Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 6

Featured Replies

ето резултат и от нортън 2010. лично мен поне не ме задоволява.

Архива е двойно архивиран с парола. Да не би директно да си сканирал върху "паролата"?

Да ти кажа, след вчерашното "изваждане" на картината за проактивното засичане, от тестовете на AV-Comparatives, съм в леко разочарование от данните за Нортон. Явно, че без дефиниции е зле... Иначе програмата е много хубава и балансирана, автовматизирана отвсякъде но явно има да работят "евристично".... Имам за нея 1 годишен лиценз, но се замсилям се дали за известно време да не се върна на Авира или НОД...бях ги позабравил.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 90k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Преставам повече да се занимавам с глупости в тази тема!" Не мислиш ли, че някои хора могат по доста методи и начини да съпоставят и проверяват кое какво е...Дали файла за инженерите в УАСГ е чист н

• Nikssi, някои съфорумци вероятно пак ще кажат, че доста от нещата не са реални заплахи. Навярно резултатите трябва да изглеждат така https://www.virustotal.com/ru/analisis/1d44b065c99bb3f02cba51d0d2c9

• Напротив! Бъдещето е в интегрираните пакети (Internet Security), като ESET Smart Security, Norton Internet Security и прочие.

Публикувани изображения

Аз отворих pdf-ите от архива, както и index_01.jpg, html файлът Google, проблем ли трябваше да очаквам? Нямам инсталиран софтуер за "защита" и нещо нищо интересно не се случва.

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Аз отворих pdf-ите от архива, както и index_01.jpg, html файлът Google, проблем ли трябваше да очаквам? Нямам инсталиран софтуер за "защита" и нещо нищо интересно не се случва.

Вътре са инсталационни файлове на Rogue- програми и различни cracks.Наразглеждах им се. И при мен нищо не се случва -никаква реакция от безплатните IDS/HIPS програми.Трябва едно по едно да ги инсталирам ли тези творения!? И за какво ми са? Всъщност колко ли творения биха преминали през подобна защита - очаквам нито едно да не успее при точно реагиране на ползвателя. Поздрави

Архива е двойно архивиран с парола. Да не би директно да си сканирал върху "паролата"?

наясно съм с това, но 2 часа по-късно резултатите също не са кой знае какви на фона на тези на нод и касперски (8 засечени в повече от тях, но само 1 може да е достатъчен за да се пробие системната защита)

post-222392-1256219621,26_thumb.jpg

Редактирано от The Graverobber (преглед на промените)

• Автор

Тези не са заплаха.Внимавай с апликациите.

Здравейте колеги имам супер проблем!

1.Когато искам да си сменя резолюцията на работния плот понеже е много голяма 1680х1050 и като дам на по малка примерно 1280х1024

излиза на половин екран.

2.Игрите също излизат на половин екран а не на цял.

Колеги моля ви помагайте!!! sad.gif

ето и резултат от 6тия архив - сами си правете изводите. аз поне махам нортъна.

post-222392-1256246855,12_thumb.jpg

• Автор

Не може да бъде просто,сканирал си архива директно,а той има парола,затова не отчита нищо.

Разархивирай го,ще ти поиска парола,въведи infected разархивираш,сканираш и тогава дай резултат от Norton

http://rapidshare.de/files/48512348/malware_6.rar.html

няма парола. мен също ме изненада че не откри нищо, но е факт. преди това стартирах и ъпдейт (дефинициите са нови). след малко ще дам и скрийн от панда

http://rapidshare.de/files/48512348/malware_6.rar.html

няма парола. мен също ме изненада че не откри нищо, но е факт. преди това стартирах и ъпдейт (дефинициите са нови). след малко ще дам и скрийн от панда

Здравей,

Има парола. Току-що го свалих от твоя линк. Опитай да го разархивираш и ще видиш, че ще ти поиска парола. Тя е "infected".

мда. мойте извинения. от другите архиви бях свикнал да е архив в архива. ето и обещаните скрийнове на 6ти и 10-ти архив сканирани с панда. след малко ще проверя как е положението и с нортън.

пп ето го и нортън - издънка както и предполагах - 16 файла са в архив 6, само 2 бяха засечени като вредоносни

post-222392-1256250768,88_thumb.jpg

post-222392-1256250781,72_thumb.jpg

post-222392-1256251549,9_thumb.jpg

пп ето го и нортън - издънка както и предполагах - 16 файла са в архив 6, само 2 бяха засечени като вредоносни

Нещо лъжотиш според мен! Всички архиви от 1 до 10 са проверявани с Нортон и се представяше много, много по-добре от това, което даваш. Поразрови се назад в темата и ще ми видиш снимките.

Нещо лъжотиш според мен! Всички архиви от 1 до 10 са проверявани с Нортон и се представяше много, много по-добре от това, което даваш. Поразрови се назад в темата и ще ми видиш снимките.

За да няма съмнение когато имаш възможност провери архива ти и дай снимки.

Нещо доста ми е съмнително...Нортон има ли настройки за проверка на архивите,че по принцип не ги проверяваше при сваляне.При сканиране ги проверяваше - поне версия 2009

Разхивираме архива - въвеждаме паролата и вътре има още един архив без парола е!

