Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на климатик - помогнете :/

Featured Replies

Как можах да си купя Дженерал Фуджицу 12 плазма-3та зима без проблеми топли,в град като Русе(зимите са....).Трябвало е да питам колегата по-горе,че да ме ориентира навреме.А и Дайкин имам-подова 9ка,и от него съм доволен.Чудя се обаче как можеш да заявиш,че определена марка е най-добрата без абсолютно никакви аргументи.Тук има хора,които наистина разчитат да получат отзиви за дадена марка,било от ползватели(като мен),или от професионали(като Сашо).А какво ще кажете за високия минимал на дайкините-мен определено ми е дискомфортно.Други пък няма да им прави впечатление.Моля да изтриете мнението ми,ако го смятате за спам.Дразня се обаче от безсмислени приказки,които не вършат никаква работа.

Как можах да си купя Дженерал Фуджицу 12 плазма-3та зима без проблеми топли,в град като Русе(зимите са....).Трябвало е да питам колегата по-горе,че да ме ориентира навреме.А и Дайкин имам-подова 9ка,и от него съм доволен.Чудя се обаче как можеш да заявиш,че определена марка е най-добрата без абсолютно никакви аргументи.Тук има хора,които наистина разчитат да получат отзиви за дадена марка,било от ползватели(като мен),или от професионали(като Сашо).А какво ще кажете за високия минимал на дайкините-мен определено ми е дискомфортно.Други пък няма да им прави впечатление.Моля да изтриете мнението ми,ако го смятате за спам.Дразня се обаче от безсмислени приказки,които не вършат никаква работа.

Съжалявам за непрофесионалното мнение, ползвай си със здраве фуджи-то и дайкинчето и дано да те изкарат вечно. Май е време да прекратим спора, просто е излишно.

• 1 година по-късно...

Здравейте, най-накрая реших да си взема и аз като белите хора климатик и сега се чудя какъв модел да бъде, спрял съм се на този "Инверторен климатик “Daikin” – модел FTXR". Стаята, за която го искам е спалня, около 17 кв.м, има и балкон към нея. Решил съм да си взема климатика от тази фирма за климатици, защото хората ги познавам и ще ми дадат някаква отстъпка, те ми препоръчаха няколко модела, но аз за всеки случай искам да чуя и трето мнение :) Благодаря предварително!

Как го избра тоя FTXR като в тоя сайт не пише нищо за него нито колко струва нито каква мощност е 1000 BTU то на дайкин няма изобщо такъв

Daikin FTX25JV и DaikinFTX35JV сам си избрала аз.

Как го избра тоя FTXR като в тоя сайт не пише нищо за него нито колко струва нито каква мощност е 1000 BTU то на дайкин няма изобщо такъв

Daikin FTX25JV и DaikinFTX35JVсам си избрала аз.

А ти случайно да забеляза, че поста е отпреди има-няма 3 години.

Редактирано от diudiu (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

От Nivas 5 си купих 2 Mitsubishi ,много добре работят климатиците ,но сега забелязах че има Дайкин за по 899лв Daikin FTXN 25K.Знам че Mitsubishitata си заслужават парите ни Дайкин за тези пари си е супер оферта.

От Nivas 5 си купих 2 Mitsubishi ,много добре работят климатиците ,но сега забелязах че има Дайкин за по 899лв Daikin FTXN 25K.Знам че Mitsubishitata си заслужават парите ни Дайкин за тези пари си е супер оферта.

С тези смешни COP надали си заслужават парите. Китайска му работа. За тези пари бих купил Мидея или китайски Панасоник.

Мидеята до преди година я даваха за най-добро съотношение между цена и качество. В едната стая имам Midea MSV1-09HRDN1. Дори и в миналогодишните студове си бачкаше без грижи и беше баня в стаята. А на марковият ми Панасоник в хола му изгоря компресора а цената му беше три пъти по-висока от Мидеята. В момента просто има вече и по-евтини марки от нея и става непродаваема. Качеството на Мидеите е в пъти по-високо от това на Самсунг, Хаер, Осака, Нипон и др. подобни недомислици. Аз бих си купил още 2 Мидеи но на цена с около 30 % по-ниска.

Редактирано от KTT (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Аз ползвам Mitsubichi.

Нямам никъкви проблеми вече трета година и то за две стай.

Много са безшумни и мисля че са добри.

Незнам точно като параметри но мисля че е такъв

http://www.iceclima-bg.com/bg/klimatici-stenen-tip/category/product/3-klimatitsi-stenen-tip/10-klimatik-mitsubishi-electric-msz-ef25-ves--muz-ef25ve

Що се отнася до отоплението е безупречен.

Е при големеите температури дето бяха миналата година малко се задъхваше, но пак беше добре топличко.

Независомо от това съседите имат Мидеа, казвам Ви голяма мъка.

Постоянно ми звъняха през зимата да ме питат топли ли ви климатика или не, защото тяехният е замръзнал. :nono:

Аз ползвам Mitsubichi.

Нямам никъкви проблеми вече трета година и то за две стай.

Много са безшумни и мисля че са добри.

Незнам точно като параметри но мисля че е такъв

http://www.iceclima-bg.com/bg/klimatici-stenen-tip/category/product/3-klimatitsi-stenen-tip/10-klimatik-mitsubishi-electric-msz-ef25-ves--muz-ef25ve

Що се отнася до отоплението е безупречен.

Е при големеите температури дето бяха миналата година малко се задъхваше, но пак беше добре топличко.

Независомо от това съседите имат Мидеа, казвам Ви голяма мъка.

Постоянно ми звъняха през зимата да ме питат топли ли ви климатика или не, защото тяехният е замръзнал. :nono:

Само забравих да Ви кажа добре е да го оставяте да работи постоянно ,защото така харчи по малко ток.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.