Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

интернет на н82

Featured Replies

здравейте имам проблем с вградения интернет браузър на телефона , като го стартирам и избирам даден маркер изобщо не го зарежда, а има wi fi мрежа, а като си изтеглих друг браузър за тела всичко си е ок с него, обаче имам някои приложения които които се свързват с интарнет и се стартират с тоя браузър дето си е в телефона и не се зареждат, какво да правя, има ли начин да задам на тези приложения да се стартират с операта на телефона

Нещото което се сещам е да провериш,като влезнеш в браузъра Опции->Настройки->Общи

Там трябва да пише точка за достъп,ако ти е зададена някаква,го промени на Винаги питай,защото ако е зададена определена мрежа, а ти се опитваш да се свържеш през друга няма да стане.

• Автор

проблема е че не мога изобщо да влезна в браузъра,просто не са зарежда пък с опера спокойно си влизам през wi-fi.проблема да не би да е че нямам интернет настройките на съответния оператор

Едва ли е от оператора,ама не ми идва на ум,защо не ти се зарежда.Може би е нещо софтуерно незнам...

• Автор

незнам в началото като го купих си беше ок, но ся като съм го напълнил с някви програми и тем подобни глупости-не ще да зарежда

незнам в началото като го купих си беше ок, но ся като съм го напълнил с някви програми и тем подобни глупости-не ще да зарежда

Не е от програмките. Изчисти си точките за достъп от настройките и остави само тези които ползваш.

• Автор

изчистих си точките за достъо, оетавих си само една и като я избера чрез нея да се свържа просто премигва и ме връща в маркерите и не иска да зарежда. даже върнах и заводските насторйки и пак същата работа, а с операта си нямам проблеми. просто не разбирам от какво може да е , защото като го купих преди 5 дена си работеше вградения браузър.

Знам че темата не е подходяща да пиша тук но не ми се отваря нова само за един въпрос а и е свързано с интернет на телефона.

Настройките за връзка ми са направени нарочно на globul вместо на mtel и съответно са различни прокси сърварите и началните страници.Едната е www.wap.globul.bg а другата е www.wap.mtel.bg.

Нарочно съм го оставил на глобул за да не мога случайно да вляза в ерните настройки и да се набутам яко.Днес без да исках натиснах копчето и видях че през настройките на глобулския интернет влизам в страницата на mtel live или vodafone или там нещо си.Дори опитах и друго сайтове и пак стана.Искам да разбера дали това се плаща?Не използвам настройките и сърварите на mtel следователно не би трябвало да се таксува.Но пък от другата страна стои хипотезата че щом всичко минава през mtel значи би трябвало да се таксува макар настройките въведени в телефона да са на глобул?

Знам че темата не е подходяща да пиша тук но не ми се отваря нова само за един въпрос а и е свързано с интернет на телефона.

Настройките за връзка ми са направени нарочно на globul вместо на mtel и съответно са различни прокси сърварите и началните страници.Едната е www.wap.globul.bg а другата е www.wap.mtel.bg.

Нарочно съм го оставил на глобул за да не мога случайно да вляза в ерните настройки и да се набутам яко.Днес без да исках натиснах копчето и видях че през настройките на глобулския интернет влизам в страницата на mtel live или vodafone или там нещо си.Дори опитах и друго сайтове и пак стана.Искам да разбера дали това се плаща?Не използвам настройките и сърварите на mtel следователно не би трябвало да се таксува.Но пък от другата страна стои хипотезата че щом всичко минава през mtel значи би трябвало да се таксува макар настройките въведени в телефона да са на глобул?

Какъв модел ти е телефона? Таксува се бъди сигурен. Ако телефна ти е по нов модел той автоматично си взима настройките за нета, и като си опитал да се свържеш се е настроил :biggrin: Няма безплатен обяд

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Какъв модел ти е телефона? Таксува се бъди сигурен. Ако телефна ти е по нов модел той автоматично си взима настройките за нета, и като си опитал да се свържеш се е настроил :) Няма безплатен обяд

Телефона е Samsung L700 и преди като опитвах не ме свързваше.Как така сега без нищо ме свързва с друга начална страница вместо в тази записана в настройките.Сигурен ли си че се таксува?

Телефона е Samsung L700 и преди като опитвах не ме свързваше.Как така сега без нищо ме свързва с друга начална страница вместо в тази записана в настройките.Сигурен ли си че се таксува?

Убеден съм :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.