Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

търсене по IP

Featured Replies

Преди време се един познат ми позна по IP от къде пиша. Може ли някой да ми каже как става това!?

Преди време се един познат ми позна по IP от къде пиша. Може ли някой да ми каже как става това!?

<{POST_SNAPBACK}>

Какво ще рече 'позна от къде пиша'?

Може това... Може онова... Аз лично знам поне 50 програми с подобна функция. И защо са ти инсталирани, ако ще ползваш такава информация веднъж на три месеца, да речем? За тая цел си има сума сайтове като този: http://www.network-tools.com/

А иначе аз за моите си нужди ползвам Visual WhoIs: http://free.data.bg/maxx/Programs/Visual.WhoIs.2004.v1.5.rar - за разлика от много други (и горепосочените) е с онлайн база данни и търсене, с ежечасно обновяване, т.е. информацията е винаги 100% актуална.

Е, свалих я твоята Visual WhoIs и потърсих с нея ето този сайт

pins.nl

обаче на картата не показва в кой град е точно, сиреч и понятие си нямаш къде точно в Холандия се намира града Haarlem който иначе го изкарва в текста на данните. А на програмата NeoTrace Express ще ти го покаже точно къде е.

Сега Visual WhoIs ще я разкарам от моя компютър.

SIPphile

<{POST_SNAPBACK}>

E, добре, Wankata ти даде линк към програмата, която ползва, за да я пробваш и ти я пробва.

Дай и ти към твоята, която ползваш, NeoTrace Express, за да я пробваме и ние, а?

Не бъди стиснат! cool.gif

Добре де, как така хем си нямаш понятие, хем си го прочел в текстовия блок? :ph34r:

Вярно, има много други, далеч по-красиви, с линии на трасетата, с различни цветове... Само дето наблягат на това, а тази ти изписва целия Trace + това ти дава някакъв визуален ориентир кое къде се намира. Не съм казвал че е идеална, нито съм карал някого да я ползва. Просто и аз дадох моя вариант.

И съм казал ясно какво ползвам, без моето мнение да е меродавно. Нямам намерение да давам никакви линкове повече - има си раздел за искания към програми...

А някой ще ме светне ли що е то NeoTrace Express, защото намирам само McAfee NeoTrace Professional 3.25. Не че не мога да си го crack-на, но разправяте, че било безплатно...

Редактирано от Vegetto (преглед на промените)

А като ме препраща към сайта на McAfee как би трябвало да получа безплатния си код? Или при всяко стартиране на програмата трябва да гледам искащия регистрация прозорец? И като не получа въпросния код някакво ограничено време за ползване на програмата ли имам?

Програмата Neotrace Express 3.25 е перфектна-пробвах я със собственото си АЙпи(което при това не е реално) и ме показва на картата точно като географско положение,а всички други,подобни програми ме "виждат" някъде из US. А сега ми кажете как,аджеба да разбера АЙпи-то на някой скогото общувам само през ICQ :bye:

Намерих програма която показва IP в ICQ ( http://www.bsoft-bg.com/prg_browse.php?q=icq&page=5)обаче линка,който е даден не е активен.Програмата е UIN2IP 3.1.3r.Ще бъда благодарен ако някой знае откъде да си я сваля

Благодаря Ви ! Впрочем проблема беше,че откъдето и да дръпнех файла не се изтегляше докрай.А из руските сайтове гледам да не се шматкам много-много защото въпреки интересните неща в тях има и доволно "изненада" котороя не нада...Както и да е,инсталирах си програмката(като я разархивирах в директорията на ICQ) обаче преди да стартира ми изписва :unable to detect ICQMAPI.dill!" и съответно тръгва с някаква "ошибка"(грешка)-Or ICQ not loadet" при зареждане на стартовия прозорец.Имате ли идея защо ?

P.S. На въпроса от SIPpfile:"А ти що искаш да му скиваш IP-то на NAT-а на неговия LAN Интернет доставчик?"-имам една нова позната в ICQ,която подозирам че се представя с различни никове и твърди че е от Щвейцария...та затова :bye:

И аз мерси на chichomitko за retail версията.

36_1_1.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.