Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Блокиран" MSI m670

Featured Replies

Лаптопа беше оставен на стенд бай и на батерия и естествено след време батерията се изтощи. Решашам и го включвам в контакта и го стартирам, но тамън се зареждаше уиндолса (нормално зареждане понеже стендбая си е заминал) и без да искам изкарах захранващия кабел и лаптопа замръзна и се изключи. Пъхам кабела наново и единстшеното което става е да ми мига бутона за стартиране (така прави като е в стенд бай) и да ми зарежда батерията. Няма въртене на вентилатор или хардиск. Пробвах с вадене на батерии, само на ток, махане батерията на биос-а. Някакви идеи...

Благодаря предварително.

Занули му BIOS. Извади му CMOS батерията, за тази цел/ако не е гаранционен/.

После след като/ако тръгне нормално, потърси в нета ъпдейт за BIOS-a му и го флашни, ако има по-нова версия.

Редактирано от invio (преглед на промените)

• Автор

колко батерии има в един лаптоп като изключим тази за захранване!?

има и на дъното но разглобяването е мноого трудно...

това е за msi wind:

1. Prepare pendrive with working BIOS version. You only have to copy file with BIOS on your pendrive and change filename to EN011IMS.ROM.

2. Insert prepared pendrive in to USB port

3. Remove the battery and disconnect power cord.

4. Press and hold power button

5. Connect power cord.

6. Release power button.

7. Press power button twice

8. Press "Del" to enter BIOS setup

9. Go to "Recovery" tab

10. Select "Proceed with flash update" and press Enter

11. Update process will begin. DO NOT PRESS ANY KEY OR REMOVE POWER CORD!

12. After process is finished, press Enter and turn off your Wind (you can remove your power cord now).

13. Insert battery and connect power cord.

14. Start your Wind, go to BIOS setup and load default settings ("Load setup defaults"). Save and exit BIOS.

не съм го пробвал...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

имах предвид, че съм я изквал батерията на биос-а и съм го казал в първия пост. Ще се пробва това с флашката въпреки че малко ме съмнява да стане понеже лаптопа е на три години почти.

коя батерия си вадил - тая на биоса обикновено е голяма колкото монета от 1 стотинка на диаметър и е малко по висока... сугурен ли си че си вадил нея а не тази дето се вкарва на самия лаптоп... тая на биос седи на дунната платка..

• Автор

точно това направих. при мен батерията е увита и се свързва с кабелче до дъното

Нещо подобно се беше случило и с моя лаптоп.Сестра ми му изтощила батерията и го оставила на стенд бай след време му ръгнала кабела за тока и повече не стартира.Явно при вкарване на кабела нещо се е засегнал буут сектора и нещеше да се стартира уиндоус-а.Съответно с Hirens Boot CD форматирах дяла и преинсталирах уин-а.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.