Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Internet Explorer

Featured Replies

Здравейте, искам да попитам може ли върху Internet Explorer 8 да кача Internet Explorer 6

Питам защото искам да пробвам дали през IE 8 нета ми бави по малко от колкото през IE 6.

Понеже през IE 6 нета ми бави много а през Opera 10.00 неми дави хич.

Здравейте, искам да попитам може ли върху Internet Explorer 8 да кача Internet Explorer 6

Питам защото искам да пробвам дали през IE 8 нета ми бави по малко от колкото през IE 6.

Понеже през IE 6 нета ми бави много а през Opera 10.00 неми дави хич.

Internet Explorer 8 не ти бави интернета а ти бави компютъра. Зависи каква ти е конфигурацията, но не е препоръчителен. Ако искаш да се върнеш на стария, от Control Panel дейнсталираш Internet Explorer 8, после от c:\program files\internet explorer си вадиш иконка за стария и си готов :)

Или ако искаш да ти е по-бърз нета си свали файър фокс-ът!По-бърз По-карсив По-икономичен и тъй на татък.

• Автор

ок мерси!

Не мие от компа аз съм на BTC нета преди да има се получи сривът винаги съм си ползвал само IE 6 и беше бърз като УСА в нападение

Даже си преинсталивах WIna реших че има вируси и неможе Avast Professional да ги изчисти сега съм с Kaspersky помислих че е от него защото снов Win и пак е бавен изключих го нацяло Kasperky и пак бави оказа се че е от нещо др затова сега ще пробвам с IE 8 да видя какво ще стане.

Или ако искаш да ти е по-бърз нета си свали файър фокс-ът!По-бърз По-карсив По-икономичен и тъй на татък.

аз пък точно ще ти кажа че ФФ е в пъти по бавен от IE6 и ползва в пъти повече ресурси - по бавен е особенно във времето за стартиране (студен старт). друг е въпроса за сигурността и в това че един куп работи не ги ренди както трябва... на компютър K6-2@450MHz и 160 рам тествах и се оказа че winn2000 заема 80 мб и още 16мб за IE6 за 2 отворени прозореца, същата ситуация с опера 10 ама към 130 мб заети общо, отделно че опера си гълташе 80% на процесора за рекламите в табовете... (слоузила не посмях да сложа)

ФФ си взема 35мб с 1 празен таб, дикато IE6 си взема скромните 9мб

Редактирано от the professor (преглед на промените)

ок мерси!

Не мие от компа аз съм на BTC нета преди да има се получи сривът винаги съм си ползвал само IE 6 и беше бърз като УСА в нападение

Даже си преинсталивах WIna реших че има вируси и неможе Avast Professional да ги изчисти сега съм с Kaspersky помислих че е от него защото снов Win и пак е бавен изключих го нацяло Kasperky и пак бави оказа се че е от нещо др затова сега ще пробвам с IE 8 да видя какво ще стане.

http://vbox7.com/play:c1dbc81a

http://vbox7.com/play:d560a8c3

аз пък точно ще ти кажа че ФФ е в пъти по бавен от IE6 и ползва в пъти повече ресурси - по бавен е особенно във времето за стартиране (студен старт). друг е въпроса за сигурността и в това че един куп работи не ги ренди както трябва... на компютър K6-2@450MHz и 160 рам тествах и се оказа че winn2000 заема 80 мб и още 16мб за IE6 за 2 отворени прозореца, същата ситуация с опера 10 ама към 130 мб заети общо, отделно че опера си гълташе 80% на процесора за рекламите в табовете... (слоузила не посмях да сложа)

ФФ си взема 35мб с 1 празен таб, дикато IE6 си взема скромните 9мб

Лисицата гълта доста ресурси. ИЕ8 още повече. В този ред на мисли най-доброто е Опера или добрия стар ИЕ6, който обаче не поддържа таб-та, и трябва да отваряш прозорци и прозорчета. Опера!

Аз използвам Chrome. Преди бях с Лиско и минах на Дядо Google щото по леко върви по - учистен и т.н.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.