Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с климатик NEO

Featured Replies

Значи имам проблем с климатик модел NEO ACS-HL18FA,немога да го накарам да духа само топло ,нагласям го за топло

дига определените градуси и включва веднага студеното после пак топло и не изключва изобщо ,има ли някакав режим за изключване на студеното,пробвах всичко има режими слинце,2вида снежинки,тернометър и какпка.

Или ако някой има указание за този модел,че аз май съм го дянал някаде.

Какво указание ти трябва?Упътване за дистанционно,или превод на дистанционно?

на слънце тряжбва да е, обаче ако температурата на вънка е около 6 градуса, външното тяло се обледява и клматика тръгва на студено да го размрази, ако няма нагревател - твоя явно няма... обаче трябва да има на дистанционното за контрол на вентилатора - с каква сорост да духа - обикновено слабо/средно/силно и автоматично (сменя предните 3 скорости с наближаване на указаната температура)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

има ли някакав режим за изключване на студеното,пробвах всичко има режими слинце,2вида снежинки,тернометър и какпка.

Преди около 85 години Катърпилър въведе като стандарт при обозначение на уредите и лостовете за управление на техните машини тази мнемоника - по-бързо с картинка тип зайче, по-бавно - костенурка и т.н. Превърна се в стандарт за да могат танганайците в Африка да се качат на трактора примерно и след два часа обучение да могат да го подкарат. Опит за шега, в реалния живот съм си същия. Не се сърди. Има една малко подробност при твоя модел с която искам да допълня казаното от професора и тя е, че при дифроз се включва леко и вентилатора на вътрешното тяло. Естествено духа студено. Не можа да се промени, с ефтинджосите е така. Получава се при температури под +5-6 градуса по целзий и влажност около и над 70%.

Възможно е да е зареден с по-малко фреон. Повикай техниците да го проверят. Дотогава - дръж го само на слънце в режимите до месец април догодина (huh.gif ) използвай степен 2 на вентилатора. Просто на положение 3 ще се включва по-често функцията за размразяване защото прави и повече лед отвън. Ако след теста на техниците няма сериозно подобрение и имаш парички си помисли за ново решение като нов инверторен климатък или втора употреба японски. Успех и не ми се сърди още веднъж wink.gif

Значи имам проблем с климатик модел NEO ACS-HL18FA,немога да го накарам да духа само топло ,нагласям го за топло

дига определените градуси и включва веднага студеното после пак топло и не изключва изобщо ,има ли някакав режим за изключване на студеното,пробвах всичко има режими слинце,2вида снежинки,тернометър и какпка.

Или ако някой има указание за този модел,че аз май съм го дянал някаде.

Режимът на работа на моят климатик е следнит:Почва да духа топло,когато достигне дадена температура ,спира топлото и започва да върти само вентилатора за да премери температурата в стаята /тогава може да ти се стори ,че духа студено./.После ,ако не му хареса колко е топло цикълът се повтаря и т.н.

Не може да се спира духането на вентилатора,което и за мен е много досадно.

Този режим го няма при по скъпите модели,тези които имат датчици за температура в дистанционното.

Редактирано от oddtt (преглед на промените)

• Автор

Какво указание ти трябва?Упътване за дистанционно,или превод на дистанционно?

Ами каквото ръководство има само да видя функциите за какво бяха,че сам забравил.

• Автор

Режимът на работа на моят климатик е следнит:Почва да духа топло,когато достигне дадена температура ,спира топлото и започва да върти само вентилатора за да премери температурата в стаята /тогава може да ти се стори ,че духа студено./.После ,ако не му хареса колко е топло цикълът се повтаря и т.н.

Не може да се спира духането на вентилатора,което и за мен е много досадно.

Този режим го няма при по скъпите модели,тези които имат датчици за температура в дистанционното.

Добре съгласен съм но по някое време трябва да изключи, а той най много за 15 сек да изключи и пак се включва така постоянно смятам че не е нормално това.

Добре съгласен съм но по някое време трябва да изключи, а той най много за 15 сек да изключи и пак се включва така постоянно смятам че не е нормално това.

Впрочем, мисля че трябва да уточниш какво имаш в предвид под термина "включи и изключи " - това значи ли че външното тяло на климатика прави това , или просто описваш твоето виждане на вътрешнто тяло only ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.