Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Seagate 11.500 проблем

Featured Replies

Втория ми диск не се опознава по никакъв начин.Баракуда 11-та серия 500гб, напълно единтичен с първия диск, който е близо година по-стар. Развърта, минава си теста и това е. В началния екран го търси 15 секунди и не го намира. Не е от кабели/дъно. Ще го нося на мостовците да го видят тия дни, а ако някой е имал подобен проблем или идеи да казва. Няма да пукна ако изгубя информацията, но имам доста интересни неща които не искам да губя.

Поздрави

http://www.msfn.org/board/solution-seagate-7200-11-hdds-t128807.html

BSY Error. Можеш да си поиграеш самичък, ще ти трябват някои нещица, описани са в темата. Информацията се запазва до колкото помня, но прочети все пак какво пише там. Мост ще ти сменят диска, сигейт също, ако им го пратиш директно на тях. Ако габаркаш сам харда и нищо не стане не е проблем да си потърсиш гаранцията. Само се постарай да използваш точен размер отверки, за да не нараниш винтовете.

при играчката отпада гаранцията, по добре го носи да ти го сменят... (при нас бая дискове се върнаха, включително и такива, на които сме флашнали фирмуера още докато сме ги продавали с компютър, или ако компютъра е идвал в сервиза по друга причина...)

• Автор

Ясно.

Благодаря go6o_kara за точния отговор.

Минаха ми безгрижните ученическите години когато си губех времето с презапояване и пълнене на канали на LCT-та, или контакти на IBM дискове.

Гледам че са пуснали зелен терабайтов кавиар, направо да доплащам и да взимам един. :hush:

при играчката отпада гаранцията, по добре го носи да ти го сменят... (при нас бая дискове се върнаха, включително и такива, на които сме флашнали фирмуера още докато сме ги продавали с компютър, или ако компютъра е идвал в сервиза по друга причина...)

Кажи го на сигейт. Имах един 500 гъби 11та серия от чужбина и съответно нямаше гаранция в България. Пратих го на Сигейт в Турция, 12 лв ми струваше с Български Пощи. След около три седмици имах чисто нов certified repaired hdd<едни зелени етикети, не знам дали си виждал> доставен с DHL за тяхна сметка. Излишно е да казвам че предида го пратя го човърка, смених му firmware с друг, свалях електрониката и т.н. Не съм връщал оригиналния фирм преди да го пратя. Така че... Естествено ако кажеш на търгаша в магазина че си човъркал нещо ще измисли 101 причини да откаже гаранция. Щом си в бизнеса ти е ясно това. Те доста гледат да окажат гаранция и на олепени компютри, пък за другото да не коментирам.

аз имах такъв 1тб. Това е дефектна серия, един колега от форума ми го оправи срещу скромна цена, да е жив и здрав. дал е заето диска, бъг който се наблюдава при всички хардове на сййгейт с фирмуеър сд15, като ми го отблокираха смених фирмуеъра и си върви нормално, е малко му паднаха скоростите ама както и да е, малка е разликата около 7-8%

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.