Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с лан картата?

Featured Replies

Не, няма проблеми с кабела минава си напълно свободно и необезкоявано.Нямам и жълт удивителен на мониторчето , а от интернет доставчика ме убеждават, че при тях всичко си е наред. Ще изчакам до утре да видя какво ще стане с новата карта.

Наскоро ми попадна един компютър, който изписваше, че няма да има интернет за два часа (не си спомням от кога до кога). Така, че ако картата пак се държи така може и някакъв вирус да е. Сериозно.

Редактирано от IgIv (преглед на промените)

• Автор

Картата си е читава. Вчера нета прекъсна в горе- долу в същото време както всеки ден. Но аз вече чаках да дойдат техниците на новия интернет доставчик. Провериха кабела дали работи, дръпнаха го от кутията на предишния доставчик и го включиха в тяхната. И вече всичко е ОК.Просто проблемът си е бил някъде по трасето. Аз дори във форума на доставчика попитах дали не си правят някаква шега с мен или някой да ми дърпа шалтера всеки ден. Естествено те отрекоха тази версия като абсолютно несъстоятелна. Преди да се включа към новия доставчик попитах дали да сменям лан картата илида изчакам. Отговорът беше , че картата или работи, или не. А факта, че вчера цял ден си имам нет според мен означава, че нямам "умен" вирус с таймер. Но ще продължавам все пак да го наблюдавам. :friends1:

Току що от любопитство отворих форума на предишния доставчик и прочетох много умно обяснение от тяхна страна за проблема ;) :

"Достъпа на клиента до интернет зависи от суича, на който е свързан и вашият кабел, т.е. ако е имало нужда от рестарт на вашия суич, това би се отразило на сесиите и на околните потребители. Случи ли се проблем с порта на суича, на който сте свързана, порта сам няма да се оправи т.е. не е падал и се е вдигал след това. По-вероятно е да има някакъв проблем при вас - софтуерен или хардуерен. "

Дори не мога да повярвам. ohmy.gif

Редактирано от fenics (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.