Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Докладвах за спам - в отговор ми изтривате цялата тема, защо?

Featured Replies

Бях пуснал тема в подофум "Търсене на драйвери" със заглавие "Безжична мишка TCM 205978 / !USB Human Interface Device" . В темата един потребител пишеше различни работи от това което се питаше, след което бях кликнал на бутончето "докладвай" за да го докладвам за спам. Прочетох и съседна тема и пак така бях забелязал от 2-ма потребители че вместо да пишат по дадения въпрос те го удрят на мохабет...съответно бях решил пак да ги докладвам и по този начин да помогна модераторите. Днес влизам във форума и установявам че точно тези две теми са изтрити, защо? Поне моята тема до някъде е намирах за полезна...все на някой може да се получи подобен проблем. Друго което ми направи впечатление е че в профила ми изписва че съм с репутация -1...като че ли някой ме е наказал, но така и не разбрах за какво. Господа администратори/модератори, моля ако е възможно уведомявайте с емайл или лс за изтрити теми и съответната причина за това...както и причини за наказанията.

И мойта репутация започна много бързо от скоро да спада защото бях написал 2 неща които не са си по темата репутацията ми стана !!!!-20!!!!

Приятел, темата си ти е на мястото, а репутацията се променя от всеки потребител положително или отрицателно. Просто някой не ти е харесал някой пост или не харесва самия теб и ти е чукнал един минус. Ако някой от нас модераторите прави нещо, то ще е в "Предупреждения"-та и ще можеш да видиш кой е и по каква причина е била промяната.

• Автор

Благодаря ти! Темата със сигурност беше изтрита, бях претърсил целия подфорум... в Гугъл ми е откриваше като заглавие но като кликнех на намерения резултат не ми отваряше съдържанието на темата а ми искарваше просто целия подфорум. Все пак ви благодаря че е възстановихте!

Аз не съм я възстановявал. Погледнах темите ти и тази си беше в съответния раздел. Просто ти дадох линка, за да я видиш и ти. Както и да е, важното е, че всичко е наред :yanim:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.