Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HTC SPV e200 код

Featured Replies

здравейте,

имам htc spv e200, модела е старичък. работих около 3,4 дена с него след което го изключих. това става преди месец. сега като го пуснах се включва всичко е ОК, но след като въведа пин кода, и ми изкара десктопа, ми иска парола за отключване на клавиатурата ?!?!

търсих доста в гугъл, но не открих заводския default code за него. някой ако може да помогне?:)

здравейте,

имам htc spv e200, модела е старичък. работих около 3,4 дена с него след което го изключих. това става преди месец. сега като го пуснах се включва всичко е ОК, но след като въведа пин кода, и ми изкара десктопа, ми иска парола за отключване на клавиатурата ?!?!

търсих доста в гугъл, но не открих заводския default code за него. някой ако може да помогне?:)

Не зная как имаш телефон, на който не знаеш кода и се надявам да не е краден. Направи му Hard Reset, което ще премахне допълнителния софтуер или настройки. За съжаление под spv e200 не откривам модела ти и не мога да ти помогна повече.

• Автор
Не зная как имаш телефон, на който не знаеш кода и се надявам да не е краден. Направи му Hard Reset, което ще премахне допълнителния софтуер или настройки. За съжаление под spv e200 не откривам модела ти и не мога да ти помогна повече.

ами не е краден споко ;-)) на вуйчо ми беше от америка

ето го модела http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=266

hard reset от къде? аз търсих ресет бутон някъде, ноо... неоткрих =]]

ами не е краден споко ;-)) на вуйчо ми беше от америка

ето го модела http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=266

hard reset от къде? аз търсих ресет бутон някъде, ноо... неоткрих =]]

С помощта на Google открих това:

1. Switch off the phone and remove the battery for 30 seconds.

2. Replace the battery, hold down the voice memo button (same button as the camera button underneath the power button) and the power button until "Card Found" is displayed.

3. When the screen "Press any key to enter bootloader" appears, press and hold the action key down.

4. This will bring you to a menu.  On the E200 there isn't an option such as "Erase ipsm" or "Erase storage".  The option is called "RUU recover".  Click on this and it will take you to the loading pages.  This indicates that the reboot worked.

• Автор

всичко го правя, излиза ми

Press any key...

натискам го екшън бутона и го задържам, но...

ето тук прочетох, че лок кодът за тела се пише ръчно, т.е. няма дефулт http://x.msmobiles.com/portal/user_manual/...ge-spv-e200.pdf демек ..

преди си бях го заключвал и отключвал, но с 1234 винаги за тел позлвам. а сега дори незнам как се е зкалючил сам... шитттс

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.