Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тийнейджър вози гаджето си в багажник, изневерявала му

Featured Replies

0000079983-article2.jpg

19-годишен младеж бе задържан от полицията заради извършен физически тормоз над собствената му приятелка заради ревност, съобщиха от МВР–Пловдив.

Тийнейджърът, родом от Чирпан, заподозрял приятелката си в изневяра и решил да я накара да си признае.

На 27 октомври около 23 часа А. Г. качил насила в лекия си автомобил “Фолксваген Венто” 19-годишната си приятелка, която е студентка в Пловдив.

След като я завел в района на стадион “Пловдив”, той отрязал косата й и я принудил да влезе в багажника на колата. Така ревнивецът возил момичето до Чирпан и обратно.

След като я върнал в Пловдив, студентката се оплакала в полицията.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия полицаите са заловили младежа в Чирпан.

darkiknews.bg.

Редактирано от GetFun (преглед на промените)

Каква е тая катафалка с тея перденца хахаха

Ако съм баща на това момиче ,като го пипна тоя много дълго време няма да може да кара кола.

Поредния комплексар ,който се вживява в роялта на мутрите от 90-те,когато качваха длъжници по багажниците на колите и ги водеха на "разходка" извън града.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Само така ще се научат тия малки к***и. Какво си мислят все че имат избор ли? И разиграват всеки на млакият си пръст? Сега ще и дойде акъла в главата друг път да се сеща овреме какви ги върши ако изобщо някога им идва акъла в главата на повечето де.

"Тийнейджърът, родом от Чирпан, заподозрял приятелката си в изневяра..." - това не значи, че момичето изневерява, нали? Това, че той е комплексар и се съмнява във всеки, си е негов проблем, не на момичето... :)

"Ако съм баща на това момиче ,като го пипна тоя много дълго време няма да може да кара кола.

Поредния комплексар ,който се вживява в роялта на мутрите от 90-те,когато качваха длъжници по багажниците на колите и ги водеха на "разходка" извън града." - много си прав, KiriL Cox :)

Каква е тая катафалка с тея перденца хахаха

Ако съм баща на това момиче ,като го пипна тоя много дълго време няма да може да кара кола.

Поредния комплексар ,който се вживява в роялта на мутрите от 90-те,когато качваха длъжници по багажниците на колите и ги водеха на "разходка" извън града.

Мдам, а под твоето мнение се е отчел друг комплексар.

Баси глупостта! Щом е от Чирпан, значи изневерява, както и той. Това е по подразбиране! Като толкова не иска да му изневерява, да си беше хванал приятелка от друго населено място, не че е гаранция, но поне не е 100% сигурна изневярата :biggrin: Майтапа настрана, ама там верно се извършава едно брауново движение по отношение на секса. Няма значение кой с кого, кога и къде, важното е нон стоп да има чу**не. А този е поредният пикльо, който не знае и вероятно няма и да разбере, как да се отнася с една жена, за да му бъде вярна (и не само).

малиии.......... :angry:

тоз или сe вживява на мутра , или е гледал много филми.... :speak:

Редактирано от kike (преглед на промените)

Само така ще се научат тия малки к***и. Какво си мислят все че имат избор ли? И разиграват всеки на млакият си пръст? Сега ще и дойде акъла в главата друг път да се сеща овреме какви ги върши ако изобщо някога им идва акъла в главата на повечето де.

Ти проблем с жените ли имаш,или просто не си си изпил успокоителните преди да напишеш тая простотия ?

е...можеше да я поступа малко,ама чак косата и да реже и да я дрънка в багажника...бая олята работа.

е...можеше да я поступа малко,ама чак косата и да реже и да я дрънка в багажника...бая олята работа.

Ами ако нямаш ножица и кола ? Ступаш я малко , колко му е , по-добре в цвят лилав , отколкото да и развалиш прическата :clap:

Бая олята работа :clap:

Баси, от няма и час съм го отворила тоя форум и само нонсенс след нонсенс чета.

То да бяха само новините...ми я вижте коментарите:

;)

Приятелката ти/жена ти ти е изневерила.Сигурен си (дали е вярно или не,друг въпрос...).Едно ,такова,нездраво любопитство ме кара да задам въпрос на хората с категорични мнения-какво ще направите?Не дали одобрявате постъпката на някой си-вие,лично вие какво ще направите?

Приятелката ти/жена ти ти е изневерила.Сигурен си (дали е вярно или не,друг въпрос...).Едно ,такова,нездраво любопитство ме кара да задам въпрос на хората с категорични мнения-какво ще направите?Не дали одобрявате постъпката на някой си-вие,лично вие какво ще направите?

Какво лично аз ще направя ли? Ми просто - ще й тегля една майна, ще изпуша едно масе и ще си продължа живота. Не смятам да се превръщам в балкански селяндур заради някаква дрисла, която ми била изневерила.

Какво лично аз ще направя ли? Ми просто - ще й тегля една майна, ще изпуша едно масе и ще си продължа живота. Не смятам да се превръщам в балкански селяндур заради някаква дрисла, която ми била изневерила.

После някой да е посмял да каже, че марихуаната нямала положителни страни.

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

А,има си:help:...Обаче колегата от версия 2 не е от хардлайнерите,тях ми се искаше да чуя(прочета,всъщност;)).Обичал си една жена,тя е решила да те напусне,това изтрива всичко,така ли?Вече я мразиш?Отмъщение?Пичове,ако е така,значи никога не сте я имали.Ползвали сте я,като уред от сексшоп.Купете си друг.А ако,като при мен,любимият човек загине пред очите ви?Пак ли ще го обвинявате?Без да философствам излишно,скъпите за мен хора,считам за свободни.С мен или без мен,наранен или щастлив,желая им щастие.

Обаче колегата от версия 2 не е от хардлайнерите,тях ми се искаше да чуя(прочета,всъщност

Не ме познаваш, момче, не се изказвай неподготвен, за да не те повозя в багажника...

ъъъ... всъщност на багажника, `щото имам само колело.

И кво е тва хард лайнер? Пич със запек? :-D

:ph34r: ако всеки ревнивец реагираше така - жените в цялата страна щяха само в багажниците да се возят :)

Ти помниш ли какво беше казал Гърбов, а?

То във изневярата има хем вяра хем и изне. ;)

Я да те питам - ами ако и жените ги удари ревността, какво правим? :help:

Това,че не те познавам е малкият проблем.Големият е,че ти не ме познаваш.Това,което изличава проблемите,е че ни делят държавни граници.И не си спомням да сме били гаджета-но може би това е от възрастта ми и тежкият живот,който водих дълго време...

Ти помниш ли какво беше казал Гърбов, а?

То във изневярата има хем вяра хем и изне. ;)

Били Бобит правите...:ph34r:

омъжвате се за въпросният нещастник glare.gif

омъжвате се за въпросният нещастник glare.gif

Мда. Ние ставаме desperate housewives a вие завързани магарета - цял живот за една слива!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.