Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От какво се интересуват тийнейджърите?

Featured Replies

.... Дефектните тиЙнейджъри понякога проявяват интерес към ученето.

Много точно, казано, макар, че и аз съм все още към тях http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Редактирано от iordanoff (преглед на промените)

Много точно, казано, макар, че и аз съм все още към тях http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Ти па СеГа дА не би да ИмАш нещу протифф начинъ пу коиту пишъ??? :ph34r:

/// Тогава от къде знаеш че е точно казано :whist:

Ти па СеГа дА не би да ИмАш нещу протифф начинъ пу коиту пишъ??? :whist:

/// Тогава от къде знаеш че е точно казано :ph34r:

АмИ Не НямАм ПретЕнЦиЙ зА НаЧиНа тИ нА ПисАне ! :P

/// Просто имам нагледен, пример, достаъчно е да го разбера само като ходя на училище от Понеделник до Сряда се коментират, купоните и напиванията, през миналия уикенд, а в Четвъртък и Петък, се планират за предстоящият и това е така един омагьосън кръг Публикувано изображение. Коментира се кой има пърхот, кой има повече, кой :whist: колко е дигнал, упражнение, за гръб, бицепс, трицепс, предмишница, даже и аз съм ги научил вече. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif . Всеобщи глупости... от всякакъв вид, и естество, кой каква приятелка, имал... Абе въобще какво се сетиш, преминава точно през този "тиЙН" период, а не остават момчетата, по назад, от момичетата бръснат си краката, кой с какво хване, вечерта, и на другия ден цялата гимназия, трябва да го знае и да го види :clap:. И ред простотий, които не ми се говори, коментира, и пише... :ph34r:

Ще напиша от какво се интересуват хората около мен на моята възраст , в България и тук , в Португалия :

Българите:

• Компютри
  • Гаджета
  • Сексуални шеги
  • Спорт
  • (малка част) алкохол
Португалците:

• Компютри
  • Учение
  • (малко)Гаджета
  • (много малко) Сексуални шеги
  • (само циганетата)Алкохол
  • Спорт(основно футбол)
Не съм подреждал по някаква скала , а просто каквото се сетих.

Фодоре не знам колко се интересуват от компютри... ааа да има хора, които правят доста часове на някои игри, но това не е интерес към компютрите. Не са толкова малко тези, които "се интересуват". А хората навсякъде, като ги "перне" хормона се интересуват от подобни неща. Съмнявам се на 15-16-19 в Португалия да седят нон-стоп на учебниците и да сънуват двойчен код...

Редактирано от silicon valley (преглед на промените)

Ами...да , компютрите...не е точно интерес към тях , а игрите http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif .Иначе учението ,отчасти си прав , ама отделят известно време , от това че им "харесва" да учат.

значи аз съм към края на тийн възраста,на 14 съм.Аз лично се интересувам повече от игри,филми,музика и спорт,отколкото от момичета(или както вие казвате секс)

От неща,които не им подхождат на възрастта!

А заглавието на темата по-подходящо би било-"От какво имат нужда тийнейджърите?".

И в отговор на това ще кажа - ВЪЗПИТАНИЕ !

Добре човек виж сега.Ти като беше на възраст от 12-14 от кво се интересуваше?От училище?Е извинявай но едно 80% от тийнейджърите днес се интересуват от момичета,секс(изобщо не говорим за любов),да не говорим и за цигари,наркотици.. .Да кажем си прав , че на днешните тийнейджъри наистина им липсва възпитание.Но помисли ти като беше на тази възраст по различен ли беше?Ако можеш да отговориш на този въпрос тогава ще се съглася със това което каза.

значи аз съм към края на тийн възраста,на 14 съм.Аз лично се интересувам повече от игри,филми,музика и спорт,отколкото от момичета(или както вие казвате секс)

Т'ва живот ли е без момичета бе? ;д

Т'ва живот ли е без момичета бе? ;д

Виж не казвам че не мисля за момичета,просто не ме влекат толкова колкото децата на моя възраст(примерно саучениците ми).Ако ти каже каква история имах с едно момиче или няма да ми повярваш или ще ти изглежда доста детински ....

