Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

ohmy.gif току-що изродих един мъртъв плод ohmy.gif

:)

ohmy.gif Как така??? Мъртво ли беше, бебето???? ohmy.gif:)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

Еех, от кога не съм писала в този форум :)

Преди два месеца знам, че попитах къде си, а ти от кога не си писала си знаеш...

пп. А като чете нещо интересно мерна ли... 8c58234e9c0d818070b6229552a5c5eb.gif

Мисля си за толкова много съвпадения..и явно много прикрити истини....

Мисля си за толкова много съвпадения..и явно много прикрити истини....

Еее, по добре разбрани, отколкото останали скрити :rolleyes:

Абе защо не наричате нещата с истинските им имена...примерно лъжи, вместо прикрити истини?! biggrin.gif

Плодът дето го извадих се оказа само 350 грама - тоест се води аборт....

Добре, че е така, защото иначе щеше да се ходи в съдебна и да се пишат хиляда документа и т.н. и т.н.

А циганката мръсна, даже не занеше , че е бременна - дойде, защото имала от два дни кървене "отдолу".

Баси.

А детенцето си беше напълно оформено - с ръчички, краченца, с пръстчета, с носле.....

Умът ми не го побира -как може една жена да не знае, че е бременна и то - поне пети месец ?!

Редактирано от Trichocephalus
правопис (преглед на промените)

Абе защо не наричате нещата с истинските им имена...примерно лъжи, вместо прикрити истини?! biggrin.gif

Защото искаме да сме тактични... и защото все още се надяваме да не са преднамерени .... което е по-добре от преднамерени... макар и малко ....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Крайно време е някои хора да си намерят истинкси жени, а не тези от форума!

Плодът дето го извадих се оказа само 350 грама - тоест се води аборт....

Добре, че е така, защото иначе щеше да се ходи в съдебна и да се пишат хиляда документа и т.н. и т.н.

А циганката мръсна даро не занеше , че е бременна - дойде, защото имала от два дни кървене "отдолу".

Баси.

А детенцето си беше напълно оформено - с ръчички, краченца, с пръстчета, с носле.....

Винаги има първи път.... а за сексуалната култура... това е наистина болна тема в Бг от доста години...

Крайно време е някои хора да си намерят истинкси жени, а не тези от форума!

Жени бол... но някои търсят и нещо друго... чисто животинския нагон може да е достатъчен за теб ...... но не за всички...

Редактирано от Diin (преглед на промените)

мисля си,че някои не виждат по-далеч от носа си и си мислят точно за това,което уж отричат

Ох, докторе...само ти си знаеш колко сила, мъжество и човечност са ти нужни да се изправяш всеки божи ден срещу толкова много болка, несправедливост и човешка жестокост.

:rolleyes:

мисля си,че някои не виждат по-далеч от носа си и си мислят точно за това,което уж отричат

Май това важи за теб... защото слагаш всички под своя знаменател..... и своя нагон :rolleyes:

Съжалявам, но ще те разочаровам.....

Мисля, си как одеве Боцко прободе Макаричка два пъти. Вероятно утре пак.

Еее, по добре разбрани, отколкото останали скрити :rolleyes:

Не е задължително. Защото понякога от истината боли.

И все пак нали казват "Каквото не ни убива ни прави по-силни", малко или много болка понякога не е излишна. Защото, когато сме усетили какво е болката. осъзнаваме колко е много и малкото, което притежаваме.

А като гледам неща като това за онова бебенце разбирам какви късметлии сме, че нямаме подобни проблеми...

мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак)

гузен негонен бяга

Не е задължително. Защото понякога от истината боли.

И все пак нали казват "Каквото не ни убива ни прави по-силни", малко или много болка понякога не е излишна. Защото, когато сме усетили какво е болката. осъзнаваме колко е много и малкото, което притежаваме.

А като гледам неща като това за онова бебенце разбирам какви късметлии сме, че нямаме подобни проблеми...

Ти си много умничко дете, малката kiss.gif

Понякога и мен ме е страх от истината, но си мисля, че я предпочитам...

......

Явно пАрата е малко в повече, но не е тук мястото да се изпуска или поне не по този начин.

Това е тихо и скромно предупреждение.

мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак)

гузен негонен бяга

:rolleyes: Пардон, но никога не бяга... просто отвръща......

Е случват се и грешки понякога laugh.gif

Ти си много умничко дете, малката kiss.gif

Понякога и мен ме е страх от истината, но си мисля, че я предпочитам...

Не знам колко съм умна, но когато се сдухам започвам да мисля философски biggrin.gif

Може би е добре да знаеш истината, но е ужасно да ти дойде изневиделица. Просто от нещо обикновено, което правиш може случайно да разбереш неща, които може би си виждал, но защото подсъзнетелно не си искал, не си ги забелязвал.

.....

Мисля си, че на теб ти подхожда да говориш по този начин !

За никого не си изненада.

Просто от нещо обикновено, което правиш може случайно да разбереш неща, които може би си виждал, но защото подсъзнетелно не си искал, не си ги забелязвал.

Мисля си, че да живееш в собствената си заблуда, също е доста тягостно !

Съгласна съм, не смятам, че е нужно да споря. Всяка ситуация е различна и отговорът на въпросите ни във всяка ситуация е различен.

Мисля си, че не мога да си намеря снимки за конкурса. баси

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.