Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с IE8

Featured Replies

От няколко дена неще да отваря нищо излиза "Internet Explorer не може да покаже уеб страницата". При установяване на проблем с връзката всичко си е наред а се държи все едно няма нет. Операта си работи но ме дразни, а понякога е нужен. Със WXP съм SP3, IE е версия 8.0.6001.18702. Последно си спомням , че му импортнах сертификата си за онлайн банкиране и не можа да ми отвори банкирането. Премахнах го но никаккъв резултат досега, нива на защити сменях, блкиране на изкачащи страници и т.н. ама не иска и тва е.

Можеш да го ресетнеш,може да помогне.Отиваш на Tools - Internet Options - Advanced - Reset - слагаш отметка пред почистване на личната информация ( фаворитите няма да ти се премахнат ) после рестартираш IE8 и това е.Ако не помогне можеш да го преинсталираш.Успех

здравейте!

Аз имам следния проблем- опитвам да инсталирам IE8 но ми изписва, че операционната система не поддържа български. Не знам как да се справя? Windows XP professional Version 2002, SP3. Имам регионални настройки. всичко опитах. Дали ще трябва да се преинсталира? Даже пуснах и update na MUI и нищо. Къде греша?

здравейте!

Аз имам следния проблем- опитвам да инсталирам IE8 но ми изписва, че операционната система не поддържа български. Не знам как да се справя? Windows XP professional Version 2002, SP3. Имам регионални настройки. всичко опитах. Дали ще трябва да се преинсталира? Даже пуснах и update na MUI и нищо. Къде греша?

Като промениш регионалните настройки с английски отново ли е така ?

При смяна на регионалните настройки ми иска диск. а не съм си инсталирала сама windows. Има ли някакъв друг начин да оправя тия езици? има и още нещо на някои програми ми излиза маймуница(winrar i ccleaner) имам bgphonetic така и не се сещам вече къде да ровя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.