Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся драйвари за Dell Studio 1555

Featured Replies

Здравейте,нуждая се от вашата помощ sad.gif

Търся драйвари за Dell Studio 1555 някой може ли да ми даде линк да ги сваля че като го купих ми го дадаха през дривери

ако може да са за 64 битова vista

благодаря много.. sad.gif

Редактирано от Trichocephalus
заглавие, раздел (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всички справих се помоща на вуйчо ми ;)))

• 3 седмици по-късно...

Ако нямаш отделно копче, бутонче ли нещо такова тогава се включва с Fn+ някой от клавишите от F1 до F12.

Би трябвало да има иконка.

Ако имаш подсветка на клавиетурата се включва по същия начин с Fn+ копчето за това (и то си има икона на него).

П.С: ето упътването на английски за твоя модел:

http://support.dell.com/support/edocs/syst.../H101KA00MR.pdf

Редактирано от Filip84 (преглед на промените)

Filip84 търсих но нямам отделен бутон за блутута-пробвах с fn+f1.......но пак нищо несе получава

Само F1 ли пробва?

За да пуснеш блутута комбинацията е Fn+F2. По същия начин се изключва. Поиграй си и ще успееш ! laugh.gif

Подсветката на клавиетурата се вкючва с Fn+F6. Имаш три положения и при всяко натискане ги променяш. Включена/ По-слаба светлина/ Изключена.

Подсветката е на клавиатурата.

Бутоните светят на тъмно.

Ето така:

p1040773dk8.jpg

p1040772lx4.jpg

2709620878_096e7d2c4e_b.jpg

Но може и да нямаш такава. Това е опция не е стандартна екстра и зависи какъв си си купил. Ако имаш такава то на бутона F6 трябва да имаш и иконка.

От къде го купи и сигурен ли си че има блутут.

Принципно идва стандартен за модела но знам ли може някой да си го е свалил! :speak:

Обади се във фирмата и питай за тези неща и ги питай и за ръководство на Български език.

Длъжни са да ти датат такова дори и да нямат трябва да намерят.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте, проблема за блутута е в "XP"-то. Аз имам dell xps1530, махнах вистата и сложих XP, блутута немога да подкарам и това си е, като тръгна да инсталирам драйвъра, ми пише да го включа с бутона или с Fn+F2, ама не се включва, в биоса е зададен да работи, а са на един бутон с wireless-а. Той си ми работи. Не ми е притупал за сега, но ако ще го ползвам за навигация, лаптопа де, ще връщам гадната Виста. Има доста писано за този проблем в нета, но никъде няма конкретно решение ;)

Мисля да пиша на Dell и да ги питам има или няма решение. Това е не особенно демократично да ти направат ОС. Взеха ми 1800$ и да не мога да го ползвам както си искам е БЕЗОБРАЗИЕ!!!!

• 3 седмици по-късно...

Това с изчезването на bluetooth-a е известен проблем с някой dell-oве , получава се след преинстал , когато на старата ос е бил спрян синия зъб ( като се спре изчзва от дивай менаджера ) и се преинсталира нова ос , при нея като се пробва да се включи синия зъб системата не разпознава че има инсталиран изобщо такъв модул и съответно драйвърите не искат да се инсталират , оправя се с едно рег файлче от dell.com , бях го изтеглил на времето , но не мога да го намеря сега по харда, в съпорта на делл из темите го имаше .

p.s: http://ftp.dell.com/network/R159805.EXE , това е файлчето

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.