Редактирано от KrisKOoOo (преглед на промените)

Ти още си в началото, а не в края...

И не мисля, че се интересуват от цигари, наркотици и момичета /има разлика м/у момичета и секс/...

Цигарите се пушат най-често от това за да си с някаква група хора /или определени индивиди/, която пуши или да се правиш на пич. После вече се пристрастяваш.

Наркотици. Хмм... я се замислете колко от тийнейджърите имат пари или желание за нещо повече от трева /марихуана, джойнт или каквото име искате/. Това е най-масовото, а не херойн, кокаин и тн. Да, има хора, които употребяват и други неща, но най-масовото си е тревата. А тя в някои държави е легална.

Това не знам как да го определя. Към нея няма физическо пристрастяване. Не е нормално на 14-15 да се употребява, но то не е от интерес. От интерес е първия път - като пробваш.

А секса е нещо, което е неизбежно. Хормоните си казват думата. Друг е въпроса на колко трябва да почнеш...

Изяснете разликата между интерес, желание, нужда и тн.

Ти още си в началото, а не в края...

И не мисля, че се интересуват от цигари, наркотици и момичета /има разлика м/у момичета и секс/...

Цигарите се пушат най-често от това за да си с някаква група хора /или определени индивиди/, която пуши или да се правиш на пич. После вече се пристрастяваш.

Наркотици. Хмм... я се замислете колко от тийнейджърите имат пари или желание за нещо повече от трева /марихуана, джойнт или каквото име искате/. Това е най-масовото, а не херойн, кокаин и тн. Да, има хора, които употребяват и други неща, но най-масовото си е тревата. А тя в някои държави е легална.

Това не знам как да го определя. Към нея няма физическо пристрастяване. Не е нормално на 14-15 да се употребява, но то не е от интерес. От интерес е първия път - като пробваш.

А секса е нещо, което е неизбежно. Хормоните си казват думата. Друг е въпроса на колко трябва да почнеш...

Изяснете разликата между интерес, желание, нужда и тн.

И да допълня към това което каза.Наркотиците и цигарите нямат нищо общо с въспитанието.Напротив във повечето случай идва от хората,с които дружиш.

Редактирано от KrisKOoOo (преглед на промените)

Добре човек виж сега.Ти като беше на възраст от 12-14 от кво се интересуваше?От училище?Е извинявай но едно 80% от тийнейджърите днес се интересуват от момичета,секс(изобщо не говорим за любов),да не говорим и за цигари,наркотици..

.Да кажем си прав , че на днешните тийнейджъри наистина им липсва възпитание.Но помисли ти като беше на тази възраст по различен ли беше?Ако можеш да отговориш на този въпрос тогава ще се съглася със това което каза.

Говориш така сякаш разликата в годините ни е голяма.

Бях на твоите години.

ДА-мислих за момичета!

Мислех и за наркотици треви и тнт(НО САМО СИ МИСЛИХ)

Естествено,че даскалото не ми е било в акъла,но то ти дава шанса да се реализираш по-напред в живота си.

Цял живот ще имаш време да еб*еш и тнт.Пуши си трева.

Става въпрос за това,че учениците вместо да учат,те бягат от часовете и какво от цялата работа??След време да се чуди коя работа да избере:

"Да отида в онзи строеж за ** лева на час и да бъркам бетон" или "Да отида да разнасям вестници тъй като нестава нищо от мен" или "Предпочитам да си стоя в офиса и работата да идва при мен,а не аз да ходя при нея"

Навярно усещаш разликата нали така.

Ставаше въпрос за това,че обществото ни запада!

Има си време за всичко бе хора!Защо си мислите,че всичките неща трябва да ги правите във въздрастта от 13 до 16-17 да кажем??

