Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каквото и да правя субтитрите си излизат нечетливо!

Featured Replies

От четене очите ме заболяха...,но отговор не намирам.Свалям си филм,субтитри и всичко е супер,но като излязат едни "маймунчета" с точици,тиренца и т н....нерви.нерви.Влизам в регионалните настройки и щом задам български иска CD ROM file app866 fon на Windows Xp professional.Сменям и на кирилица настройките на плеърите,които използвам,но :PЧудя се... аз ли съм т...а????Имам си кирилица,а плеъри бол(Windows Media Player,Gom Player,DivX Player,Nero Show Time),но все същата работа. :nono:Дайте едно рамо.

Чудя се... аз ли съм т...а????

за теб незнаем...но windows явно е

принципно всичко в регионални и езикови трябва да е на български

щом ти иска файл при задаване на бг...време е да помислиш за нов windows....за предпочитане оригинален от магазина или поне не толкова "човъркан'

http://www.megafileupload.com/en/file/1205...garian-zip.html

Качил съм въпросния файл + още един, като ти поиска диска на уиндоус даваш ОК и му посочваш app866 файла, другия ще си го глътне самичко.

За да ти излизат на кирилица субтитри е задължително system locale (language for non unicode programs) да е на български.

• Автор
sad.gif ...е направо незнам къде съм!!!Хубаво,качих файловете,обаче :nono: Щом ги поиска натискам ОК,но не ги показва,че съществуват.А да показва всички видове файлове не ми позволява,защото функцията е блокирана.Пробвах да ги сваля и от диск,но ;) Подариха ми лабтопа в Италия и е на италиянски.Сега когато започвам да разбирам от това - онова ,ми стана ясно какво са ми пробутали....НОВ,АМА НЕЕЕ.М......А ИМ ДА ....
sad.gif ...е направо незнам къде съм!!!Хубаво,качих файловете,обаче :) Щом ги поиска натискам ОК,но не ги показва,че съществуват.А да показва всички видове файлове не ми позволява,защото функцията е блокирана.Пробвах да ги сваля и от диск,но :wors: Подариха ми лабтопа в Италия и е на италиянски.Сега когато започвам да разбирам от това - онова ,ми стана ясно какво са ми пробутали....НОВ,АМА НЕЕЕ.М......А ИМ ДА ....

Оригиналният диск на уина ако е у теб немаш проблем,в него е решението щом ОС-то ти е на италиански.

От четене очите ме заболяха...,но отговор не намирам.Свалям си филм,субтитри и всичко е супер,но като излязат едни "маймунчета" с точици,тиренца и т н....нерви.нерви.Влизам в регионалните настройки и щом задам български иска CD ROM file app866 fon на Windows Xp professional.Сменям и на кирилица настройките на плеърите,които използвам,но ;)Чудя се... аз ли съм т...а????Имам си кирилица,а плеъри бол(Windows Media Player,Gom Player,DivX Player,Nero Show Time),но все същата работа. :PДайте едно рамо.

866 е за дос кирилица, слагай windows-cp1251, освен това трябва да си настроиш плеъра ако той не гледа в регионалните (и да гледа пак може да го настроиш да шрифта да е на cp1251) ....

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.