Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Епилаторите

Featured Replies

Някой ползвал ли е новия модел на - Philips - 6515? С керамични дискове, охлаждаща приставка и т.н. Моля споделете впечатления ако не за самия модел то за подобните му, търсих доста но не намирам много мнения за тези епилатори. Рекламата е голяма, но струва ли си наистина или всичко е рекламен трик... От няколко години ползвам на Braun Silk-epil EverSoft, с пинсети, не съм очарована...

• Отговори 57
  • Прегледи 33,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вземай си филипс,аз изкарах с първия си 8 години и сега пак си взех такъв.От тегномаркет-на промоция с две степени и с приставка за мишници.Мого съм доволна.

Вземай си филипс,аз изкарах с първия си 8 години и сега пак си взех такъв.От тегномаркет-на промоция с две степени и с приставка за мишници.Мого съм доволна.

Благодаря за съвета, но явно не съм била достатъчно точна... епилатор, който върши работа в момента си имам, въпроса ми е за болката от него и има ли полза от охлаждащата приставка на конкретните модели на Филипс (с такава приставка) и разните му други аксесоари, които притежава и които толкова рекламират...

А иначе преди Браун-а, (от 5 години ми е и си работи добре) имах Филипс (ползвах го също 4 - 5 години) и разлика в болката и качеството нямаше или поне не си спомням, нито при първия ми епилатор, който беше с пружини, (него го ползвалах 7 или 8 год.).

Никой от епилаторине ми не се е повреждал, първия - го подарих, а втория - Филипс, го продадах.

Искам епилатор който да пречинява възможно минимална болка при ползване, да не кажа изобщо, ...не знам дали това е възможно ...но знае ли човек. :)

Не вярвам,аз като започнах да си ги чистя за пръв път-само тогава изпитвах голяма болка,чак очите ми се насълзяваха,но след всяко следващо епилиране/без да се бръсна през това време/болката намаля и по-лесно се отскубват самите косми.Ако едновременно ползваш епилатора ,а когато бързаш си удряш контрата с бръснач,ще те боли винаги или поне повече отколкото ,ако използваш само епилатора,аз под мишниците се ориентирам-много ме болеше първия път,после не ми правеше впечатление,но сега ме мързи и когато съм в банята си удрям бръснача,но след него...ох..пак е като първия път-много болезнено.Така,че използвай си епилатора само и ще е по-поносимо.А това от рекламите...не знам..не ми се вярва,ми то вземи си лед от фризера и си го сложи на краката,аз последно като гледах какви цени има за епилатори-уж обезболяващи...кам 200 200 и някой лев,много ми се струва ,все пак няма да умираме с тоз епилатор,и от 50 лева става,като се развали след още 6-7-години,нов и това е. Публикувано изображение

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте аз съм момче на 17г.(нищо че ника е KrIs96 пиша от на брат ми профила Публикувано изображение ) и имам намерение да си взема епилатор :) Може ли да ми дадете съвет какъв да избера Браун или Филипс? и разбира се с кой от тях боли по-малко ;) Защото имам намерение да си епилирам ръцете и краката и ми трябват малко съвети от хора които ползват вече епилатори да ме насочат как да постъпя :)

Благодаря предварително ;)

Редактирано от KrIs96 (преглед на промените)

Ми по добре филипс- майка ми има такъв, но много боли независимо ква марка е, най-добре с кола маска-пак боли но става за веднъж-Вземи си кола маска LYCIA-има ги в Метро-Успех!

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

мдам, сега започват да си дават съвети с какво най-малко боли епилация около дупката на дупето.

мдам, сега започват да си дават съвети с какво най-малко боли епилация около дупката на дупето.

:P Какви са тези простотии просто давам съвет, обескосмен мъж не е равно на гей-въпрос на хигиена

Аз съм си съвсем нормален по ориентация-престанете с вашите глупости -

Аз съм `за ` обескосмяването при мъжете а и повечето жени са на това мнение-въпрос на избор

:speak: Какви са тези простотии просто давам съвет, обескосмен мъж не е равно на гей-въпрос на хигиена

Аз съм си съвсем нормален по ориентация-престанете с вашите глупости -

Аз съм `за ` обескосмяването при мъжете а и повечето жени са на това мнение-въпрос на избор

Въобще не си прав обезкосмен мъж е = гей. И това въпрос на хигиена ти ако си се поддържаш какво значение има. Това, че някои се правят на манекени и гейове като футболистчета и т.н

Дядоти едно време сигурно се е бръснал или си е купувал епилатор. И какво с това искаш да кажеш, че ако имаш косми по краката и ръцете значи имаш ниска хигиена :) . Досега не съм видял по ТВ или нещо друго да рекламират епилатор и да дават мъж. Както има една стара поговорка той господ си ти е дал каквото и колкото ти трябва. Какво като си обръснеш краката и ръцете на какво приличаш на 8 годишно лапе или гей.