Къде е смисълът от всичко това?Защо си разваляте бъдещето.

Също така много болно ми става някой на моята възраст като каже-"Павка познай-ще ходя в Испания да работя еди си какво..предлагат много пари,а и работата не е голяма.."

И какво от това,че предлагат пари?И какво от това,че няма да работиш много? По този начин нашата държава губи!

Губи това,което е градила хиляди години.

Някои казват,че в България няма реализация.От една страна е така,но от друга не е така.Защо ли?Защото реализацията сме ние!!!

Ние ако не си подредим държавата кой ще ния подреди?Ние ако не направим така,че тук да припечелваме много,кой ще го направи а?

Предпочитаме чужбина,защото там е по лесно,защото всичко там е на готово.А сега като мина в Добрич да кажем(че скоро бях там)..толкова много предприятия..фабрики..изпочупени,опозорени.

А навремето там е било центъра на нещо голямо да кажем.

Спомням си как баща ми е разказвал как е бил в Пловдив преди години и е чул на главната(центъра) едни хора да си говорят:

-Ейй гледай има магазин за обувки от Добрич!

Ето това доказва много неща.Добрич е на майната си,но навремето е бил производителя с най-голямата обувна фабрика на балканите,ако не се лъжа.

И така..малко се отпуснах,но дано схвана смисъла на това,което исках да ти кажа :)

Приятен ден!

Поздрави:П.Костадинов :cool:

Редактирано от П.Костадинов (преглед на промените)

Говориш така сякаш разликата в годините ни е голяма.

Бях на твоите години.

ДА-мислих за момичета!

Мислех и за наркотици треви и тнт(НО САМО СИ МИСЛИХ)

Естествено,че даскалото не ми е било в акъла,но то ти дава шанса да се реализираш по-напред в живота си.

Цял живот ще имаш време да еб*еш и тнт.Пуши си трева.

Става въпрос за това,че учениците вместо да учат,те бягат от часовете и какво от цялата работа??След време да се чуди коя работа да избере:

"Да отида в онзи строеж за ** лева на час и да бъркам бетон" или "Да отида да разнасям вестници тъй като нестава нищо от мен" или "Предпочитам да си стоя в офиса и работата да идва при мен,а не аз да ходя при нея"

Навярно усещаш разликата нали така.

Ставаше въпрос за това,че обществото ни запада!

Има си време за всичко бе хора!Защо си мислите,че всичките неща трябва да ги правите във въздрастта от 13 до 16-17 да кажем??

Къде е смисълът от всичко това?Защо си разваляте бъдещето.

Също така много болно ми става някой на моята възраст като каже-"Павка познай-ще ходя в Испания да работя еди си какво..предлагат много пари,а и работата не е голяма.."

И какво от това,че предлагат пари?И какво от това,че няма да работиш много? По този начин нашата държава губи!

Губи това,което е градила хиляди години.

Някои казват,че в България няма реализация.От една страна е така,но от друга не е така.Защо ли?Защото реализацията сме ние!!!

Ние ако не си подредим държавата кой ще ния подреди?Ние ако не направим така,че тук да припечелваме много,кой ще го направи а?

Предпочитаме чужбина,защото там е по лесно,защото всичко там е на готово.А сега като мина в Добрич да кажем(че скоро бях там)..толкова много предприятия..фабрики..изпочупени,опозорени.

А навремето там е било центъра на нещо голямо да кажем.

Спомням си как баща ми е разказвал как е бил в Пловдив преди години и е чул на главната(центъра) едни хора да си говорят:

-Ейй гледай има магазин за обувки от Добрич!

Ето това доказва много неща.Добрич е на майната си,но навремето е бил производителя с най-голямата обувна фабрика на балканите,ако не се лъжа.

И така..малко се отпуснах,но дано схвана смисъла на това,което исках да ти кажа :)

Приятен ден!

Поздрави:П.Костадинов :cool:

Напълно съм съгласен с теб.Но кажи ми какво общо има това с възпитанието?

