Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SE W902 Walkman или LG KU990 Viewty?

Featured Replies

ТАКА СТИГНАХ ОТНОВО ДО ДИЛЕМА

Отидох до Германос оказа се че го има телефонА,НО Крайно орязан пакет.Само телефон и зарядно без писалка,без мемори карта,НЯМА СЛУШАЛКИ.Това е скапан абсурт.Дори и да е с отстъпка,по-евтината версия това си е чиста кражба от страна на Германос.И ако трябва да взема тези работи 2гб карта 14лв. слушалки 15лв. ,а и писалка отива бая солено.Става 160 поне.И така почвам да се отдалечавам от телефона.Видях друг приличен телефон Sony Ericsson W902i за 168лв. като със сигурност върви с 8гб мемори карта с 5мп камера е и единствено няма тъч скреен.Доста е тънък за такъв телефон,дизайна му не мми допада много но не е и лош,мисля че си върви дори с промоцията със хубавите слушалки.Така че да попитам според вас кой е по-добрия от тези двата.При предположение че втория върви с 8гб карта.За музиката съм ппочти сигурен че на WALKMAN-a ще е по-добра.Екраните май са същите.Как стоят нещата при камерите,коя е по-добрата?

Някакви мнения???????????

Наистина много се двоумя наистина между Sony Ericson w902 и LG KU990 VIEWTY

И двата са с тъч но първият не е цялостен а само медиа плейъра и 2-3 опции.Вторият пък има изглежда по-лош звук,малко по-лоша камера,не върви с карта,писалка и слушалки.Но пък е с цялостен удобен тъч и хубав дизай,обаче е по-дебел и тежък.И т.н. кой е по-добър наистина?Спешно ми е

ТОВА Е НОВА ТЕМa,ПУСКАМ Я ЗАЩОТО ВЕЧЕ ИЗБОРА Е МЕЖДУ ДРУГИ ДВА ТЕЛЕФОНА.

Благодаря ви за помоща предварителноlg-ku990-viewty-test.jpgsonyericssonw902ac6.jpg

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

• Отговори 52
  • Прегледи 9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Просто разликата между К750i и W800i е само хардуерна. На К750 се качва firmware на W800 и са едни и същи.

• Мойта обява я изтрихте? Нали има място за продажби?

• Да не си на 10 години бе, колега?Като сложиш софтуер от W800 но телефон K750 то К750 става W800 с тази разлика,че външно се различават само. Иначе меню,WALKMAN, всичко си е като на W800.Вземи малко с

Виж и в Метро ,има телефони за ок 200лв със сума ти екстри

LG-то според мен е дръвце. Ползвах го за кратко и остави само неприятни усещания в мен. Кофти меню, камерата според мен също е кофти. Не предлага никакви кой знае какви функции за потребител като мен. Touchscreen-а за мен е излишна изгъзица, която с нищо не може да ме улесни. Когато го държиш в ръката стои несигурно, няма го чувството за масивност, за сметка на това имаме евтин блясък. Борба определено ще имаш с него, пробвай да си сложиш теми. :baby:

Не знам защо си се спрял точно на този модел, единственият му плюс е, че е евтин. Но както добре знаем, нищо евтино не е добро. Не искам да бъда разбран погрешно, защото целият ми пост стана анти LG. Просто модела мен лично не ме кефи. По-скоро бих се спрял на Walkman-а.

И не си взимай никакъв телефон с орязан комплект. Провери в нета какво съдържа кутията и си изисквай всичко до последно. В противен случай - има и други магазини. Поне аз така бих направил.

Братле давам н95 пълен комплект, има още 1 месец гаранция + мемори карта 4гб. Качил съм доста програмки н гейдж и квото се сетиш. 350лв :baby:

...Борба определено ще имаш с него, пробвай да си сложиш теми. :baby:

...

Теми определено се слагат. Има една програма Theme Menager 3.2 която се инсталира в телефона и после може да си слагаш каквито искаш теми.

Сега по темата- имах такова LG.Наистина не е кой знае какво.Единственото предимство е DivX-а който чете и видеото, което снима при 120 кадъра в секунда.

SE-а едобър.Аз съм фен на тази марка и съм имал почти всички телефони от среден и два- три от висок клас. Този W902 е 1:1 с W890i от към софтуер. Различават се то това че W890i е с 3.2 камера и няма светкавица, докато W902 e с 5.0 и със светкавица.

Аз лично бих си взел W902i

Теми определено се слагат. Има една програма Theme Menager 3.2 която се инсталира в телефона и после може да си слагаш каквито искаш теми.

я кажи тая програмка подкарва ли теми на LG KE850 Prada

я кажи тая програмка подкарва ли теми на LG KE850 Prada

Не съм сигурен, не съм пробвал. Програмата се казва thememanager3.2

Не съм сигурен, не съм пробвал. Програмата се казва thememanager3.2

намерих я аз, ама да не прецакам на жената телефона...?

Eдвали ще му стане нещо на телефона.Най много да не сработи програмата.Действай смело!

• Автор

Значи втория ще е Има си слушалки и 8 гб карта към негО.

