Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

каква е разликата между тея дъна пичове

EP43-DS3L vs ep43-s3l vs ep43-ds3

да спомена ,че ще се ползва с кор2дуо е5200 и ЩЕ СЕ КЛОКВА

не съм голям хакер и затова се обръщам към вас cool.gif

Щом не си голям хакер,ще ти го напиша тук,за да не се тормозиш да ми хакваш бележките.. cool.gif .Има буквен код в наименованията на дъната при гигабайт,по него можеш да разбереш кое дъно какво има като показатели.Ако ти не знаеш,чичо ти Гугъл знае със сигурност,питай го.

Ще се клоква ама зависи колко, зависи с какво ще се охлажда и т.н. От тия така като гледам последното. Btw май не знаеш значението на думата хакер. :speak:

• Автор
Щом не си голям хакер,ще ти го напиша тук,за да не се тормозиш да ми хакваш бележките.. cool.gif .Има буквен код в наименованията на дъната при гигабайт,по него можеш да разбереш кое дъно какво има като показатели.Ако ти не знаеш,чичо ти Гугъл знае със сигурност,питай го.

DS3L

D = Ultra Durable

S = All-Solid Capcitors

3 = Model Number

L = Lite

излиза ,че DS3 e най-доброто, след това DS3L(lite) , след това S3L

Ще се клоква ама зависи колко, зависи с какво ще се охлажда и т.н. От тия така като гледам последното. Btw май не знаеш значението на думата хакер.

знам значението на думата , просто ме кефи да кажа хакер , знам , че има друг смисъл , ама PC - разбирател ли да кажа , или пък да почна да се обяснявам ,че не съм навътре с комповете хихихихи :speak: думата хакер е станала етикет за всеки компютърджия ,въпреки ,че има друг смисъл .

а колкото до клокването , ще се клоква до колкото може , в смисъл до колкото се държи стабилно системата , с какво ще се охлажда ,ще го мислим след 1 месец ,като го клокна , 1 месец мисля да го потъркалям без клок

Редактирано от nqkakvoime (преглед на промените)

:speak: А,ник'ви грижи,Чапаев кръстил бъдещият колхоз "Лопе де Вега",'щото му звучало кат' "Си иб-ло Майката"... biggrin.gif"Секция Хардуер"... :angry:
DS3L

D = Ultra Durable

...

Тц, UD означава Ultra Durable, буквичките понякога имат по 3-4 значения в системата на Гигабайт. И трите са си мършички, т.е. нискобюджетни. е да, има някакви разлики между тях и правилно си ги подредил.

Тц, UD означава Ultra Durable, буквичките понякога имат по 3-4 значения в системата на Гигабайт. И трите са си мършички, т.е. нискобюджетни. е да, има някакви разлики между тях и правилно си ги подредил.

Ааааааа Василев що така пренебрежително към Gigabyte, все пак е марка да знаеш макар и нискобюджетна, както я кръщаваш неоснователно!!!

Аз пък съм фен на горепосочената марка!

Ааааааа Василев що така пренебрежително към Gigabyte, все пак е марка да знаеш макар и нискобюджетна, както я кръщаваш неоснователно!!!

Аз пък съм фен на горепосочената марка!

Не става въпрос за марката, а че тия модели не са от най-подходящите за клок.

Мда нискобюджетни са си, към автора да обърне вниамние и на този модел http://sky.bg/Details.aspx?ID=10544 по-добър и от трите по мое мнение на цената на p43-ds3.

• Автор

а някой има ли дъното ,което Видимия предложи GB EP35-DS4 ,да каже ,дали се клоква по-добре от GB EP43-DS3 cool.gif

а някой има ли дъното ,което Видимия предложи GB EP35-DS4 ,да каже ,дали се клоква по-добре от GB EP43-DS3 cool.gif

Клокват се еднакво но предложеното от градския е с много по-добро охлаждане и затова е по-клокърско и по-добро :)

За имане сме ги имали но не в това въпросът в случая.

EP35-DS4 макар и с по-стар чипсет с лекота стига високи шини 500-550FSB, докато при P43 максимума е около 400-420FSB. Обаче за Е5200 няма особено значени, понеже FSB Wall-a на процесора е обикновено около 350MHz, но благодарение на високият множител няма проблем да достига високи честоти с ниска шина.

Максималната хващана от мен шина с това дъно е 580,ти си прави изводи дали се клоква....Чипсета беше доста слабо нагрят.Чудесно дъно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.