Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за индикацията Plasmacluster на климатик Sharp

Featured Replies

Здравейте, Моля някой, който има климатик Sharp да ми каже какво точно значат двата цвята на индикатора за Plasmacluster технологията на вътрешното тяло. В единия режим индикаторът свети в синьо, в другия - в зелено. Какво точно значи това, обаче? (при синьо избива бактериите на птичия грип, при зелено - на свинския :cool: -- естествено, че не е това). Моделът е AY-P25JSB.

• Автор

Успях да намеря информация от упътването на съвсем различен модел, европейски, но би трябвало да е еднакво за всички... --- синя светлина - прочистване на въздуха (Air Clean); --- зелена светлина - освежаване (Refreshing);

• 2 години по-късно...

вкъщи сме на Sharp, засега един в хола, но мислим да вземем и един за спалнята. Климатикът си работи отлично и с тази си система плазмаклъстер, въздухът действително си е пречистен и свеж.

Sharpa с тази система плазмаклъстер е възможно най-доброто решение, защото важно е не само да се отоплиш или охладиш, но и въздуха в стаята да ти е пречистен и свеж. В старата ми работа бяхме на такъв климатик.

Успях да намеря информация от упътването на съвсем различен модел, европейски, но би трябвало да е еднакво за всички...

--- синя светлина - прочистване на въздуха (Air Clean);

--- зелена светлина - освежаване (Refreshing);

Супер, точно това търсех. Много благодаря. Шарповете са супер имам чувството, че става супер стерилно след като го пусна да чисти.

• Автор

Супер, точно това търсех. Много благодаря. Шарповете са супер имам чувството, че става супер стерилно след като го пусна да чисти.

Така е! Категорично си личи, че пречиства въздуха - това са го отбелязвали и различни приятели, идвали на гости. Освен това, не са много климатиците, които тази зима издържаха без проблем на температурите от -25/-30. Нашият Йончо (галено, от Plasmacluster-Ion) не спря ни за миг - хем отопляваше зле изолиран хол доста над неговия капацитет (12-13 кв.м / 17 кв.м).

• 3 седмици по-късно...

Да, беше изпитание тази зима за климатиците. И аз съм много доволен. Даже наскоро попаднах на един тест - как бактерии на иширихия коли с климатик шарп са били обезвредени за 10 минути.

• 2 месеца по-късно...

да не презвучи прехвалено, но ние си поръчахме още един Sharp, ако дай боже догодина сме добре с финансите, сме намислили да направим подарък за юбилея на свекито.

тва едното ролята на йонизатор ли играе?

• 1 месец по-късно...
  • 2 години по-късно...

А МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ В СИТУАЦИЯ КОГАТО МИГА В СИНЬО ИНДИКАТОРА НА ПЛАЗМАКЛЪСТЕРА ЗАЕДНО С ИНДИКАТОРА ЗА РАБОТЕН РЕЖИМ И ЧАСОВНИЧЕТО??? А КЛИМАТИГА НЕ ОХЛАЖДА

• 1 година по-късно...

Здравейте, закупите sharp plasmacluster ya s25sbc,

Искам да попитам нормално ли е да свети червено диодче като го включа и на колко време трябва да се включва ions,ако върна заводските настройки дали ще спре да свети червено,благодаря предварително 

DSC_1656.JPG

Отвори си инструкцията. Там пише. Тук сме скарани с йероглифите. Дал си пари на някого за нещо, непредназначено за нашия пазар, вероятно втора употреба. Питай него.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.