Знаете ли дали сонито ериксона дали има радио с РДС,защото не намерих информация

Да има видях го вече радио с RDS Има

SE , като е важно ,че има доста софтуер за него:) Същевременно не съм съгласен,че тъчскрийна е изгъзица!Това е не само актуалното настояще,но в близко бъдеще почти всички телефони ще бъдат тъчскрийн:)Просто никога вече няма да се върна на телефон,който е с обикновен дисплей! Просто работата тъч е несравнимо удоволствие и удобство:)

• Автор

SE , като е важно ,че има доста софтуер за него:) Същевременно не съм съгласен,че тъчскрийна е изгъзица!Това е не само актуалното настояще,но в близко бъдеще почти всички телефони ще бъдат тъчскрийн:wors:Просто никога вече няма да се върна на телефон,който е с обикновен дисплей! Просто работата тъч е несравнимо удоволствие и удобство:)

И аз така мисля,но на фона на минусите на lg-то не мисля че си заслужава само заради това.Някой има ли сръвнение между качеството на снимките които снимат камерите на двата телефона да видим коя е по-добра и заслужава ли си да събирам още за Nokia 5530,която няма кой знае колко повече работи,а има по-некачествена камера и музиката едва ли е по-добра,по-малко памет също има а е 240 вместо 168лв?Аз не мисля че си заслужава

Аз не ти препоръчвам LG-то заради това ,че има тъчскрийна,а просто по принцип говоря за тъчскрийна! Иначе между 2 модела SE е избора!

Някой има ли сръвнение между качеството на снимките които снимат камерите на двата телефона да видим коя е по-добра и заслужава ли си да събирам още за Nokia 5530

Sony Ericsson W902

LG Viewty KU990

• Автор

Благодаря ти .И аз ги гледах тея рев8та изглежда са почти еднакви двете камери като на w902 може би е малко по-добраь

Как мислите заслужава ли си повечето пари за Nokia 5530 и според вас достатъчно голям ли е екрана на w902,за да се гледат комфортно филми

казвам ти две неща със сигурност:

- Nokia отдавна не е онази "желязна" Nokia, на която се доверявахме. казва ти го човек, в ръцете на който са "клекнали" 2 доста скъпи нокии, все заради производствени дефекти.

- трудно се гледа комфортно на 2.2 инча, въпреки, че без проблем гледам субтитрирани филми на моя W880i Pitch Black, който пак е 240х320, но е с още по-малък дисплей - 1.8"

в заключение - уточни се сам пред себе си какво търсиш. искаш плазма, бас каса, телефон или какво? всичко в едно не може.

п.п. ако си говорим за ТЕЛЕФОНИ, аз бих взел se-то, но аз съм си стар фен на sony ericsson и мнението ми е повлияно.

• Автор

казвам ти две неща със сигурност:

- Nokia отдавна не е онази "желязна" Nokia, на която се доверявахме. казва ти го човек, в ръцете на който са "клекнали" 2 доста скъпи нокии, все заради производствени дефекти.

- трудно се гледа комфортно на 2.2 инча, въпреки, че без проблем гледам субтитрирани филми на моя W880i Pitch Black, който пак е 240х320, но е с още по-малък дисплей - 1.8"

в заключение - уточни се сам пред себе си какво търсиш. искаш плазма, бас каса, телефон или какво? всичко в едно не може.

п.п. ако си говорим за ТЕЛЕФОНИ, аз бих взел se-то, но аз съм си стар фен на sony ericsson и мнението ми е повлияно.

Да значи избора е ясен су-то .

• Автор

Ако има заинтерисовани продавам SE W800I WALKMAN със всичко вървящо към него 99лв. цена. с възможен коментар.Офертата е само за Пловдив

Най-добре вземи и пробвай двата телефона и си прецени кой би избрал. В другата тема съм дал инфо за LG-то, който е много добър телефон за парите си.

А СЕ не бих си взел повече. Използвам два такива (от общо 3 лични телефона), но Sony Ericsson никога повече няма да пробвам даже. Някак тези телефони изостанаха страшно много последните години, а LG са си доста добре, особено по отношение на дизайна и тъч-скрийна :shock11:

Благодаря ти .И аз ги гледах тея рев8та изглежда са почти еднакви двете камери като на w902 може би е малко по-добраь

Как мислите заслужава ли си повечето пари за Nokia 5530 и според вас достатъчно голям ли е екрана на w902,за да се гледат комфортно филми

За филми от 3 инча нагоре:shock11:

• Автор

Най-добре вземи и пробвай двата телефона и си прецени кой би избрал. В другата тема съм дал инфо за LG-то, който е много добър телефон за парите си.

А СЕ не бих си взел повече. Използвам два такива (от общо 3 лични телефона), но Sony Ericsson никога повече няма да пробвам даже. Някак тези телефони изостанаха страшно много последните години, а LG са си доста добре, особено по отношение на дизайна и тъч-скрийна :shock11:

Аз вече две години съм доволен много от Sony Ericsson.За цената си предлагат най-добрите телефони.Който е заинтересован да прочете предишния ми пост

Хм какво толкова те кефи в тези телефони залезли през 2008 г. не знам. Говоря за новите. На времето когато купувах моите k300i и k750i наистина бяха много добри, но сега времената са други.

П.П. Намали малко цената. Аз моя k750i + 4 ГБ карта памет съм го обявил на 70 лв. и 3 месеца никой не се обажда да го купи, не вярвам за твоя някой да даде чак 100 лв.

• Автор

Хм какво толкова те кефи в тези телефони залезли през 2008 г. не знам. Говоря за новите. На времето когато купувах моите k300i и k750i наистина бяха много добри, но сега времената са други.

П.П. Намали малко цената. Аз моя k750i + 4 ГБ карта памет съм го обявил на 70 лв. и 3 месеца никой не се обажда да го купи, не вярвам за твоя някой да даде чак 100 лв.

Ако има желаещи ще намаля разликата между w800 и к750 е в качеството на звука,софтуерно както и във външния вид,w800 също така е първият WALKMAN

85ЛВ.

Ако има желаещи ще намаля разликата между w800 и к750 е в качеството на звука,софтуерно както и във външния вид,w800 също така е първият WALKMAN

85ЛВ.

Просто разликата между К750i и W800i е само хардуерна. На К750 се качва firmware на W800 и са едни и същи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.