Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свободно време ?

Featured Replies

Здравейте, предполагам на всеки се е случвало да има свободно време, но да няма какво да го прави. Е и аз съм така. Утре целия ден ми е свободен, но всичките ми приятели са на почивка следователно няма да се излиза, обаче пък и ми писна де седя пред компютъра или телевизора. Имате ли идеи за нещо различно и ползотворно което може да се прави вкъщи? (и да, сетих се за четене но не може цял ден да се чете нали... :lol6: )

Здравейте, предполагам на всеки се е случвало да има свободно време, но да няма какво да го прави. Е и аз съм така. Утре целия ден ми е свободен, но всичките ми приятели са на почивка следователно няма да се излиза, обаче пък и ми писна де седя пред компютъра или телевизора. Имате ли идеи за нещо различно и ползотворно което може да се прави вкъщи? (и да, сетих се за четене но не може цял ден да се чете нали... :) )

Ех и аз да можех да се похваля с мъъъничко , ама няма sad.gif

Здравейте, предполагам на всеки се е случвало да има свободно време, но да няма какво да го прави. Е и аз съм така. Утре целия ден ми е свободен, но всичките ми приятели са на почивка следователно няма да се излиза, обаче пък и ми писна де седя пред компютъра или телевизора. Имате ли идеи за нещо различно и ползотворно което може да се прави вкъщи? (и да, сетих се за четене но не може цял ден да се чете нали... :) )

Хващаш прахосмукачката, после миеш съдини, бършеш прах, пускаш пералнята и т.н. - различно и ползотворно.

Хващаш прахосмукачката, после миеш съдини, бършеш прах, пускаш пералнята и т.н. - различно и ползотворно.

Правилно,можеш и да сготвиш нещо, едни терлички да оплетеш.Абе само въображение ти трябва. biggrin.gif

А пък, ако найстина нямаш работа, как си със...... цепенето на дърва,само един-два кубика са,казваш оде да мина и щете взема. biggrin.gif

като се чудиш какво толкова да правиш ела да ми изчистиш стаята ако намериш някакви пари за теб са си biggrin.gif

• Автор

Човек ви пита нещо сериозно, вие се лигавите...

Преместили са ти питането в познай кой раздел...

Нима очакваш тук научни трудове и дисертации по темата ти да се изпишат?!?!

...или излизаш на разходка

Моето си беше съвсем сериозно предложение...

Бъди в любимия си, а ако нямаш, прекарай времето в търсене на такъв. По-добър начин за оползотворяване на времето според мен няма...

Еми аз като имам свободно време а ми е писнало от PC и TV лягам да спя :)

Спането е хубаво нещо

Спането е загуба на време biggrin.gif

Аз днес имам свободен и най-вече самотен(в добрия смисъл на думата) ден и правя следното:

1. Храня се здравословно (чипс, шоколад...)

2. Общувам с хората (телефон, скайп, може да излезеш)

3. Гледам филм(т.е. ЩЕ гледам филм)

4. Имам намерение да изляза да поиграя (не на дама, а на някакъв спорт-волейбол, баскетбол, плуване, каквото харесваш)

5. Слушам музика(докато правя гореспоменатите действия... е, не мога да слушам музика и да гледам филм едновременно, де... естествено)

А повечето от горните мнения наистина вършат работа. biggrin.gif Когато лъскаш нещо(под, маса, не някакви други неща...) времето минава бързо biggrin.gif

Приятелите ти ги няма? Това не ти пречи да се забавляваш сама. Може да си направиш нещо като козметичен ден, да потанцуваш пред огледалото и т.н. Има много варианти. Особено, когато няма никой у вас, освен теб. Може и малко да повбесиш съседите, като усилиш музика на макс... biggrin.gif

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Извинявай ама "Цял ден съм сама и няма какво да правя. Помощ!" не ми изглежда много сериозно. biggrin.gif Използвай въображението си.

П.П. Изтегли си трилогията "Властелинът на пръстените" - определено ще мине денят докато ги изгледаш. :)

Абе откъде го намирате това свободно време, следа като и когато съм в отпуск не ме оставят на мира.

Ако имам свободно време (ето ти сериозен отговор) ще си изключа телефона, ще се наспя, ще си преинсталирам компютъра (не от зор, а защото ми е кеф да го правя), ще си гледам филм или видео клипове, ще си чета някоя интересна книга, ще ида да седна на някоя пейка в парка и накрая ще си купя огромен шоколадов сладолед.

Абе откъде го намирате това свободно време, следа като и когато съм в отпуск не ме оставят на мира.

Ако имам свободно време (ето ти сериозен отговор) ще си изключа телефона, ще се наспя, ще си преинсталирам компютъра (не от зор, а защото ми е кеф да го правя), ще си гледам филм или видео клипове, ще си чета някоя интересна книга, ще ида да седна на някоя пейка в парка и накрая ще си купя огромен шоколадов сладолед.

Пълна програма. biggrin.gif

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, предполагам на всеки се е случвало да има свободно време, но да няма какво да го прави. Е и аз съм така. Утре целия ден ми е свободен, но всичките ми приятели са на почивка следователно няма да се излиза, обаче пък и ми писна де седя пред компютъра или телевизора. Имате ли идеи за нещо различно и ползотворно което може да се прави вкъщи? (и да, сетих се за четене но не може цял ден да се чете нали... :P )

Фитнес! :baby:

Ще се почувстваш страхотно освежена и тонизирана ,пълна с живот! :)

Ще е от полза за фигурата ти,дори да е съвършена ,което искрено ти пожелавам ,фитнеса няма да е излишен тъкмо ще я запазиш. :)

P.S.В къщи карам само велоергометър и правя упражнения (коремни преси ,лицеви опори и др),най-добре е във фитнес зала все пак .Зависи с колко време разполагаш,ако не е много направи си тренировката в домашна обстановка и това е! :baby:

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.