Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за избор на принтер

Featured Replies

Искам да си купя принтер/копир/скенер(3в1),но въобще не съм запознат с тези устройства и затова ви моля да ми дадете съвет какво да си купя-лазерен или мастилено-струен,кой има по евтина подръжка.Благоадря предварително за помоща.(бюджета е 150 лв.)

Искам да си купя принтер/копир/скенер(3в1),но въобще не съм запознат с тези устройства и затова ви моля да ми дадете съвет какво да си купя-лазерен или мастилено-струен,кой има по евтина подръжка.Благоадря предварително за помоща.(бюджета е 150 лв.)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=39304

http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=47714

Редактирано от pataran (преглед на промените)

За 150 лв. можеш да си купиш само мастилено устройство. Което автоматично значи скъпи консумативи. Кажи колко ще печатиш и какво ще печатиш :ph34r: Ако е за домашен вкъщи за 10 страници на месец, който и да хванеш е добър ;)

И не забравяй да пускаш по една разпечатка с две изречения текст и малко цвят всяка седмица по веднъж за да не ти се запушват дюзите на главите ;)

Редактирано от Translator (преглед на промените)

Определeнo за тези пари само мастилено струен ще може да си вземеш.Мoят съвет е да се насочиш към по масова марка като HP или Canon , защото за тях се намират неооригинални консумативи, както и някой могат да се пълнят.

Редактирано от AUX (преглед на промените)

• Автор

А някакви конкретни предложения към които да се насоча може ли да предложите?

Да де, ама за 220 лв с ДДС ще си вземе лазерен многофункционален принтер - копир - скенер - примерно Samsung SCX 4300.

Така че лично според мен трябва да се помисли за тез 50-70 лева отгоре

Да де, ама за 220 лв с ДДС ще си вземе лазерен многофункционален принтер - копир - скенер - примерно Samsung SCX 4300.

Така че лично според мен трябва да се помисли за тез 50-70 лева отгоре

Добре казано. Само че предполагам е монохромен (черно-бял). Ако е необходим цветен печат ще са нужни доста повече пари за цветна лазерна мултифункционалка. Аз лично заложих на монохромен лазерен и нямам проблеми, като профилактично печатане на глупости и замазване на листа при пипане с влажни ръце.

Да. Доста е важно да се прецени дали трябва цветно. Независимо дали е лазерно цветни или мастилоструйно цветно копието е "пъти" по-скъпо /и независимо от това че цветното лазерно като консуматив излиза малко по-евтино от цветното мастилоструйно, пак си е "пъти" по-скъпо от монохромна разпечатка/.

Като поддръжка и консуматив по-евтино е лазерното устройство при всички положения.

Ако въпреки всичко предпочетете мастилоструйно търсете мастилоструен с голям капацитет на главите - примерно над 18-20 милилитра за черното или за цветната глава.

Напреди мастиларките бяха с доста по-голям капацитет, примерно черните глави бяха по 40-42 милилитра, цветните по 35-38 милилитра...но...уви... спомени. На производителите това не им изнася и капацитета пада надолу до неузнаваемост. Примерно в момента има мастиларки - тези по 80-тина лева с ДДС, на които главите са с престъпните 3-4 милилитра....

Успех !

Редактирано от Sofronii (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Значи мога да ти продам принтер 3in1 Hp . Цветен е и има две кутиики с мастило . Ако искаш за 120 лева .

Значи мога да ти продам принтер 3in1 Hp . Цветен е и има две кутиики с мастило . Ако искаш за 120 лева .

Защо да го купува от теб, вместо да си вземе чисто нов :yanim:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.