Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изведнъж D дяла на харда ми стана недостъпен. Моля за съвет!

Featured Replies

Не ми се рестартира да видя в кой раздел беше сложена Partition Doctor в Hiren'sBootCD 10.

Виж във файловете мениджъри или проверявай една по една секциите. Помня, че беше в някое от менютата, които излизат с клавиша М.

Коя антивирусна ползваш?Ако си създал "спасяващата" дискета или диск ги стартирай.НОД 32 и Нортън пазят данните от боот сектора.Мисля,че там нещо ти се е скапало за да ти се губят дялове.Или ако нещо е сменило буквата на дяла,често след такава манипулация стават гафове.За да разбереш дали информацията от боот сектора е повредена стартирай Windows ,но от CD то (Live).При стартиране на Live дистрибуция данните от зареждащия сектор на дискът не се ползват (предполагам че и C: и D: са на един физически диск).

Не можах да го поправя.

Ако не ти е писнало вече, кажи какво се вижда след:

1. Command prompt

2. diskpart

3. select disk 0

4. list partition

5. detail disk

6. select partition 2

7. detail partition

За повече информация - цък

Пробва ли в диск мениджмънта да смениш буквата на дяла?! На 99% че ще имаш достъп след това :wors:

• Автор

Уиндоусът беше преинсталиран. D-то пак не се разпознаваше. Възтановиха се някакви данни уж, но от 170 GB останаха 100 и от всяка папка по нещо липсва. Е... кофти, но ще го преживея :( . Сега обаче имам нов проблем. Интернетът изчезва от време на време с ето това съобщение:

jdv1258753800v.jpg

Редактирано от stambesto (преглед на промените)

Поне като ида при специалист повече неща на веднъж да свършим.

Сменяй специалиста докато е време wink.gif

Аз съм специалист по всичко, особенно по компютри

Ако желаеш мога да ти помогна при определени условия, а ти за сега не прави нищо повече

• Автор

Аз съм специалист по всичко, особенно по компютри

Ако желаеш мога да ти помогна при определени условия, а ти за сега не прави нищо повече

Да добре ! :bday19: Ще му кажа!

Да добре !   :hush:  Ще му кажа!

Ами така ще е положението ;) като не слушаш и бързаш... гледай и новия специЯлист да не е като тези тука... ама пък виж как хубаво се предложи човекът веднага  :) Специалист по всичко...  а помните ли филма?

Вземи си погледни харда по реда, който ти предложих, без да променяш, после си направи план в каква последователност ще действаш и т.н. А м-у другото, предложих директно Active@ Part.Recovery защото предположих, че е гледано с програма за разделяне като Partition Magic, Acronis, Paragon и прочее. Ти не каза как си възстановил 100-те ГБ от 170-те общо, затова още ти давам съвети. Ако си го прежалил и си почнал да пишеш в-у този дял пак, съветите остават за тези след тебе :ohmy:

А до критиците - дават ви безплатни съвети и информация, при това ви приканват да внимавате, а не да бързате с голямата брадва всичко да оправяте и ако не ги харесвате ТЕЗИ съвети, не ги ползвайте.

:cool:

• Автор

Опс... не уточних. Дръпнали 100те открити гигабайта на техен хард, форматирали моето мило D и върнали 100те открити гигабайта. GAME OVER! Да живее новия крал... ъъъ D! ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.