обезкосмяване на подмишниците и половия орган - да, правя го всеки ден. но всичко друго залита към "отсрещния бряг".

Всеки сам си решава. Аз например дори брадата не обичам да си бръсна, но лятото е по-добре без брада, а зимата ми топли. Виждал съм и по-ужасяващи неща, които вече са странни - имам един познат, дето си бръсне космите по гърдите и корема, от което те са станали дебели и твърди.

Май аз ще имам честта да съм първото момиче, което ще напише нещо по въпроса :speak: Относно въпроса на автора на темата - аз предпочитам Браун. Ползвам един такъв от доста години и съм доволна. Но... има едно нещо, което трябва да имаш предвид преди да почнеш да ползваш какъвто и да е епилатор - при по-чувствителните кожи и места може да се получи врастване или още както го наричат, обръщане на косъма. Това е мн неприятно нещо и може да ти причини и по-големи бели. А за спора около това дали мъжете трябва и не трябва да са обезкосмени - аз предпочитам обезкосмени. И какви са тези приказки за дядовци и баби - ние в кой век живеем?! Да не би тогава и бабите да са ходили на козметици и сауни? Или пък на фитнес?! Но харесваме атлетичните и поддържани тела, нали? :) Стегнатите дупета и гърди, безупречната кожа и красивия маникюр. :)

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

Май аз ще имам честта да съм първото момиче, което ще напише нещо по въпроса ;)

Относно въпроса на автора на темата - аз предпочитам Браун. Ползвам един такъв от доста години и съм доволна. Но... има едно нещо, което трябва да имаш предвид преди да почнеш да ползваш какъвто и да е епилатор - при по-чувствителните кожи и места може да се получи врастване или още както го наричат, обръщане на косъма. Това е мн неприятно нещо и може да ти причини и по-големи бели.

А за спора около това дали мъжете трябва и не трябва да са обезкосмени - аз предпочитам обезкосмени.

И какви са тези приказки за дядовци и баби - ние в кой век живеем?!

Да не би тогава и бабите да са ходили на козметици и сауни?

Или пък на фитнес?!

Но харесваме атлетичните и поддържани тела, нали? :) Стегнатите дупета и гърди, безупречната кожа и красивия маникюр. :)

Малко се онесох в моите глупости. Човека с когото започнах спора. Той иска да каже, че ако мъжете имат косми по-ръцете и краката имат ниска хигиена, което е много грешно.

Аз млъквам, че отиде на момчето темата с безмислени спорове.

Редактирано от iordanoff (преглед на промените)

Малко се онесох в моите глупости. Човека с когото започнах спора. Той иска да каже, че ако мъжете имат косми по-ръцете и краката имат ниска хигиена, което е много грешно.

Аз млъквам, че отиде на момчето темата с безмислени спорове.

;) Не съм искал да кажа това.Само казвам че повечето мои приятели се обескосмяват, и не са обратни, а нормални и смятат това за по хигиенично-няма повече да публикувам в тази тема, а и раздела е битова техника все пак, не козметика или нещо подобно-има се достатъчно подобни теми в други форуми!

Благодаря Ви че се отзовахте и коментирате ;) Но искам да кажа,че всеки както му харесва така да ходи :) то не значи,че като се обезкосмиш си гей и аз имам много приятели които се обезкосмяват и са си съвсем нормални не са обърнали резбата ;) аз просто искам да ги махна щото при мен са в повече Публикувано изображение ае разбирам да бяха малко и да се виждат едвам добре няма да ги махам,ама те са гора по ръцете и краката.Та затова искам да ги махна и да чуя вашето мнение за епилаторите :)

Здравейте аз съм момче на 17г.(нищо че ника е KrIs96 пиша от на брат ми профила Публикувано изображение ) и имам намерение да си взема епилатор ;) Може ли да ми дадете съвет какъв да избера Браун или Филипс? и разбира се с кой от тях боли по-малко :) Защото имам намерение да си епилирам ръцете и краката и ми трябват малко съвети от хора които ползват вече епилатори да ме насочат как да постъпя ;)

Благодаря предварително :)

Сестрата има и двата. Попитах е кой според нея е по добър и ми каза, че Браун е по безболезен но не хваща толкова прецизно. Филипса хваща и най-малките но се развалят зъбните колелца.

