Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не ми се засича ДВД записвачката

Featured Replies

Уиндоуса ми вече тотално се забози и реших да го преинсталирам до този момент винаги съм бил на ХП сега мисля да мина на 7 намерих си подходящо торентче изтеглих го и когато реших да го запиша на 1 двд нерото ми не може да ми засече записвачката.тоест като му посоча какво искам да ми запише до там добре но доло не ми дава да посоча къде да го запише и с каква скорост ..... пробвах с какви ли не програми за записване на двдта не засича и не засича нищо.За първи път ми се случва подобен проблем :( :( :( и нямам никаква идея как да си оправя тази каша :( .... Моля някои компетентен да ми обясни къде е проблема и как да се поправи,че вече тотално се омотах с ОС-а та сега и това за капак ....Моля ви очаквам идеите и съветите ви не ми се дават пари да ми преинсталват каквото и да било :)Бързо схващам само ми драснете 4 5 редчета как да си оправя кашата с двд-то :( Благодаря предварително на отзовалите се ;)

Доколкото разбирам не ти излиза иконата на записвачката като кликнеш на иконата My Computer.Явно си поредният ползващ или ползвал Daemon Tools .

• Автор

Ами иконата си стои,ползвам даеман тоолс ,но когато искам да запиша някое двд Нерото не ми засича записвачката . на ХП съм идей ? :)

Ами иконата си стои,ползвам даеман тоолс ,но когато искам да запиша някое двд Нерото не ми засича записвачката . на ХП съм идей ? :baby:

Феноменът "батериЙ"

мда идея: - сложи хр за да може да запишеш диска със седмицата, първо може да пробваш това:

http://support.microsoft.com/kb/314060

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.