Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Блутута

Featured Replies

здравейте имам блутут BCM2045A (преди си го използвах) но нещо му беше станало. Неска го изрових за да го пробвам пак инсталирам драйверите уж сичко ок като му дам да търси устройства или да дам на тела да го намери ама ъъ нестава защо ли? :P

• Автор
Би трябвало да работи. Опитай през Device Manager да махнеш устройството и да го инсталираш наново. Освен това телефонът данеби да е в скрит режим?

Не вярвам да е от девайс мениджъра щото откакто спря да работи няколко пъти е бил преинсталиран. Пък за скриването пробвам го с 2 телефона и не бяха в скрит режим па и да са в скрит режим това ще обясно защо неможе компютъра да ги намери, но въпроса е че и те не намират компютъра. Явно е изпучил вече biggrin.gif

• Автор
Пробвай Bluetooth играчката на друг компютър и ако не стане .. надявам се, ти е ясно накъде бия.

Явно към коша за боклук biggrin.gif то не че беше важно просто исках да вида дали случайно няма да тръгне аз принципно си йупих USB така че няма проблеми мерси за отговорите cool.gif

Днес си взех Блутут,сложих диска да се инсталира,но по едно време ми изписва следния проблем:Error 1305.Error reading from file D:\BlueSoleil.chm.Verify that the file exists and that you can access it,и инсталацията спира .Някой може ли да ми помогне как да се справя с този проблем?

Най-вероятно диска с инсталацията е повреден.

Като гледам се опитваш да инсталираш Bluesoleil.

Изтегли го от някъде - има го в почти всички известни тракери и в замунда включително.

Аз ползвам един от замунда от доста време и нямам проблем.

По-добрите bluetooth-чета нямат нужда от други, освен от майкрософтските драйвери, които ги има във всеки Windows от XP SP2 насам. Можеш да пробваш преди инсталацията на Bluesoleil дали Windows ще има проблем с разпознаването

Инсталирах програмата от замунда и сега нямам никакви проблеми.:baby:Само ме дразни малко това,че се появява втора Local Area Connection,но мисля да я disable,докато не ползвам блутута

Инсталирах програмата от замунда и сега нямам никакви проблеми.:baby:Само ме дразни малко това,че се появява втора Local Area Connection,но мисля да я disable,докато не ползвам блутута

Мойта е дизейбълната и работи без проблем. Предполагам че и ти няма да имаш проблем. Аз го ползвам най-вече за обмяна на файлове с ГСМ-и

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.