Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да свържа 5+1 колони с компютър.

Featured Replies

Здравейте,

имам система за домашно кино Samsung HT-Dl200.Искам да го свържа с компютрите си (2 са, ще кажа звуковите карти и на двата), така че да мога да слушам музика през колоните, но без да трябва да записвам дискове и т.н.Мисля си, че има два начина.Или да свържа колоните директно с компютъра, или да свържа колоните към DVD-то и после него към комп-а.

Звукови карти - лаптоп: 82801IB/IR/IH (ICH9 Family) HD Audio Controller, компютър: VT8233/A AC'97 Enhanced Audio Controller (поне това са ми резултатите от PC Wizard).

За мен ще бъде по-лесно колоните да се свързват директно към компютрите, но в случай че не може не ми е проблем да свързвам цялото DVD.При втория случай ще ми трябва някакъв специален кабел (ако може да ми кажете откъде да го закупя).

Само да поясня - кабелите, излизащи от колоните не са с никакъв специален жак (накрайник), само по 2 медни кабелчета (черно и червено).

Поздрави!

Този кабел се казва Еврожак или Еврокабел,но с него към компа мисля,че става но не съм сигурен.

Такива колони обикновено са пасивни, което идва да каже, че усилвателят е в самото DVD устройство. Следователно и да искаш, не можеш да вържеш колоните директно към компютъра. Свържи си ги към устройството, след което гледай за вход (Input) на гърба му.

Такива колони обикновено са пасивни, което идва да каже, че усилвателят е в самото DVD устройство. Следователно и да искаш, не можеш да вържеш колоните директно към компютъра. Свържи си ги към устройството, след което гледай за вход (Input) на гърба му.

Тоест усилвател.

Ето ти супер специалния кабел за свързване http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=3551 има го и по 2 лв. На звуковата карта го свързваш където се свързват слушалките, а на ДВД-то където пише (Input). Пускаш ДВД-то и от менюто или от дистанционното пускаш АUX.

• 2 седмици по-късно...

Ето ти супер специалния кабел за свързване http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=3551 има го и по 2 лв. На звуковата карта го свързваш където се свързват слушалките, а на ДВД-то където пише (Input). Пускаш ДВД-то и от менюто или от дистанционното пускаш АUX.

точно така и аз си мислех същото а като иска за 2та компа да си купи миксер

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.