Какво са виновни родителите им че дъщеря им се събира с хора,който са с 4-5 години по-големи от нея,дрогирва се,пуши,дори се ... И това ти го казвам от личен пример.Имам такава съученичка...Като си помисля че преди 3-4 години аз дружах със нея,но откакто си смени компанията ....

Напълно съм съгласен с теб.Но кажи ми какво общо има това с възпитанието?

Какво са виновни родителите им че дъщеря им се събира с хора,който са с 4-5 години по-големи от нея,дрогирва се,пуши,дори се ... И това ти го казвам от личен пример.Имам такава съученичка...Като си помисля че преди 3-4 години аз дружах със нея,но откакто си смени компанията ....

Пределно ясни са ми такива /пикли/ с извинение.

Мислят си,че като ходят с някой батко,който да ги повози с голф 3-ката си и вече са много големи..

Проблема е там,че хората са като овцете./има и изключения естествено!/

Една овца като отиде да пие вода-всичките отиват да пият вода.

Една овца като отиде да си яде /сраното/отново с извинение,-всичките започват да си ядат ла**ата.

И така..родителите имат огромна вина!Вината им е там,че повечето родители не се интересуват от децата си,не разговарят със тях,не се опитват да навлязът в тяхното съзнание..и от там идват проблемите.Като няма на едно дете да му забрани някой да яде шоколад например-съответно ще стане дебело нали така.

Пределно ясни са ми такива /пикли/ с извинение.

Мислят си,че като ходят с някой батко,който да ги повози с голф 3-ката си и вече са много големи..

Проблема е там,че хората са като овцете./има и изключения естествено!/

Една овца като отиде да пие вода-всичките отиват да пият вода.

Една овца като отиде да си яде /сраното/отново с извинение,-всичките започват да си ядат ла**ата.

И така..родителите имат огромна вина!Вината им е там,че повечето родители не се интересуват от децата си,не разговарят със тях,не се опитват да навлязът в тяхното съзнание..и от там идват проблемите.Като няма на едно дете да му забрани някой да яде шоколад например-съответно ще стане дебело нали така.

Обаче аз не ти казах всичко за това момиче.Значи когато бяхме в 2 клас,събирахме пари за операция на нейния по голям брат на крака.Трябваха им много пари.Майката на момичето се беше пукнала от работа да не говорим за бащата.Разбира се операцията не се проведе в България и се наложи майката на момичето да замине заедно с по големия и брат.Когато това стана,момичето все да се събира с "батковци"(аз поне мисля че са такива..) и започна да краде от цигарите на баща си.Напротив момичето имаше възпитание но след като се запозна с тези хора,се промени.Нямат никаква вина родителите!

Обаче аз не ти казах всичко за това момиче.Значи когато бяхме в 2 клас,събирахме пари за операция на нейния по голям брат на крака.Трябваха им много пари.Майката на момичето се беше пукнала от работа да не говорим за бащата.Разбира се операцията не се проведе в България и се наложи майката на момичето да замине заедно с по големия и брат.Когато това стана,момичето все да се събира с "батковци"(аз поне мисля че са такива..) и започна да краде от цигарите на баща си.Напротив момичето имаше възпитание но след като се запозна с тези хора,се промени.Нямат никаква вина родителите!

Навярно си прав навярно не.

Няма да навлизам в спорове тъй като взех да психясвам на този компютър.

Отивам по задачи -)

Приятен ден ти желая

Навярно си прав навярно не.

Няма да навлизам в спорове тъй като взех да психясвам на този компютър.

Отивам по задачи -)

Приятен ден ти желая

подобно
  • 9 месеца по-късно...

Ами през учебната година аз се интересувам от уроците и това да изкарам добра оценка и също така спорт. А през лятото най-вече купони, момичета, приятели абе живот просто живот. Мога да кажа че едно 70% от тийнейджърите са така, а другите 30% работят или стоят доста пред компютъра.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.