Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футболист номер 1 на България

Featured Replies

София .Имената на десетте най-добри футболисти за 2005 в анкетата на ИК"Старт" и в."Футбол" вече са известни.Те бяха определени от 232 журналисти.Най-много точки подредени по азбучен ред събраха:

1.Валентин Илиев

2.Валери Божинов

3.Велизар Димитров

4.Даниел Боримиров

5.Димитър Бербатов

6.Емил Гъргоров

7.Здравко Лазаров

8.Мартин Петров

9.Радостин Кишишев

10.Стилян Петров

Церемонията по награждаването "Футболист на годината" е утре 23.12.2005г. от 19.00 часа в зала 6 на НДК.На церемонията ще присъства Президентът на Република България г-н Георги Първанов.

Една от водещите компании в застраховането и генерален спонсор на церемонията ЗК"Лев Инс"-АД,е осигурила специални застраховки-полици за всички номинирани футболисти.Атрактивна програма за зрителите и гости са подготвили Галя с балет "Сатен" и известният рап-певец Устата.

Източник:fokus-sport.net

Не прави чест,на един добър Български отбор,пробил в турнира на УЕФА,да бойкотира награждаването !

Срамно-носи все пак името на Велик Българин ! :help:

ами и според мен Боримиров заслужаваше повече от Бербатов !!! И съм солидарен с решението на любимия си отбор да не присъства на церемонията ... все пак Бербатов направи отчайващ сезон с Байер Леверкузен и не заслужаваше тази награда ;)

ами и според мен Боримиров заслужаваше повече от Бербатов !!! И съм солидарен с решението на любимия си отбор да не присъства на церемонията ... все пак Бербатов направи отчайващ сезон с Байер Леверкузен и не заслужаваше тази награда  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

А Боримиров?

Данеби да имаше изключителен сезон в Левски?

Вкара няколко гола и хайде да го правим футболист на годината!

А Боримиров?

Данеби да имаше изключителен сезон в Левски?

Вкара няколко гола и хайде да го правим футболист на годината!

<{POST_SNAPBACK}>

Боримиров изнесе почти целия сезон на Левски , и за разлика от Бербатов поне постигна някакви успехи !!! А Бербата нито ни класира за световното , нито се представи добре в Германското първенство , а да не говорим за отпадането на неговия Байер Леверкузен от ЦСКА :hush::)

Боримиров изнесе почти целия сезон на Левски , и за разлика от Бербатов поне постигна някакви успехи !!! А Бербата нито ни класира за световното , нито се представи добре в Германското първенство , а да не говорим за отпадането на неговия Байер Леверкузен от ЦСКА  :hush:  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Уау... и какви са постиженията на Боримиров... вкара няколко дузпи, успя да вкара няколко гола и?!

Изнесъл целия сезон на Левски - не говори глупости, моля те! :)

Просто Левски скоро не са имали скоро Футболист на Годината и за това е тази парлама... да не говорим, че Боримиров е чак трети!

щом мислиш че Бербата е бил по-добър сподели постиженията му през сезона та да видим и да сравним ;):hush:

Не тълкуваш добре думите ми. Според мен и Бербатов не заслужава наградата, нито Стилиян. Честно казано няма играч в Б-я, който да се е проявил чак толкова... Най-добре щеше да бъде да не дават приза.

Просто ми стана смешно от твърденията на Боримиров, че всичко е нагласено и т.н.

Голямите отбори и спортисти,приемат загубите,даже те са им стимул !

Затова някой ще мечтаят за Големият футбол-най-много Анадолски отбор да ги купи !

Какво е футболист №2-добър до преди 3-4 години,допринесъл много за четвъртото място -САЩ 94,а сега изпаднал в беда,да играе 96-98 минути в град Смолян,само и само да не загуби , и да чака дузпи !

Да не се явиш на церемонията по награждаването на най-добрият футболист в България-от това по-голямо падение,няма !

Затова "отсрещният " сектор ще ви пее-"Вечно да си втори" !

Биехте с по 5 гола,вашият противник,но неговите футболисти ги купиха в Европа,а "любимците" ви - в Турция,и други неизвестни отборчета.

Бербатов има 17 гола в Бундеслигата през пролетта/2гола на Хамбургер/.

Не забравяйте и за миг,че нямате победа в Европа на чужд терен !

Успех на пролет в УЕФА,и малко по-трезво !

Да не се явиш на церемонията по награждаването на най-добрият футболист в България-от това по-голямо падение,няма !

Затова "отсрещният " сектор ще ви пее-"Вечно да си втори" !

Биехте с по 5 гола,вашият противник,но неговите футболисти ги купиха в Европа,а "любимците" ви - в Турция,и други неизвестни отборчета.

<{POST_SNAPBACK}>

оффтопик:

има по-голямо падение ... като например да не се явиш на церемония в която да ти дадат златната топка laugh.gif

а не ми пука какво пее отсрещния сектор , все пак едни ще ходят в Европа а други пред телевизора :whist:

/оффтопик

За мен Стилян Петров заслужаваше приза , защото Митко не направи особено успешен сезон тази година .

И аз мисля,че Стилиян Петров трябваше да вземе приза.Той се превърна в един от основните футбилисти на Селтик и втори КАПИТАН на отбора. :):):)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.