Успех

Редактирано от niko13 (преглед на промените)

Здравейте аз съм момче на 17г.(нищо че ника е KrIs96 пиша от на брат ми профила Публикувано изображение ) и имам намерение да си взема епилатор :P Може ли да ми дадете съвет какъв да избера Браун или Филипс? и разбира се с кой от тях боли по-малко ;) Защото имам намерение да си епилирам ръцете и краката и ми трябват малко съвети от хора които ползват вече епилатори да ме насочат как да постъпя :P

Благодаря предварително ;)

Добре си се ориентирал към марките, няма да сбъркаш нито с Браун, нито с Филипс. Лично аз съм ползвала епилатори на двете марки, по-доволна съм от Филипс, но все пак това зависи и от конкретния модел, не само от марката.

Успех!

То като искахте темата да е полезна наистина нямаше да е зле да споменете нещо за модел , цена , време за ползване/здравина , защото то не е все едно дали караш ауди 80 или Q7 - все е кола , все е ауди , ама цената и здравината имат значение .Казвам това не за да се заяждам , а защото израза " филипс са по добре , браун - са зле " не са издържани ....

а относно "гейските истории" всеки ходи както му харесва, ама някои ......хм.....младежи станаха по католици и от папата и толкова се разлигавиха , че ако ги наречеш гей няма да е лъжа -

безупречната кожа и красивия маникюр.

мек глас ...мека китка .... важно в всяко нещо да има предел Публикувано изображение

но все пак това зависи и от конкретния модел, не само от марката.

:whist: оказах се и плагиат Публикувано изображение

Редактирано от juve (преглед на промените)

Вземи си Филипс с изстудяваща глава, при него зъбите са керамични и е по-малък шанса да пипнеш някоя инфекция. Аз го ползвам, но боли, много боли ахххххх как боли

Редактирано от sniper1 (преглед на промените)

Моят е този епилатор и съм много, много доволна. А за болката... наболява малко, ама чак пък ох! ах! Колко МНОГО боли!- ми се струва доста пресилено! За мен е много по-болезнена кола маската. Охлаждащата глава, се справя доста добре с намаляване на болката. Ако пък епилатора няма такава- торбичка лед може да свърши същата (почти) работа. Ако това не помага- извади леда, пусни 2 кубчета в чаша и си долей каквото обичаш ;) Това вече трябва да проработи :P За да намаля появата на подкожните косъмчета преди епилация си правя топла вана и почиствам кожата с ексфолиант или пилинг. И последно... Епилиран като гол охлюв мъж (освен ако не е плувец, културист и т.н. където да си обезкосмен си е задълже) ми се струва мнооого немъжествено! Не харесвам и мъже, които нямат нужда от пуловер през зимата :rolleyes:) но и много обезкосмените не ме радват. Все пак въпрос на вкус :)

• 5 месеца по-късно...

Въпроса ми е дали може да се намери епилатор на цена около 30-40 лева и какво качество би могъл да е.А също би ми било от полза ако ми препоръчате някой, от който сте доволни :angry22:

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Разгледай тази и тази тема също :)

П.П.Аз съм ползвала Филипс и съм доволна, мисля, че цената, която видях за такъв епилатор (с една степен), беше до 50 лв. Преди време беше 65лв. Но поразгледай все пак

• 1 година по-късно...

здравейте, с две ръце съм за епилатора на Цептер. Ползвала съм този изключителен продукт и мога да кажа, че е е най-доброто на пазара в момента. Аз лично имам на Браун и още малко ще по поизползвам (има още хляб в него) и си купувам на Цептер. За цената, която го продават е направо безценен, а и в сравнение с моя е доста по-безболезен (не знам какво му е толкова различното освен големината на пинсетите), но по-малка е болката с него. Въпреки, че темата е доста стара и вероятно сте си купили отдавна епилатор, но надявам се съм била полезна за бъдещи чудещи се в избора на закупуването на епилатор.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.