Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми и решения за тях obiavi.kaldata.com

Featured Replies

Здравейте,

опитвайки се да пусна тема стигам до преглед на обявите и като натискам "Продължи" и просто самото бутонче все едно не е линкнато никъде > не мога да си пусна обявата.

Linux,Firefox

Редактирано от dafighterrr (преглед на промените)

Профил>Лични съобщения>Изпратени>Отварям съобщение към дадена обява>Цъкам на подател/в случая моя ник/и като цъкна на на линка/Назад към Обявата/ ме връща назад ,но не в обявата а в самото съобщение,което съм изпратил.

Понеже според мен някак си не е правилно реших да го споделя.

Или да е само /назад/ или само /виж обявата/

Или /назад/ и /виж обявата/

примерно де.

cool.gif

Поздрави!

• Администратор

Профил>Лични съобщения>Изпратени>Отварям съобщение към дадена обява>Цъкам на подател/в случая моя ник/и като цъкна на на линка/Назад към Обявата/ ме връща назад ,но не в обявата а в самото съобщение,което съм изпратил.

Понеже според мен някак си не е правилно реших да го споделя.

Или да е само /назад/ или само /виж обявата/

Или /назад/ и /виж обявата/

примерно де.

cool.gif

Поздрави!

Благодарим, оправено е.

Поздрави.

• Администратор
Защо раздел обяви няма олекотена версия?

Здравейте,

Мислим че е достатъчно олекотен. Повече от това не смятаме да го олекотяваме.

Поздрави.

• Администратор
Добре а в obiavi.kaldata.com има 200-220 обяви. Къде са другите?

Ако имате предвид старите обяви преди да пуснем новата секция тях ги няма и желаещите да ги публикуват ще трябва да го направят отново в новата секция. Предполагаме че и 90% от тях даже не бяха актуални вече - просто потребителите преди нямаха възможност да изтриват обявите си с изтекла давност. В новата секция вече всеки има възможност да изтрива обявите си когато сметне за необходимо.

Поздрави.

На пример тук не намирам препратка към раздел обяви.

http://www.kaldata.com/forums/lofiversion/index.php/

Иначе, верно разделът е достатъчно лек, но ми се струва, че не е много удобен за навигация от клавиатурата, за тези като мен дето ползват екранни четци.

• Администратор
На пример тук не намирам препратка към раздел обяви.

http://www.kaldata.com/forums/lofiversion/index.php/

Иначе, верно разделът е достатъчно лек, но ми се струва, че не е много удобен за навигация от клавиатурата, за тези като мен дето ползват екранни четци.

Здравейте,

Там няма препратка защото секцията с обяви вече не е част от форума, а е отделен модул. Точно поради тази причина е и вече с нов адрес: http://obiavi.kaldata.com/

Поздрави

• Автор

има бъг с личните съобщения. по някой път се изпращат 2 пъти.

имам едно предложение относно категориите в компютри : нека бъдат следните цяли конфигурации, монитори,дънни платки, процесори, видео карти, RAM, хардове и други

В момента примерно си търся тунер и ситуацията определено е объркваща. Тунерът е компютърен компонент. Определено е мултимедиа. определено е компютърен аксесоар.

Редактирано от dafighterrr (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

мисля че преди беше далеч по удобно, сега сте нацвъкали 100 категории, някои от които се припокриват, кому е нужно това?!? Дори и да търсиш нещо конкретно, ако разделите са по обединени може да си харесаш нещо което случайно си видял. Веднага загубих желание да ползвам тези услуги, може би си личи и от броя пуснати обяви, че това решение не е удачно. Сега се сетих че може да направите отделни раздели за различните по обем хард дискове например

Редактирано от megatone (преглед на промените)

• Администратор
мисля че преди беше далеч по удобно, сега сте нацвъкали 100 категории, някои от които се припокриват, кому е нужно това?!? Дори и да търсиш нещо конкретно, ако разделите са по обединени може да си харесаш нещо което случайно си видял. Веднага загубих желание да ползвам тези услуги, може би си личи и от броя пуснати обяви, че това решение не е удачно. Сега се сетих че може да направите отделни раздели за различните по обем хард дискове например

Здравейте,

Съвсем не сме се надявали, че новия модул за обяви ще се хареса на всички, но фактът че сте първия с отрицателно мнение за тях е достатъчно за нас. Относно броя на обявите за по - малко от месец до сега мислим че броят им е показателен за успешно свършената работа. А относно идеята за раздели на различните по обем хардискове мисля че е чудесна съвсем скоро ще ги добавим за да е максимално сложно да откриете нещо което търсите "случайно" и не го напишете в търсачката.

Поздрави и спокойна вечер.

Освен по обем дисковете могат да бъдат разделени по интерфейс на PАТА, SATA, SCSI и т.н. ;по кеш памет 2, 8, 16, 32МБ... ; по об/мин 5400, 7200, 10 000... ; по физически размер 2.5", 3.5" или някакъв по екзотичен; по производител. Пожелавам ви успех в добавянето на десетки раздели, но смятам че нещата трябва да са колкото е възможно по опростени и лесни за използване skype-01.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.