 не те прави автоматично сайто-строител. Погледни галерията с дивани. Пълна аматьорщина. Ни име, ни идентификация, ни цени, ни търговска количка, на всичко отгоре се местят от дъжд на вятър. Ако реша да купя диван ще ме караш да пиша мейли ли? По отношение на оптимизация си направих труда да погледна с ключова дума "мека мебел"? На втора страница Коритаров се мъдри в каталог. Твоят се появява на 4-ра. Като не владееш php и photoshop има Joomla!, Drupal, Wordpress. С тях стават чудеса. Фантазията няма да ти стигне, за да осъзнаеш каква сила имат.

лека нощ

Евала за поста :)

отговори ми какво ще напишеш в договора на клиента? "Гарантирам безпроблемно отваряне на сайта само в 47% от случаите" (колкото са хората, ползващи FF)?

Няма и толкова даже, момчето ще се научи, убихте му кахъра. Така се раждат великите дизайнери.

- Правиш първия си некадърен сайт

- хвалиш се в някой форум

- охулват те (заслужено)

- амбицираш се и зубриш денонощно

- ставаш най-добрия (след време)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.