Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дълготрайна връзка или мом(и)че за една нощ

Featured Replies

Ами, смях през сълзи.......еволюцията е направила всичко възможно да ни отдели от животинското, но тук виж......непрекъснато се омъжкаряват с животните......и аз се раздвоих вече.......ний....кво сме в края на краищата......женски или жени????

Такам има тема за секса за една нощ, има и тема за брака. Сега се чудя дали да оставя тази да погледам малко сеир или да я пратя в Изповедите, че явно на автора му тежи нещо.

Аааааа измислих я да я пратя на Мадона, тя да се оправя. Все пак за тийн изстъпленията си има цял раздел.

Междувпрочем думата "гадже" се използва за партньорката/ът някъде до към 18...след това (не всички разбира се, някои така и не порастват)започва да се гледа малко по-сериозно на нещата.

• Автор

и ние това вчера се чудихме с Алгорчо. Как бързо растат чуждите деца :D

Добре хванахте ме на 16 съм, но Вие се отклонявате от темата аз казах как виждам нещата сега!

Добре хванахте ме на 16 съм, но Вие се отклонявате от темата аз казах как виждам нещата сега!

Ти беше хванат още с второто си мнение. Само трябваше да си признаеш.

Мисленето ти отговаря отлично на възраста.

Когато бях на 18 си мислех, че знам много за връзките и секса и давах същите компетенции,

а сега(22г.) само се услушвам какво ще кажат "старейшините"

Правил си секс преди година макс и си сменил няколко приятелки и искаш да бъдеш по-компетентен от хора които са в "занаята" повече време от колкото ти си прекарал на тази земя.

Като първите кинопрожекции в България.

"Дошна първата кинопрожекция и всички били много ентусиазирани. Събрало се малко и голямо от градове и села да гледа. На откриването залите били препълнени и така докато всички излгедат филма. По късно дошла друга прожекция, но никой не отишъл. На въпроса защо никой не отива хората казали - Е какво да му гледам на киното нали го видях!"

Всички мъже предпочитат втория вариант. Дори и да имаш приятелка пак се изкушаваш от секса за една вечер. А и при жените е така май, правят всичко за пари бедните българки в бедна България....Стана ясно вече. Аз лично ако срещна момиче което по някъкъв начин съм сигурен че не се интересува единствено от парите ще се оженя за нея без значение как изглежда и каква е по характер заклевам се. Няма такова животно. А пък мъжете кви са глупави...заници гледат :)

Поредния младеж, който е в огромна заблуда :)

Друга песен ще запеете след някоя и друга годинка :)

Изчистих малко темата. Мисля, че на всички ни стана ясна възрастта на авторът и не смятам, че тук е мястото да продължаваме с коментарите относно тази информация. (това аз ли го казах?! :biggrin: )

• 4 месеца по-късно...

Всички мъже предпочитат втория вариант. Дори и да имаш приятелка пак се изкушаваш от секса за една вечер. А и при жените е така май, правят всичко за пари бедните българки в бедна България....Стана ясно вече. Аз лично ако срещна момиче което по някъкъв начин съм сигурен че не се интересува единствено от парите ще се оженя за нея без значение как изглежда и каква е по характер заклевам се. Няма такова животно. А пък мъжете кви са глупави...заници гледат :P

Виж сега,мене ме харесва по-богато момиче от мене,пък и сме съученици по на 18 години,пробвай да се облечеш нормално,с евтини дрехи,и кажи примерно на момиче с което си че нямаш мн пари,нормално си живееп.

Но друго е женати да иска пари за нова чанта,за шопинг,за прически и тн лол.

Макарче работата на мъжа е да осигурява доходите,а жената да готви,чисти и отглежда поколението. Мисля си че нашата роля е по лесна. Видях друг коментар по горе за изневяра,прави се прототип Андройд който изпълнява функцийте на човек,в гугъл напишете "project aiko" може да го ползваме след 10-15 г в килера.

Извинявам се за коментара,чак сега видях поста на мода.

А и по темата,ако няма да се застоиш на едно място,давай секс за една нощ.Ако вече си се установил започвай дълготрайна връзка.В училищата,ако тази която харесваш не ти "пусне",търси друга за секс с една нощ.

Това е моето мнение.

И се извинявам за грешките,свикнал съм на латиница с този скайп

Редактирано от Xiator (преглед на промените)

Оставете го детето ве да трупа броики като му пускат момите да бяга ли !!! Едно е как искаш а съвсем друго е дали можеш да си всеки ден с различна! Определено трябва талант (да лъжеш качествено) и пари . Винаги обаче идва един момент когато вече не ти вървят номерата ( всички ги знаят около теб)и започваш да залагаш на стари слави ( прочетени вестници). Аз се сетих за стари слави когато ми взеха книжката за колата , тогава наи големия резил беше че временния ми шофьор почна да ми дава съвети без да се усети тиквата че на него му вързваха заради колата както и на мен ама аз поне си го знаех.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.