Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клонингите атакуват

Featured Replies

Ще ми се да се получи тема за размисъл,но може и да я делне някой тая тема по една или друга причина.

Мисълта ми е за клонингите във форума,а именно създаването на профили и писането през проксита.Това някакво заболяване в главата ли е или тези лица правещи това се взимат много насериозно относно членството си във форума.Постоянно се появяват някакви профили със странни мераци,със странни влечения,със странен изказ личащи,че не са от вчера тук.След време изчезват точно така тихичко както са се и появили.На мен поне ми е странно...

Ако някой все пак ми помогне с някое разсъждение ще съм благодарен.Просто се опитвам да схвана съвременната човешка психика,нищо повече.

Ще ми се да се получи тема за размисъл,но може и да я делне някой тая тема по една или друга причина.

Мисълта ми е за клонингите във форума,а именно създаването на профили и писането през проксита.Това някакво заболяване в главата ли е или тези лица правещи това се взимат много насериозно относно членството си във форума.Постоянно се появяват някакви профили със странни мераци,със странни влечения,със странен изказ личащи,че не са от вчера тук.След време изчезват точно така тихичко както са се и появили.На мен поне ми е странно...

Ако някой все пак ми помогне с някое разсъждение ще съм благодарен.Просто се опитвам да схвана съвременната човешка психика,нищо повече.

Къде си ги забелязал тези многолики създания на вирталния свят ? В кои форуми и теми ?

От типа на U.ra = aeu = .... - Един и същ човек се регва 3 пъти... За къв чеп и аз не знам :P Пък може и да са тризнаци, кой знае biggrin.gif

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

От типа на U.ra = aeu = .... - Един и същ човек се регва 3 пъти... За къв чеп и аз не знам :P Пък може и да са тризнаци, кой знае biggrin.gif

не, просто въпросният юзър има не раздвоение, ми направо разтроение на личността, да не говорим за другите му душевни разтройства. тоя пич не е за смях, ами за професионална помощ направо. пази Боже.

От типа на U.ra = aeu = .... - Един и същ човек се регва 3 пъти... За къв чеп и аз не знам :speak: Пък може и да са тризнаци, кой знае biggrin.gif

И на мен ми беше направило впечетление и го питах преди време и той каза, че понеже непрекъснато го блоквали и той за това непрекъснато си правел нови акаунти. По старите спамъри си спомнят и леля Линда, която също пореди многото си забрани си правеше нови акаунти на пук на модовете :P.

И на мен ми беше направило впечетление и го питах преди време и той каза, че понеже непрекъснато го блоквали и той за това непрекъснато си правел нови акаунти. По старите спамъри си спомнят и леля Линда, която също пореди многото си забрани си правеше нови акаунти на пук на модовете :).

За тях сякаш е по-разбираемо..принудени са донякъде....

По-притеснително е някои които имат няколко свободни акаунти, които ползват едновременно почти.... смяна през час или ден, по свой избор....

Но лично на мен и това не ми пречи...... е освен Урко който се прави постоянно на дръж ми матрицата biggrin.gif

Редактирано от Diin (преглед на промените)

И на мен ми беше направило впечетление и го питах преди време и той каза, че понеже непрекъснато го блоквали и той за това непрекъснато си правел нови акаунти. По старите спамъри си спомнят и леля Линда, която също пореди многото си забрани си правеше нови акаунти на пук на модовете :).

Значи и аз съм допринесъл за клонирането му... laugh.gif

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Аз предлагам това да се направи платена екстра на форума. Втори нов акаунт за 20 лева. Искате трети? Готово. Преведете сумата от 30 лева. За 4-ти се досещате колко е цената предполагам...

Иначе тез другите не искам да ги коментирам - лудите ги яли по главите или те яли на лудите... имаше един друг - обладайме или нещо такова. Еми все киселяци са тия, на мен такова впечатление ми правят. На кой му е крив, на кой жена му му вдига гири...

Аз поне съм чист пред себе си. Ивчо ти нямаш ли втори акаунт?

Мдаммм, да поразсъждаваме върх ситуацията, а ?

Не един, не два...Н-ти брой профили, които ползваш редовно и то. Нещо като "разкъсване" на личността. Кому е необходимо това ?! Какъв е смисълът, да си направиш нвколко женски, няколко мъжки акаунта и да пишеш от всичките наред, пък и с другарче да споделиш и двамата да си влизате и излизате от тия акаунти и да пишете, каквото и както ви скимне.

Отговорът е прост и стар, почти колкото и света. Нормален човек, не би направил подобно нещо, защото не се нуждае от показност, изтъкване и изява. От това се нуждаят незабележимите хора. Или с други думи тези, които се смятат за по умни от всички останали. Тези, които искат да се откроят от масата и чието его, неистово влече към светлината на прожекторите. И след, като си решил, че си по умен от обикновените и простички драскачи в този форум защо пък, да не си играеш и да се забавляваш на гърба на останалите ?! Да ги обиждаш примерно или да ги поставяш в кофти положения, да ги наричаш всякакви, но не под собственото си име и ник. Ами нали така е най лесно biggrin.gif

'Аз не те харесвам тебе, ама във форума си ми първа приятелка и те обичам даже, а от другия си ник ще те плюя и ще те наричам всякаква.' Това е само просто и елементарно примерче.

Многоти никове, са резултат от две неща...Този който ги ползва или има да крие нещо или иска всички да го забележат !

Такива ти му работи си мисля аз...

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.