Утре ги трия всичките имайте това впредвид.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нортон има ли настройки за проверка на архивите,че по принцип не ги проверяваше при сваляне.

И ма бе, как да няма?! Сканира си архиви без проблем. Това момче нещо заблуждава...според мен!

п.с. Защо ще триеш архивите? нека си стоят...

Редактирано от engineer (преглед на промените)

И ма бе, как да няма?! Сканира си архиви без проблем. Това момче нещо заблуждава...според мен!

п.с. Защо ще триеш архивите? нека си стоят...

1. Защото нещо излизат извън този форум

2. Защото не върви да си стоят там зарази - някой може да се натресе яко ...

Ако държите ще ги оставя. Какво мислят останалите колеги? Каквото кажете - това ще сторя :wors:

ако смяташ че "лъжотя" провери ги сам и дай скрийнове. при мен засече 2 от файловете при разрхивиране и ги изтри. останалите...

(настройката му е ако намери инфектиран файл в архив да трие целия архив)

ако смяташ че "лъжотя" провери ги сам и дай скрийнове. при мен засече 2 от файловете при разрхивиране и ги изтри. останалите...

Няма как да ги проверя, защото съм на работа, а пък и от снощи съм вече с НОД32....малко разнообразие... :wors:

Определено обаче има нещо "гнило" в твоето сканиране- Нортон засича много повече!

• Автор

Мисля,че нападката ти е неуместна.Има други фактори, които по-вероятно са причината при @The Graverobber

Достатъчно добре познавам потребителя и не мога да твърдя в никакъв случай, че "лъжоти" пък и още повече не виждам смисъл да се прави.Единствено може сам да се изложи,понеже не ползва само той Norton,нали така?

Никъде не си дал резултат от сканиране на

http://stashbox.org/659246/malware_6.rar

от Norton,дал си резултат от IObit Security 360 http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=136893&st=270 .

Сега кой "лъжоти',инженере?

Определено обаче има нещо "гнило" в твоето сканиране- Нортон засича много повече!

Подобни голословни и без аргументи коментари, заминават директно в кошчето!

Мисля,че нападката ти е неуместна.Има други фактори, които по-вероятно са причината при @The Graverobber

Достатъчно добре познавам потребителя и не мога да твърдя в никакъв случай, че "лъжоти" пък и още повече не виждам смисъл да се прави.Единствено може сам да се изложи,понеже не ползва само той Norton,нали така?

Никъде не си дал резултат от сканиране на

http://stashbox.org/659246/malware_6.rar

от Norton,дал си резултат от IObit Security 360 http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=136893&st=270 .

Сега кой "лъжоти',инженере?

Значи съм пропуснал този архив, защото много добре знам, че съм проверявал всички архиви..явно тук е пробвано само IObit...въпреки, че не е възможно да не съм сканирал и с Нортон-а....хм...странно...възможно е да съм пропуснал да прикача снимката. 100% знам, че е сканирано и с Нортон-а. Въпреки това, не е възможно да дава такъв резултат. Има нещо...

Значи съм пропуснал този архив, защото много добре знам, че съм проверявал всички архиви..явно тук е пробвано само IObit...въпреки, че не е възможно да не съм сканирал и с Нортон-а....хм...странно...възможно е да съм пропуснал да прикача снимката. 100% знам, че е сканирано и с Нортон-а. Въпреки това, не е възможно да дава такъв резултат. Има нещо...

Предполагам,че поради приликата в интерфейса си се заблудил...или просто не искаш да повярваш :wors: Истината е,че момчето едва ли ще лъже след като може да се провери много лесно.

Сигурно и съмнително ти се виждат доста от единичните файлове,които Нортон не засичаше.

Я подскочи и се изтръскай,сега очаквам да се вманиачиш и по НОД ;)

след като снощи се престраших да разархивирам файловете има резултат и то солиден.(вижте снимката) моята инициатива беше да си направя сравнение между антивирусни програми базирано на лични тестове, не на разни организации. безплатни програми като панда клауд и кламуин почти нищо не засичат. не съм фен на някоя програма, но резултатите на нод и касперски определено са над останалите.

post-222392-1256290507,97_thumb.jpg

Предполагам,че поради приликата в интерфейса си се заблудил...или просто не искаш да повярваш :wors: Истината е,че момчето едва ли ще лъже след като може да се провери много лесно.

Сигурно и съмнително ти се виждат доста от единичните файлове,които Нортон не засичаше.

Я подскочи и се изтръскай,сега очаквам да се вманиачиш и по НОД ;)

Жалко, че снощи сложих НОД-а, иначе щях да проверя истинноста за архив 6 с Нортон-а.

Що се касае до "вманиачаването", то ти си специалиста по това упражнение. Това, че днес съм с една програма, утре с друга, красноречиво говори, че нямам склонност към това "упражнение", а напротив- критично съм настроен към всяка. От мен вманиачаване не можеш никога да очакваш- прекалено съм прагматичен! Забележи обаче, че не аз, а ТИ, отново завъртя нещата около "вманиачаване", и противопоставяне. Или викаш- вманиачаването е допустимо само по отношение на "правилната" програма.... ;)

голема затапка....

...детска радост... ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.