Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тонколони и слушалки едновременно.. как?

Featured Replies

Искам да попитам дали има начин да включа тонколоните и слушалките едновременно. Мисля че има такъв начин :) Например като намаля тонколоните да се чува само от слушалките и обратното. Тонколоните са 2.1 и НЯМАТ изход за слушалки. Отзад на компа има 3 изхода тонколони/слушалки, микрофон и...

Искам да попитам дали има начин да включа тонколоните и слушалките едновременно. Мисля че има такъв начин :) Например като намаля тонколоните да се чува само от слушалките и обратното. Тонколоните са 2.1 и НЯМАТ изход за слушалки. Отзад на компа има 3 изхода тонколони/слушалки, микрофон и...

С помощта на това.

Ама преди май-пак ми беше така :) само че без никакви преходници :P

Само дето ще си работят и двете едновременно. Няма как да намалиш само слушалките или само колоните. Поне софтуерно.

• Автор

Само дето ще си работят и двете едновременно. Няма как да намалиш само слушалките или само колоните. Поне софтуерно.

Имам предвид Хардуерно. Ще си намаля колоните от усилвателя и от слушалките от онова нещо там малкото услилвателче :) Само дай начин. Ако може да се инсталира още едно устройство. Одеве пробвах и ся пак. Начи от настройките на звука давам куадрофония и като натисна пробвай ми ги пуска първо от двете колони и после от двете слушалки. Ама като пусна музика например vbox или winamp и е пак същото...

Редактирано от daniel1995 (преглед на промените)

Предния ми панел не работи. Така че и този вариант отпада.

Свържи си слушалките към предния панел и отзаде тонколоните и намери такава опция каквато съм посочил на снимката и би трябвало да стане това което искаш ако правилно съм те разбрал.

post-92537-1258716637,26_thumb.jpg

• Автор

Свържи си слушалките към предния панел и отзаде тонколоните и намери такава опция каквато съм посочил на снимката и би трябвало да стане това което искаш ако правилно съм те разбрал.

Ти точно си цитирал там където написах че не работи и пак ;)

Виж на снимката какво се получава но звук пак няма

92022697.th.jpg

Предният ти панел не работи, защото кабелът от него до дъното, или е свързан неправилно, или по-вероятно изобщо не е свързан. Според мен най-добрият вариант е да ти заработи предния панел. Аз си действам по същия начин и като не искам да ми се чуват колоните, просто си ги изключвам, с крак :baby:

• Автор

Предният ти панел не работи, защото кабелът от него до дъното, или е свързан неправилно, или по-вероятно изобщо не е свързан. Според мен най-добрият вариант е да ти заработи предния панел. Аз си действам по същия начин и като не искам да ми се чуват колоните, просто си ги изключвам, с крак :D

Еми незнам :cool: Начи ша тряа го оправям а друг начин няма ли :angry: Щото помна преди като ми донесоха компютъра и калеко ми ги свърза някак си предния панел пак не си работеше ;) но си бях и на слушалки и на колони. Колонките (тогавашните) пак нямаха изход за слушалки но не ми се налагаше да вада букси. Тогава както не разбирах от нищо :biggrin:

Трябва да експериментирам с такава звукова карта, но ще е като ми остане време на работа. Междувременно и ти може да се позаиграеш с настройките и да видиш като какво може да се задава синия изход от звуковата карта. Предполагам е нек'ъв Realtek?

• Автор

Трябва да експериментирам с такава звукова карта, но ще е като ми остане време на работа. Междувременно и ти може да се позаиграеш с настройките и да видиш като какво може да се задава синия изход от звуковата карта. Предполагам е нек'ъв Realtek?

Да Realtek е! Колко ли не си играх с тия настройки :wors: така и неможах да открия нищо :baby:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.