Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с видеокарта

Featured Replies

Здравейте, от няколко дни постоянно ми дава някаква грешка във видеокаратата. До сега пробвах преинстал на драйвера, ъпдейт, систем рестор, а проблема си продължава. Докато си правя нещо на компютъра изведнъж забива и ми излиза съобщението в прикачения файл. Виедокарта ми е Radeon X1050, с Windows XP Home съм.

EDIT: Преди малко пак заби и излезна ново съобщение, слагам го като втори прикачен файл. Заби докато опитвах да отворя една игра. А също така сега и картината засича все едно нямам инсталиран драйвер още sad.gif

untitled.bmp

untitled3.bmp

Редактирано от milavanila (преглед на промените)

опита ли да смениш ( друга по-нова версия на драйвъра ).Как го реинсталлваш?От add/remove го машах и тогава или?

• Автор

Да, от там го махам и после го инсталирам наново. Пробвах и с най-новата версия от сайта на ATI и пак същите проблеми. Незнам дали има нещо общо, но днес не мога да отворя Мозилата sad.gif

картата ти прегрява, пусни компютъра с отворен капак и виж върти ли се перката на картата...

иначе са тая дъртата карта ползвай драйвер от 2007 година - catalyst 7.4

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Мдам, с новия драйвер беше още по-зле, така че си върнах стария. Отворих си компютъра вчера, имаше два пръста прах, изчистих го старателно и май се оправи :cheers: Сега като ти прочетох поста,явно от това е било :)

• Автор

Пак почна да забива, обаче само като пусня някоя игра, май трябва да го нося на сервиз sad.gif

Пак почна да забива, обаче само като пусня някоя игра, май трябва да го нося на сервиз sad.gif

Не се заблуждавай и аз го имам този проблем. До сега никой не е помогнал да го разреша. Картата ми е на Колорфул Ати 4830. Оставам с впечатлението, че си има проблеми с драйверите. Покозва понякога тази карта и пише ,че временно не е разпознало картата и е нужно да я препознае (рестарт вътрешен). Давам му да не казва на АТИ и карам пак, по някое време обаче се налага да рестартирам софтуерно машината за да има ефект разпознаването на видеото.

Някой ако може да помага!

Здравейте.Преди седмица като си включих компа резолулюциите бяха на най-ниските.Настройвам ги както трябва да е после ok и неще да ги запамети.Деинсталирах драйварите на монитора,рестартира се и после сам си ги намери.Но като ги намери се оправи всичко но излезе друг проблем:Като местя страницата с ролера на мишката страницата се мести на вални на вални :jumping11:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.