Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с creative t6100

Featured Replies

здравейте имам един проблем с аудио системата и се надявам да ми помогнете .системата ми е creative T6100 5.1 а зуковата карта Ac`97audio(c-media).Като цяло съм доволен от системата, но имам един проблем който, ми разваля удоволствието от слушането на музика.проблема е в subwoofer-а, когато усиля повече баса става много гаден започва да криви и като излиза въздуха се чува много дразнещ шум .прави ето така като този кажете какво да правя за да се оправи моля ви помогнете ми много ме дразни така

Редактирано от slavi91 (преглед на промените)

Първо си виж настройките на еквалайзера от драйвърите на звуковата карта.Ако си пуснал баса на максимално ще криви.Пробвай с някоя друга програма да слушаш музика.И не на последно място , ако ги мъчиш като на клипчето разбира се , че ще кривят!Аз сум с едни Unitek 1x50+5x20W и като увелича баса на максимал точно по този начин криви.Обнови си драйвърите!

Редактирано от Daredevil_666 (преглед на промените)

• Автор

еквалайзера е на 0 и не ги мъча като в клипа. пускам звука малко над половината и започва да "пърди"

Еми какво да ти кажа - Creative правят най тенекиено звучащите кошници за компютърно аудио.

С една дума - набутал си се, поради което си ги слушай тихо (да не събудиш комшиите)

Редактирано от Rondji (преглед на промените)

• Автор

Измислих три варианта: единия е, ако мога да сменя колоната на subwoofer-а с по-мощна, за да не криви ,като увелича. вторият вариант е да сменя creative-a с logitech x230. третия вариант е да си слушам така със системата и да не я пипам изобщо. дайте съвет

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.