Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с домашна група.

Featured Replies

Здравейте!

Този проблем съществува от много, много време. Исках да създам домашна група между компютъра и лаптопа /тогава бях с Windows XP/. Но не можах. Сега съм с Windows 7 и искам да създам нова. Първо искам да попитам може ли да я създам чрез рутер /т.е. лаптопа да е свързан към рутер с wi-fi връзка/. Второ - искам да изляза от старата. Незнам защо но ми прави проблеми и не може.

НАКРАТКО - Искам да изляза от старата домашна група и да създам нова мужду лаптоп /Windows XP/ и компютър /Windows 7/ чрез рутер.

Благодаря предварително!

ПП Моля, вижте тези снимки. Може да ви стане по-ясно.

http://kachi-snimka.info/images/arx1262425929q.png

http://kachi-snimka.info/images/arx1262425954u.png

http://kachi-snimka.info/images/bwy1262426001h.png

ПП2 Много се извинявам ако вече имам доста теми във форума, но не съм много ноясно с тези неща.

Редактирано от cecy1997 (преглед на промените)

• Автор

Моля ви да ми помогнете, защото спешно ми трябва информация.

Само смени името на групата, щом мислиш, че това ще промени нещо.

Направи я на Home или нещо подобно.

Ето как се споделят папки и файлове : http://www.howtogeek.com/howto/windows-7/share-files-and-printers-between-windows-7-and-xp/

• Автор

Много благодаря за отговора!

Преименувах групата, ваправих я домашна, прочетох статията, но пак не мога да поделям файлове. На лаптопа не виждам моя компютър, а на компютъра въобще не мога да правя нищо /много е неудобно/. Мисля да инсталирам програмата TeamViewer. Затова искам да попитам може ли с нея да споделя принтер? Или ако имате друго решение на пробелема ми, моля отговорете!

Благодаря предварително!

• Автор

Благодаря за сайта, но в него пише как да споделям файлове /това го знам/. Аз обаче веобще не мога да свържа компютрите -нито единия се вижда на лаптопа, нито лаптопа на компютъра.

Благодаря за сайта, но в него пише как да споделям файлове /това го знам/. Аз обаче веобще не мога да свържа компютрите -нито единия се вижда на лаптопа, нито лаптопа на компютъра.

ping има ли?

• Автор

Сигурно ще си помислите че съм хипер тъп, но не съм много на "ти" със споделянето на файлове. Какво е ping?

Сигурно ще си помислите че съм хипер тъп, но не съм много на "ти" със споделянето на файлове. Какво е ping?

команда, изпълнява се в команден промпт. И как тогава си сигурен че двете машини не се виждат. По-добре следвай стриктно горните препоръки и ако не стане ще мислим нататък

• Автор

Отново благодаря за компететния отговор. Направих каквото пишеше, но с друга папка. Ето, вижте /снимка 1/, че в групата е само моя компютър - другият го няма. Какво да направя.

ПП1. Ето адреса за снимката

http://img693.imageshack.us/img693/3269/10290024.png

ПП2. На компютъра /Windows 7/ не знам къде да видя споделените файлове и компютрите....

Отново съжалявам ако съм досаден с многобройните си въпроси.

Редактирано от cecy1997 (преглед на промените)

• Автор

Може ли да ми отговорите. Наистина е спешно. сигурно вече наистина съм нахален.

Твоето се нарича Flood-ене... Изчакай малко, никой не е длъжен да ти помага!

• Автор

Благодаря за отговора. Прегледах темата, но не ми помогна. Тя се отнася за друго. Въпреки че домашаната група е една /така мисля-има едно и също име/, нито единият компютър ме вижда, нито другият.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.