Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С какво се отваря dat файл?

Featured Replies

С какво се отваря dat файл?

Предварително благодаря. :whist:

• Автор
Пробвай с Notepad.

<{POST_SNAPBACK}>

Ами по принцип го отваря, ама само заврънкуки излизат, нищо смислено, а би трябвало да се чете някаква информация sad.gif

Редактирано от ozzy1 (преглед на промените)

Между тези кривите трябва да има нещо смислено,поне така е в DAT файла на моята Миранда.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

• Автор

Ф–cнh?Ђјж]‡ц°щ;QЯџmz4ЋC?:zЩУpК7ўо>

NЊС“&!gt{лJѓFђфAЋ …/LґЏЧ›©bCxэ•}sр@?

lJ®Q®JњBW\у,јrЈ‚щwBУИГуЎ`ozЎЏь&R ‘ґ

ОНhРwыО1ДЇе?_Двљрпєn¤дZb±о^ѕRФ‰ђ_›$%в

8„А^IGB 6МовЛэ˜Aјbдaп±ђl±>X‹Ґ®nЊВ™№

їбBц1yg—„zЗыР=щW{В˜0Q4ќ'Я.p‚B0Яї–]пљ hn‡aЋъ4&S‹Ђl)fn˜У‚а№Sтc—ё°?ЖЂtЅ˜`·|c­qёiЗC@

¶RЕиodњЛ…+uktЙЪpZsд”9Б\‹894—џьТ+І/pєXVўЧџо”фпvХЗўц

q»SЪњЙt襷fфЋШ4PЙzrёйы#Ѕ \б‚Кг>ншїђЙPшE…еTqз„ZњYєр

­&sфLP©j¤­:FmС<ycТ»q–ѓ¤·!fё^Y

—'Уfѕ1}Ђ:О”ЅH_˜fLXNH­0¶ф“EфyCъ¶^a©•§КYШ~X

=======================================

Ами в това ако виждаш нещо смислено, поне аз не.Бера големи ядове с тоя превод на "Download master", това е свързано с него sad.gif

Редактирано от ozzy1 (преглед на промените)

Този файл може да съдържа всичко!

Например може да е видео файл или нещо друго.

Ако направиш едно търсене в google за файлово разширение .dat, ще видиш колко много възможности има.

Трябва да намериш някакъв начин да стесниш кръга от възможности или пък да стреляш на посоки :whist:

• Автор
Този файл може да съдържа всичко!

Например може да е видео файл или нещо друго.

Ако направиш едно търсене в google за файлово разширение .dat, ще видиш колко много възможности има.

Трябва да намериш някакъв начин да стесниш кръга от възможности или пък да стреляш на посоки :whist:

<{POST_SNAPBACK}>

Значи това е линг фаил, кръга е стеснен до краи, би трябвало да има текстово съдържание, независимо на какъв език е, но това не мяза даже и на арабски йероглифи.

Значи това е линг фаил, кръга е стеснен до краи, би трябвало да има текстово съдържание, независимо на какъв език е, но това не мяза даже и на арабски йероглифи.

<{POST_SNAPBACK}>

Защо да не мяза ? Може точно арабски да са , или японски или на суахили. Ти имаш ли качена езикова поддръжка за всички езици. Естествено , че не. Никой я няма.

Реших и аз да се включа в дебата.

Значи този файл, е езиков файл от Download Master. Тази програма е писана ot руснаци на Delphi и копресирана с UPX. Опитавал съм да го отворя с какво ли не но не става. Може би някой който разбира от програмиране ще даде някаква идея или компетентно мнение възможно ли е да се редактира този файл или не. Но аз си мисля че е по-скоро второто, въпреки че невъзможни неща няма...

Той съдържа единствено и само текста за интерфейса на Download Master. Изтрийте всички .DAT файлове от папката на DM и го стартирайте и хоп имаме си програма без менюта и т.н.

Освен тоа файла може да е криптиран или компресиран с някакава програма, която няма как да разбера.

Това е, дано да съм помогнал с нещо - ако не здраве да е!

Тъпо, но може и да стане. Тъй като нямам DM, прекръсти файла на .zip и го разархивирай, разширенията на Firefox'а се редактират точно по този начин...

• Автор

Значи този файл, е езиков файл от Download Master. Тази програма е писана ot руснаци на Delphi и копресирана с UPX. Опитавал съм да го отворя с какво ли не но не става. Може би някой който разбира от програмиране ще даде някаква идея или компетентно мнение възможно ли е да се редактира този файл или не. Но аз си мисля че е по-скоро второто, въпреки че невъзможни неща няма...

Той съдържа единствено и само текста за интерфейса на Download Master. Изтрийте всички .DAT файлове от папката на DM и го стартирайте и хоп имаме си програма без менюта и т.н.

Освен тоа файла може да е криптиран или компресиран с някакава програма, която няма как да разбера.

<{POST_SNAPBACK}>

Същото подозирам и аз, Играя си с това няколко месеца,наистина какво ли не пробвах, а че няма невъзможни неща, няма, но за мен на тоя етап това се оказа невъзможно,а ти пич, съвсем ме отчая.Ще взема малко въздух и пак го почвам, ма вече неам нерви!!! :yanim:

• 3 седмици по-късно...

<{POST_SNAPBACK}>

С Isobuster Pro 7 пробвахте ли? Напоследък така отворих няколко дат файла.

• 3 години по-късно...
  • 11 месеца по-късно...

Аз имам песни с разширение .DAT - ето,например този файл /Antonis Remos & Alkistis Protopsalti - S' agapw (-).DAT/ качен от моя комп:

http://mp3sort.ifolder.ru/16978554

След като го свалите,файл се отваря с програма Nero Show Time Essentials или ArcSoft TotalMedia Theatre..

Редактирано от vikashka (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.